- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz hackeeeee #6551 üzenetére
Nekem az nagyon jól esik amikor DSR 4-5Kn játszom régebbi játékokkal 144Hzen 100+fpsel... aki egyszer megszokott egy sebességet az vagy kiszáll vagy nem hajlandó lejjebb adni.Igy van ez monitorral meg cpuval meg gpuval is.Tudom,mert próbáltam,hogy jó lesz nekem a 1050Ti is... nem volt jó,nem volt kedvem játszani sem vele.
Csak a steam fiókomon 4-500 játék van.Konzolra váltanom már késö,már nem tudok mást megszokni az egér/billen kívül...Most vettem pl a Metrot Reduxot ismét kitolni,egész más volt a játékélmény egy röcc nélkül.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez Nekem is megvolt, tartott bő fél évig. Utána elmúlt a varázs. 1080-ról váltottam, tudom mekkora ugrás, főként G-sync mellett. De amikor pár naponta van kedvem játszani, vagy volt amikor 2-3 hétig semmit sem indítottam el, akkor rájöttem, hogy erre nem kell ez, erre van alternatíva, olcsóbban.
Én ezért szálltam ki. OneX elég játékra. A PC meg arra, hogy fórumozzak, netezzek.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
TTomax
félisten
válasz hackeeeee #6553 üzenetére
Én meg ugy vagyok vele,hogy amikor csak pár órám a héten játszani akkor legalább azt úgy töltsem el hogy maximálisan élvezzem. Régen sem voltak olcsó mulatság a PC,voltak ennél sokkal drágább idők is.Azt már mindenkinek magának kell eldönteni mennyi az amit hajlandó az élményért fizetni,ás mennyi az amennyit hajlandó elbukni mert amit a pcbe lapátolsz annak nagy része elöbb utübb bukó így működik a piac.Szerintem nem mondok ezzel újat.Egyébként pedig sokan akik itt vannak végigjártak minden lépcsőt,ami egy hiba.Néha-néha egy gent ki kell hagyni.Tiröl csak Tire vagy XX80/70ról csak XX80/70re váltani.
Igazából amikor már egy vacak iphone 1000font,már nem lepődök meg semmin.[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
hackeeeee
Jómunkásember
Őszintén szólva, így, hogy 4K-ban játszom a OneX-el, őszintén szólva így is megkapom azt a játékélményt, amit elvárok egy játéknál. Próbálgattam jópárat, amit toltam PC-n is, szinte mindenhol elégedett voltam.
Megvolt. Én nem mondom, hogy nem lesz újra PC gaming vonal Nálam, de az biztos, hogy nem most.. Talán majd ha minden helyreáll, talán majd akkor, addig ez is bőven elég.
Végigmásztam a PC-s ranglétrát, jó volt a felső ligában játszani. De, majd máskor, folytatása következik.
Véleményem szubjektív...
-
TTomax
félisten
Nos úgy néz ki az én kártyám stabil 1Von 2012MHznél....
Közbe rájöttem egy csomó dologra a voltage curveal és a pascal boostal kapcsolatban....Az első lépcsőt 53Cfokon dobja le a kártya, a másodikat pedig 67Cfokon.A voltage curvnál ha limitálni akarod a VCoret,akkor azon a szinten ahol a limit kell neked nyomsz egy "L" betüt.Akkor oda dob egy sárga függőleges szaggatott csíkot,és több feszt annál nem ad neki.
Tesztelni az egyik legjobb játék a Metro.Azon egyszerű oknál fogva hogy ha crashel akkor azonnal bezárja a játékot tehát nem fagy meg a rendszer.Ezen kivül persze ad olyan terhelést amit nem sok más játék tud. Igy most alulfeszelve 49-55Cfokos a kártya a legdurvább terhelésnél is.A memória tesztelés a legnehezebb,szinte lehetetlen mert csak akkor derül ki hogy stabil-e igazán ha jó 10GB felett használja valami.Az egy intő jel,hogy ha a géped bootja alatt amikor a winbe lépsz látsz egy pár pici zöld vízszintes csíkot felvillanni (amikor betölt az MSI AB).Akkor már sok,habár futni fog még akkor is relatív stabilan,de az már nagyon a határ.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Ez egésszel vesztettem kb 3% teljesítményt a max OChez képest ami azért nem volt 24/7 stabil és nyertem 15Cfokot. [link] ÉS még azt elfelejtettem,hogy a legelsö lépcsöt 43Cfokon dobja le.Viszont ez +ban jelentkezik a beállított görbéhez képest.Tehát ha a mondjuk 1Vhoz 2025MHzet állítasz be akkor 2038MHzen kezd a kártya ha 43Cfok alatt van.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Input lagban már hozhat, a TFTCentral-os tesztben látszik.
We should point out that this is hardly a big change, and as we say, the slightly slower response times are probably offset in actual performance by the slightly improved motion clarity from the higher refresh rate. Try the screen out with and without overclocking enabled and see how you get on. The main take-away here is that the 165Hz support is not really a great improvement over 144Hz in our opinion. You'll probably struggle to reach that kind of frame rate anyway, and if you do, the extra 21Hz is hardly worth it when you take into account the slightly slower response times as well. The screen is just as good at 144Hz so don't worry if you're an AMD user or someone with an NVIDIA card less than a GTX960, you aren't missing much.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
ÁdiBá
veterán
Most teszteltem, úgy is megy a kártya 2063 Mhz-en, hogy nem adok neki egy pici feszültséget sem, viszont akkor is 1,061V állitbe neki manuálisan.
Azért durva, hogy mennyire számit a radiátorokon található ventilátoroknak a fordulata a VGA hőmérsékletén.
Még a héten kap két darab 12 es ventilátort a rendszer, hogy béke legyen.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
TTomax
félisten
Mert én direkt alulfeszeltem.Ha 1Von is stabil 2025MHZen akkor nem sok értelme van 1,061-1,093Von járatnom 2050-2063MHZen ugyanis sokkal hamarabb eléri a power tartgetet és csak szimplán vissza fogja vágni 2050MHz alá.Ezen sajnos egy jobb hűtés sem segít,no persze azért léggel azon is nyertem úgy kb 15Cfokot.
-
TTomax
félisten
Az nagyban függ attól mivel játszol,és milyen beállításokkal.Metroban pl nem hiszem ha rendesen ráadsz mindent.Mondok két tesztet ahol azonnal megnézheted,Superpositionban 8K,TimySpy extrem.Nem a hömérséklettel van gond,hanem azzal hogy 2063/1500on egyszerüen tdp limitet kap,a 330W nem elég egy komolyabb terhelésnél,ha viszont alulfeszeled akkor nyersz kb 30-40Wot ami azt jelenti sosem lesz tdp limited.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz hackeeeee #6565 üzenetére
Csak nagyon nehéz megkeresni a sweet spotot mert nem igazán látom hogy az nV dokumentálná a GPU boost 3.0 működését.
-
Zsohi
őstag
Sziasztok,
A minap sikerült levadásznom egy új ftw3-at, msrp áron, megspékelve egy ekwb blokkal.
A hétvégén majd jövők a számokkal, mire is lesz képes víz alatt és léggel.https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
TTomax
félisten
Ezek az értékek egyáltalán nem tetszenek...mert 70%on már hangos. Amúgy ezt a Destiny 2 alatt mértem minden max 1440p 200% res scale (5K),és már itt 105% TDP... mi lenne 1.093Von?Viz lesz ennek a vége....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nekem nincs semmilyen problémám a 1080Ti-vel.
Se nem hangos,se nem meleg.
És víz sem kell.2063-2050 / 12200 játszom vele sok órán keresztül.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én így toltam annó, csak a középső szakasz le volt húzva 50-52%-ra, mert így van egy kis hangja. 50% körül szinte semmi. Sokáig 60%-on ment, de ott azért volt hangja. De így ugye nem volt fan stop, de az korrigálható.
Saját fan curve-al semmi hangja nincs, de ott viszont el kell viselni, hogy elmegy 70-75 fokig simán.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
ÁdiBá
veterán
Nagyon jó vizezve.
A Strix hűtése közelébe se érhet ennek a teljesitménynek.
Nálam kimaxolva 1,081V - 1,091V között nem tudja elérni a 60 fokot a kártya, úgy hogy rommá van húzva maximum TDP limittel 100% GPU mellett.
Ráadásul néma csöndbe, még ha járatom a ventilátorokat a radiátorokon az már megint más tészta.Nagyon meglepődtem mennyivel hatásosabb hűtés a viz mint a levegő.
Kicsit szketikus voltam, de ha azt mondom hogy 35 fokot hozott a kártyán, akkor nem túlzok.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs