- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ibookg4
tag
Sziasztok! Tudtok olyan okosórát, ami kezel documentumokat (pdf, doc, stb)? Android vagy wear OS gondolok, google áruházzal (onnan lehet pdf readereket letölteni okosórára). Melyik ár/érték arányban a legjobb? Válaszokat köszi előre is!
-
Shader
aktív tag
válasz Quasi_modo #6845 üzenetére
Gondoltam én is rá, lehet.
Csak fura. A többi órámon, karkötőn méréskor villog a led (van hogy mindkettő) itt meg folyamatosan világít az egyik.
Ha száraz a bőröm jól mér. De időnként gondol egyet és beáll 80-84 közé, mikor már kiköpöm a tüdőm..--- Sent from mobile device ---
-
Samanbacsii
őstag
válasz kakuk.tamas #6848 üzenetére
Ha jól értem akkor a lépés számlálója pontos?...
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Samanbacsii #6858 üzenetére
Igen, pontos.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Kacsapecseny
csendes tag
Hello,
Használtan vennék egy Withings(tudom nokia, de ez egy korábbi kiadás) steel hr órát (az eladó már meg van, ne értsétek félre).
Mit ajánlott letesztelnem rajta(pulzusmérőn, stabíl BT kapcsolaton kívűl)? És hogyan?
Előre is kösziIsten bizony, ateista vagyok!
-
addikt
válasz Kacsapecseny #6860 üzenetére
Az emagon érdemes megnézned újonnan, eléggé le van akciózva. Én vettem a féleségemnek egy arany színű fehér számlaposat Kék bőr és szürke szilikon szíjjal és már withings feliratos óra jött.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
addikt
válasz Kacsapecseny #6862 üzenetére
Sokat nem tudsz tesztelni rajta. Egy gombkombinációval lehet factory resetelni, és onnan azt írja ki, www.withings.com. Telepíted az app store-ból a health mate alkalmazást és párosítod. Az nem fog kiderülni, hogy az akku milyen állapotban van, csak ha használod. Ezen kívül talán az üveget érdemes jól megnézni, hogy a belső felén van e lecsapódott pára nyoma, mert sajnos az első szériás withings HR szinte mind párásodott, de a nokia HR esetén is panaszkodtak erre.
-
addikt
válasz kakuk.tamas #6865 üzenetére
Ehhez kellett valamit külön beállítani, vagy magától?
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
kakuk.tamas
addikt
válasz kakuk.tamas #6867 üzenetére
Azt azért hozzá tenném, hogy az Androidos asszisztens sehol sincs a Apple Siri-jéhez képest. Nah, az kezeli profin a repjegyeket, meg mindent.
Nem vagyok Apple fan, de ezt irigylem tőlük. A Google lophatna tőlük igazán.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
addikt
válasz kakuk.tamas #6867 üzenetére
Fura, nekem nem szedi ki
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
tdhenry
tag
Szeretnék regisztrálni a Mi Home appba, de a megadott e-mail címre nem küld semmit. Tudja valaki, hogy hol a hiba?
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz Martin97 #6365 üzenetére
Kedvet csináltál a Lemfo lem x órához.
Lenne néhány kérdésem, mielőtt megveszem.
Képes a kezdőlapon alapból megjeleníteni a pulzust?
A csuklón méri?
Bluetooth headsettel is lehet telefonálni?
Előre is köszi.
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
energomatt
senior tag
válasz kakuk.tamas #6865 üzenetére
Persze olyanok mellett, amiket fontos, hogy jelezzen. Ezekkel meg lehet dicsekedni.
-
törölt tag
Az első 3/32 GB-os okosóra?
Csak egy nem tetszik benne: 17,5mm vastag. Ez egy krumpli!
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
A band3pro a Band4 hez képest ha jól látom a gpsben különbözik? Uszasra ezek már jók lehetnek? Esetleg pulzus mérés megoldott már vízben?
Illetve ezek csak telefon mellett működnek?[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
aradebil2
senior tag
sziasztok,
tudnátok ajánlani okosórát kb 60 dollárig (akciózva, faterom használná, fölösleges e fölé mennem)
Amit tudnia kéne:
- hagyományos,férfias, picit bumszli megjelenés (kör alakú legyen mindenképpen)
- legyen benne HR, alvásfigyelés
- EU raktár/itthon beszerezhető (karácsonyra kéne)
- az se baj ha hibrid, tehát nem jeleníti meg az üzenetet, csak jelzi hogy jött valamitLenovo watch X-hez hasonló kéne, de annak annyira idióta a a számlapja, hogy faterom (neki lenne) tuti kiakadna tőle, ahogy szerintem is marha idióta.
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
=Mentor=
őstag
Üdv! Alfawise B7 pro okoskarkötője van valakinek? Elég jókat írnak róla, de érdekelne a személyes tapasztalat is mielőtt rendelek egyet. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #6877 üzenetére
Szerintem is elég egy okosórába a 2/16 GB. Sőt, még az 1/8-al is ki lehet jönni. Cserébe leszen helye a nagyobb akksinak.
-
TOZ
addikt
Ticwatch pro a amazon.com-ról most eléggé jó arán rendelhető. BF ajánlatban. Import feevel egyutt 234 dodo ~ 65k HUF.
-
Ezustroka
tag
Sziasztok!
Anyukám szeretné meglepni karácsonyra apumat egy okosórával. A következők az elképzelései, nem tudom, létezik-e egyáltalán ennek megfelelő óra.Szóval a cél elsősorban az lenne, hogy az óra a bejövő hívásokat tudja fogadni. Gondolom drágább opciók akadnak, a kérdés az, hogy az olcsóbb szegmensben, mondjuk 30.000 ft-ig van-e ilyen óra.
Köszi a segítséget!
-
törölt tag
válasz Ezustroka #6885 üzenetére
Szia!
Én nemrégen kaptam egy Z60-as okosórát. Ez kb a legolcsóbb SIM-kártyás okosóra ami mostanság kapható. Kb 3000 ft.
Először azt hittem, hogy a fiókom lakója lesz, de aztán beüzemeltem. Egészen jól használható telefonként. Az én hangomat is jó hallják, és számomra is érthető a partner hangja. Talán kicsit sok a magas és kevés a mély hang, de jól érthető. Kb két napot bír, de este mindig feltöltöm.Ajánlani nem merem, de nekem bevált.
-
addikt
válasz goldister #6884 üzenetére
Ha amazon által, vagy fulfilled by amazon eladótol veszed, akkor semmire. Garanciális probléma esetén az amazonnak kell jelezned, ők küldenek egy cimkét, amit kinyomtatva postára kell adnod. Postaköltségről blokk lefotóz, azt elküldöd nekik, és euroban küldik a számládra a posta díját. És mivel a postaköltségre refund esetén eleve adnak 8,9 eurot., sokszor még azt is átutalják utólag. Én eddig kb 3 terméket gariztattam náluk, minden esetben refund volt, a pénzemet kaptam vissza.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ja értem, nem néztem az adott óra esetén, ez esetben, ha nem kekeckedés volt . Ha fulfilled by Amazon, bátran meg lehet venni! Bármi garanciális esetben az Amazon német központi raktárába kell küldeni, anmazonnál nincs javítás, csere vagy refund van és fizetik a postát!
-
stanicli
csendes újonc
Sziasztok!
Vettem ajándékba a smartos.hu-n egy F1 okoskarkötőt, ami a szokásos dolgok mellett vérnyomást is mér.
De furán viselkedik.
Azt vette észre a gazdája, hogy a 6-7 órás alvások alatt maximum 5-8 perc mélyalvásokat mér, rendszeresen.
Visszaküldtem a boltba, ott egy hétig tesztelték, 12-18 perc mélyalvásokat mértek, majd visszaadták azzal, hogy az óra jó, rendesen teszi a dolgát.
És itt jött a másik fura dolog.
Feltettem tegnap este a karomra az F1-et és mellé a saját MI Band 2-met. Így aludtam át az éjszakát. Reggelre kelve mindkét óra kb. ugyanakkora, 6 óra körüli teljes alvást mutatott, de míg a MI 2-n 2,5 óra volt a mélyalvás, addig az F1-en 18 perc. Aztán mire lefőztem a kávémat és összeraktam a reggelit, a MI 2 még 70 lépésnél tartott, az F1 viszont már 219 lépést számolt össze.
Ma home office-on voltam, nem sokat lépkedtem. Jelenleg a MI 2 szerint 1800, a F1 szerint 4500 lépést tettem meg ma.
És most össze vagyok zavarodva.
Szerintetek melyiknek hihetek? És ha egyiknek sem, vajon van egyáltalán olyan okosóra, ami közel korrekt méréseket végez? Lehet, hogy a F1 azért mér pár perc mélyalvást, mert kib... érzékeny és minden éjszakai mocorgást éber állapotnak minősít, míg a lusta, nemtörődöm MI 2 az alvás közbeni karlengetéseket is mélyalvásnak tekinti, mert nem is veszi észre? (Néha azt se tudja reggelre, hogy éjjel kimentem pi...ni.)
Szerintetek? Hogy van ez? Kihajítsam valamelyiket? Melyiket?
Üdv,
Stan' -
=Mentor=
őstag
válasz stanicli #6895 üzenetére
Természetesen a Xiaomi mér jól. Nem akarlak elkeseríteni de téged nagyon átvertek, az F1 márkajelzésű óra gearbestről 3000 Ft környékén rendelhető:
Azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy annyit is ér. Egy szutyok, ha még nem telt le a 2 hét a vásárlás óta, vidd vissza és kérd vissza a pénzt! Elképesztő pofátlanság a magyar webshop részéről, hogy ilyen áron (15 000 Ft) adják azt sejtetve, hogy egy minőségi darab.
[ Szerkesztve ]
-
Shader
aktív tag
válasz bajnokpityu #6878 üzenetére
A vízbeni (normális) pulzusmérésre az én próbáim szerint csak az ECG lapkával ellátott 20-30$-os karkötők alkalmasak. A víz miatt a villanófényes mérés torz volt. A lapkás karkötők 2 méter mélyen is (szerintem) valós értéket mértek. Ami a hátrányuk, hogy elöl érintőgombosak, ezért a lecsorgó víz is elnavigált a menüben....
Azt hiszem, hogy már van nyomógombos ilyen óra is, de az meg csak korlátozottan vízálló.--- Sent from mobile device ---
-
nyuszi123456
aktív tag
Jó tudni.
Maga az ECG lapka is színes fény impulzussal mér?
Egyébként érdekes a lem x modell vásárlásával kapcsolatosan, hogy túl sokféle elektromágneses kapcsolatot tart fenn, bizonyára egészségkárosító módon.
- Színesfény impulzus
- GSM, HSPA, UMTS
- bluetooth
- mobil internet
- wifi megosztás hotsporként
- GPSMindez sok a jóból. Ugyanekkora elektromágneses mezőt hordoz az okostelefon, kivéve a villódzó színes fénycsóvát. A fő különbség az okostelefon távolsága a testemtől. Nem szeretném egész nap rátapasztani.
Külön internetet semmiképp nem vennék, ezért az óráról kellene szórnom a hotspotot. Szerintem ez gáz.
Egy fitness óra ne legyen már direkt egészségtelen. Rosszabb, mint a dohányzás?
/A GPS nem futna állandóan, de állítólag a háttérben mindig fut, max a felhasználónak továbbít adatot./
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
Shader
aktív tag
válasz nyuszi123456 #6898 üzenetére
Nem. A két lapka (és az előlapon található fém buttonra helyezett ujjbegy) közötti potenciál? különbség (változás) alapján.
--- Sent from mobile device ---
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.