- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz -Bagira- #7300 üzenetére
Szerintem jól döntöttél. Ez off, de smart TVknél az LG webOSe a legjobb, nekem az nagyon bejött, ugyanakkor én mindig külső lejátszót használtam, az első időszakot leszámítva. Valahogy mindig találtam egy filmet, sorozatot, amit valamelyik márka sajátlejátszója nem szeretett - akár felirat, akár codec, akár dupla hangsáv miatt - így maradt számomra a Kodis külső lejátszó (akár htoc, málna vagy sima armos box), pörgősebb, jobb, mint bármelyik TV saját lejátszója.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Lehet tévedek - majd a többiek pontosítanak -, de ez egy elég kritikus feltétel. Amiről tudok, hogy kb. 20 nap feletti üzemideje van, az pl: a Withings Steel HR Sport, de annak is csak egy része digitális. A nagyobbik galaxy watch sem bír ki egy hetet ,nálam 3-5 nap, folyamatos pulzusméréssel, meg minden egyébbel, sok értesítéssel. A sportolás (úszás) annyira nem meríti, a telefonálás igen. Ami ennél többet bír az pl: a Watch GT, de még az is felette van árban (bár aprón ki lehet fogni 40k körül újat/szinte újat, mert osztogatták a Huawei zászlóshajó mellé).
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
Shader
aktív tag
válasz -Bagira- #7301 üzenetére
Igaz. De.
Nekem kellene a SIM (+vízállóság+ valamilyen értelmes fit tracking).
Ekkor sajnos nagyon leszűkül a kör. 3 Aliexpress óra (MicrowearH1, Lem6, MicrowearH7) után gondoltam, hogy emelem a tétet (meg a gari esélyét).
Gyak. 2 maradt : Huawei W2 és Galaxy eSim.
Ok, meggyőztetek, hogy jó a Tizen.
De az eSim csak min. 3000Ft/hó előfizuval létezik a T-nél.
Míg dominóval (1Gb) elvagyok most 2-3 hónapig...
Szal. a Huw W2 felé billenget a léc.
Olyanok érdekelnének még a W2-nél, hogy multitask, a Healt app mutat felvett magasság adatokat? Gmaps tracking? Mi van a beépített bőr vezetőképesség méréssel? Ha van benne barométer, mér relatív magasságot is? Milyen értékeket lehet kitenni az óralapra (step,weather min-max, HR, km, cal...?
Vízállóság? YT videokon vidáman fürdetik..[ Szerkesztve ]
--- Sent from mobile device ---
-
m4rk.89
aktív tag
Sziasztok! Huawei Watch GT órát néztem ki. Ajánlott vétel?
-
NemMo
őstag
Nem tudom volt e róla szó, de galaxy watch-on úgyis lehet írni, hogy rajzolom a betűket elég kényelmes, bár csak rövid üzenetekre. A 46mm üzemideje nálam 1,5-2 hét, de én csak órának és értesítés kezelésre használom illetve 1-2 hívás a pulzus mérés és ilyenek ki van kapcsolva és este, amikor leveszem, akkor kikapcsolom. Az én használatommal a stratos is dupla üzemidőt bírt a gyári adatok és mások által elértekhez képest.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Samsung telefonom mellé szeretnék venni egy okos órát. Kettő darabot néztem viszont nem tudom eldönteni, melyiket lenne érdemesebb megvenni: Samsung Galaxy Watch vagy Gear S3 frontier?
Galaxy Watchból van 2 fajta is "sima" meg eSIM-es... mi a kettő között a különbség? Mivel tud többet az eSIM a nem eSIM-esnél?
Mi a kettő között a különbség? Ti melyiket ajánljátok?
Segítségeteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
kakuk.tamas
addikt
WearOS-en is lehet rajzolva írni. Sőt, hanggal is. (Néha a magyart is igen jól érti.)
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Ra's al Ghul #7314 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor az S3 üzemideje ~fele a 46mm-es galaxy watchnak, illetve csak ip68as minősítése van. Esim esetén van 4G is, de ezt itthon csak a telekom tudja, mint szolgáltatás és csak ők árulják.
-
törölt tag
Láttatok valahol ilyet olcsóbban?
-
DanDeR
csendes tag
Sziasztok. Mi a vèlemènyetek microwear X2 okosóráról ? Esetleg vett már valaki ilyet ? Ennyi pènzèrt nem várok csodát , de 7000 ezer forintos áron Kínából is olcsónak tűnik.
-
hhenry
őstag
válasz Ra's al Ghul #7314 üzenetére
Én ugyanezen gondolkozom hogy melyik?
-
NemMo
őstag
válasz kakuk.tamas #7316 üzenetére
A diktálás magyarul az marha jó lehet úgy már tényleg van értelme órán üzenetezgetni
-
Samanbacsii
őstag
válasz kakuk.tamas #7316 üzenetére
Hát a magyar értés azért nem nagyon működik... Nekem ez a legnagyobb bajom a droid rendszerekkel. Persze a “másikon“ simán működik... 😤
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
hhenry
őstag
Szóval a kérdésem hogy melyiket vegyem gear s3 vagy galaxy watch?
-
NemMo
őstag
válasz Samanbacsii #7322 üzenetére
Melyik másikon működik a magyarul diktálás?
-
hhenry
őstag
válasz bajnokpityu #7327 üzenetére
Az s3 nem vízálló?
-
CactuS
Arcképgyáros
-
domerator
veterán
Samsung mobilt fogok kapni cégesnek és gondolkodom okosórán (apple watchom van de az értelemszerűen kiesik)
Samsung órákat néztem, méretük, áraik és kialakításuk miatt egyedül a Gear Sport tetszene, de annyira kevés róla a tapasztalati infó, hogy itt is megkérdezem: akinek van, mi a véleménye róla, pozitívumok, negatívumok?
KösziReggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
CactuS
Arcképgyáros
Adott típus nekem nem volt, de volt pl: mi band 2 rajtam úszáskor, ami elvileg szintén csak IP68 és nem volt baja. Youtube alapján azért bírja a vizet, de gondolom nincsen benne dedikált vizes mód (tehát lehet, hogy a víz alatt alatt aktiválódik a kijelző véletlenül). Illetve ami még gond lehet, hogy a Watchban van "kiszárítás" mód, ahol hang segítségével kiszórja a hangszóróból a vizet. Mivel az S3ban nincsen, így gondolom a kiszáradásig nem lesz jó a hangszórója.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Az a baj, hogy az árazás szubjektív dolog, de tényleg. Nem ennyit terveztem kiadni, de nekem megérte a Watch a bruttó ~90k-t. Kellett a kihangosítás és az úszás program, mert a gerincem miatt kb. ez az egyik sport, amit tudok űzni. Ami még állítólag fejlődés az az, hogy az S3 lünettája elég könnyen sérült, karcolódott, ezt javította a gyártó elvileg. Ettől függetlenül még mindig gondolkozom, hogy a mindennapokra kap egy ilyen Spigen tokot, csak itthon kb. lehetetlen beszerezni vagy nem találtam rá forrást.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
46mm, ha lenne 50 mm-es,akkor az is elférne a kezemen. De asszony már zaklat vele, hogy kéne neki is egy, szóval lehet lesz egy 42mm-es is. Csak kicsit pofátlannak tartom, hogy a 42mm-es drágább, mint a 46mm-es, ráadásul üzemidőben még rosszabb is.
Amúgy azt már akartam kérdezni, hogy létezik szíjból XXL méretű (akár gyári)? Az órához adott L-es szíjból az utolsóban tudom bekapcsolni, jó lenne, ha lenne 1-2 centivel hosszabb darab.
-
CactuS
Arcképgyáros
Helyfüggő egyébként, én a laptopszalonban vettem az enyémet, a 46-os volt 88k, ha jól emlékszem, 42-esből a rosegold viszont 92k-ért beszerezhető. Üzemidőben egyébként azt mondják, hogy ~1 nap a difi. Nálam most 2 nap 11 órával van még 18 órás becsült idő hátra, viszont volt pár telefon hívásom az órán, ami azért elég keményen meríti az órát. AOD nincs, még nem találtam meg az igazit, majd rajzolok egyet magamnak.
-
Paadoxon
csendes tag
Sziasztok!
Lemfo LEM6 ügyben szeretnék segítséget kérni.
Az adott óra egy Iphone-al összekötve teljesen jól működött egy ideig, azonban mostanság nem bírom őket összecsatlakoztatni. Azaz, csatlakozni csatlakozik, a hívást jelzi is, de semmi több nem történik, nem jelzi az SMS/Email/Viber/stb. üzeneteket (a telefon értesítési központban megjelennek).
Van esetleg valakinek ez ügyben meglátása/tapasztalata/segítő tanácsa?
Köszönöm szépen!
-
skristof
tag
sziasztok!
van most a piacon olyan óra, ami tud okos ébresztést?
ezen felül inkább fitnesz funkciók érdekelnek + jó üzemidő. (ha még GPS-szel is jó üzemideje lenne...)Xiaomi Amazfit Bip tűnt jónak, de az okos ébresztést az sem tudja
ha különféle notificationökre, zenehallgatásra, SIM-re stb-re nem vágyom.
köszi! -
veterán
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni...
milyen okosóra ajánlott manapság?
amiket néztem:
Samsung Galaxy Watch 46 mm
- tetszene, de a tizen rendszerrel nem nagyon tudok mit kezdeni jó lenne ha google wear lenne rajta...Huawei Watch GT:
- tetszik hogy jó a rendelkezésre állás, hogy nem wear óra az kicsit zavar, mert bár nem akaron nagyon appokat rá telepíteni azért jó lenne ha lehetne rá rakni appot (pl okosotthon app amit használnék Domoticz Wearen megy)Huawei Watch 2:
- kicsinek gondolom a csuklómra....TicWatch Pro:
- nem nagyon ismerem a márkát és nem tudom mennyire minőségi az óra / megbízható... S nem is nagyon lehet kapni ahogy nézem -
SaGa59
őstag
Kijött az Omron a vérnyomásmérő órával. És nem, ez sem az EKG-ból számolja ki, hanem rendesen nyomást mér, csak a csuklón és nem a felkaron…
Az USA-ban 500 zöldhasúért rendelhető…[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Veszek holnap egy használt gear s3at,hogy tudom berakni az én samsung members fiókomra?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest