- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Én az AC-nél mondtam azt, hogy szülinapra lesz. Na nem azért, mert olyan ciki lenne, hogy Magamnak veszem, hanem mert a volt valami rendszer átállás a boltban, ahol voltam és emiatt nem tudták kiadni Nekem a játékot. Mondták, hogy később ki fogják tudni adni, de pontosan nem tudta megmondani hogy mikor. Lehet egy óra múlva, lehet tíz perc múlva, Nekem nem volt kedvem később visszamenni és azért mondtam, hogy szülinapra kellene és sajnos sietős, stb. Utána átmentem az egyik konkurenciához és megvettem ott. Visszagondolva tök felesleges is volt és csak simán mondhattam volna annyit, hogy akkor nem kérem, csak nem akartam bunkó lenni vagy nem tudom. Így jött ki.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Rage47
veterán
Shin Megami Tensei V-t várjátok? Jövő héten jön. Én nem tudom. Imádtam a Persona 5-t, de azt írják, hogy az SMT széria egy kicsit más. És a gameplay videók alapján 10 dollárt nem adnék érte De a Personával is így voltam, mert az Atlus nem enged sok mindent megmutatni.
-
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom...van egy klasszikus V1-es Switch-ünk és egy Lite. Mindkét gépen ugyan azok az accoountok vannak, nem vendég, regisztrált profil emailcímmel. Az egyszerűség kedvéért legyen A, B és C. A a fő account, erre veszek mindent, ezen van online előfizetés. Megveszek egy játékot A accountra shopból, akkor azt ugyan úgy tudta/tudja használni B és C account is a normál V1-es gépen. Most viszont bele ütköztünk abba a problába, hogy ha a Lite-on tölöm le a játékot, akkor indításnál kiírja, hogy nekem nincs meg ez a játék, így nem használhatom, se B, se C accounttal. Eközben a V1-en tökéletesen megy. Mi a gond? Mitől másabb a két gép?
-
MODERÁTOR
válasz TazLeacher #40069 üzenetére
ÖSSZEFOGLALÓBÓL (Sajnos még mindig angolul van a részletes magyarázat, de a video magyar)
Több Switch konzolhoz is köthető a N Account-om?
Több konzolhoz is köthető a N Account-od, de csak egy konzol aktiválható N Account-onként. A N Account-oddal letöltött játékok csak 1 aktív konzolon lesznek játszhatóak.
Játszhatok a játékaimmal több rendszeren is?
Hivatalosan a Nintendo Switch eShop-on keresztül vásárolt játékok csak a N Account-odon (egyetlen) aktív Switch konzolon játszhatóak.
Bármikor megváltoztathatod, hogy melyik a N Account-odhoz tartozó aktív konzol. Ha megváltoztattad, letöltheted és játszhatsz a játékaiddal az új rendszeren. A deaktivált rendszeren nem lehet játszani a játékaiddal, hacsak nem aktiválod ismét a N Account-odhoz.
A fizikai játékok (cartridge-k, kártyák) bármely rendszeren játszhatóak.Figyeljünk arra, hogy a digitális ÉS kártyán levő játékok mentései nem átvihetők rendszerek között.A 2017 októberi frissítés óta a felhasználó és a mentések is átvihetőek másik rendszerre (Transfer user and save data to another system: System Settings > Users > Transfer Your User and Save Data).
DE: Ezek alapján mégis van lehetőség digitális játékok megosztására (fordítás alatt)
Addig is:
NINTENDO SWITCHEN JÁTÉK MEGOSZTÁSA, "HOME-OLÁS", ACCOUNT-CSERE
THX 2 zolibacsi88 @SwitchUdvarEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sziasztok. Úgy alakul, hogy születésnapomra szeretnék egy Switch-et venni, eredetileg Oled modellt szemeltem ki, de nem nagyon van a boltokban és a scalperek zsebét nem tömném. Van valakinek infoja BP-en merre találhatnék belőle raktáron, esetleg mikor érkezik szállítmány valahova?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
addikt
Szerintem kb. esélytelen, hogy raktáron van valahol normális áron. A héten voltam pár helyen és direkt rá szoktam nézni a konzolos részre (más gép miatt is).
Esetleg SuperGamer -nél meg lehet kérdezni, de tényleg csak az marad, hogy feltúrod a netet. Illetve az Alza -nál is érdemes megkérdezni, mert ők több országban terítenek, így elég változó a készlet. Volt hogy tőlük szereztem hiánycikket.
Szerk.:
Most nézem, hogy Alza -nál is csak figyelőt lehet beállítani...GamePark -nál is meg lehet kérdezni. Novemberi beérkezést írnak, de ez nem tudom mennyire reális. Hogy állnak jelenleg a rendelések kiszolgálásával.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Múlt hónapban rákérdeztem egyik boltban, ott is novembert mondtak fehér gépre. Végigzongoráztam már minden boltot neten, nem gondoltam, hogy ennek az értékesítése is ilyen nehézkesen fog indulni.
(#40073) Balazs_ 2 is útba esik hazafelé akkor beszaladok.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
90Quiet
tag
Médiákban több helyen, (PL Duna pláza) szokott lenni polcon, de a weboldalukon nem írják ki a készletet, mert akkor könyebben rárepülnek a scalperek. Én a konzolvilággal jártam szerencsével, október 21-én rendeltem tőlük egy fehér modellt, 29-én már ki is szállították pedig nem volt nekik rendeléskor raktáron.
A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...
-
ooooobi
senior tag
Már nem fértem be egy családba se, ezért megpróbálok én indítani egyet, hátha összejön a 8 fö. Nintendo Switch Online + Expansion-röl lenne szó 8,75€-ért. Eddig ketten vagyunk.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
DM-Fan
nagyúr
válasz hszilard666 #40080 üzenetére
Get Moded!
-
hszilard666
veterán
-
DM-Fan
nagyúr
válasz hszilard666 #40082 üzenetére
Én anno nagyon jó áron jutottam hozzá, alkalmi vétel volt, épp valami -25%-os akcióban adták, így kihagyhatatlan deal volt. Imádom. Kerek 4 hónapot megy el egy töltéssel és a gépelési élmény frenetikus. Imádom az ilyen igényes eszközöket, a full anodizált, low-profile alumínium body egy álom.
Get Moded!
-
hszilard666
veterán
válasz DM-Fan #40083 üzenetére
Megértem, szuper a mechanika! 2011 óta használok PC hez is apple keyboardot, ugyanilyen okokból. Annyira imádom hogy még az irodába is vittem egyet hogy ott is azzal tudjak dolgozni Ami picit hiányzik belőlük az a háttérvilágítás. Nem értem miért nincs ilyen lehetőség, még a pokoli vékony 12" es macbookba is belefért ez a feature. :/
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz hszilard666 #40085 üzenetére
Igen, a háttérvilágítás hiánya számomra is fájó pont. Mondjuk minden bizonnyal drasztikusan lecsökkenne az üzemidő. Viszont - mint a képen is látható - én megoldottam ezt egy RGB keyboard-mat alkalmazásával. Ez sötétben is biztosít annyi derengést, hogy lássam a billentyűket - nem minta ne menne a vakon gépelés így harmincpárévnyi rutinnal.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
válasz hszilard666 #40089 üzenetére
Amúgy viccen kívül: adnak a billentyűzethez a dobozban egy fekete színű USB-Lightning kábelt. Sose bontottam ki, mert nekem a képen is látható hosszúságú kábelre van csak szükségem a töltéshez 4 havonta egyszer, de szerintem legalább 1 méteres lehet, amit mellékel hozzá az Apple. Szóval ha wired-keyboard-ként akarod használni, akkor adott a lehetőség és nem kell már pluszban rákölteni.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Köszi srácok, levadásztam egyet Media Marktból. Bécsi úton és Mammutban nem volt, de utóbbiban átirányítottak a Határ útra és ott volt 1db fehér a polcon. Meg felírták az elérhetőségeim, hétfőn szólnak ha lesz valami.
-
hszilard666
veterán
válasz DM-Fan #40090 üzenetére
Ezt értem, de akkor minek fizetem ki az akksit meg a plusz hardvert? Anno a wired keyboard 15900HUF volt. Vettem is több darabot, viszont most a fekete wireless pedig 60.000HUF Nonszensz. A rohangálós macbook airem került ennyibe, és abban még háttérvilágítás is van.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
DM-Fan
nagyúr
Ha már periféria és hogy ON is legyen:
Véleményetek szerint a Nintendo vajon ki fogja adni külön megvásárolható termékként az OLED-hez tartozó fehér joy-con-okat? Persze, jelen pillanatban még nyilván költői a kérdés, hisz magát az OLED Switch-et se tudja kellő példányszámban gyártani, de ha helyreáll a rend, akkor vajon várható-e?
Csakmert azon tűnődtem, hogy lehet, hogy vennék egy extra pár joy-con-t (sajna csak ocsmány, csiricsáré színekben kapható jelenleg, még sima grafitszürke sincs sehol) annak érdekében, hogy kíméljem a fehéret, mert ha nem lesz belőle külön kapható példány és leamortizálódik, akkor kvázi annyi a szép fehér design-nak.
Get Moded!
-
littlebuddha
csendes tag
Sziasztok,
Nem biztos, hogy Switch specifikus a probléma, de hátha már valaki találkozott hasonlóval.
Egyik reggel játék után feltettem a gépet tölteni. majd délután levéve azt tapasztaltam, hogy nem tud a wifi hálózatra csatlakozni. (Diablo 3 ment reggel, Season questeket csináltam, tehát akkor még működött). Ez volt 3 napja, és ez azóta se jött helyre. Switch restart megvolt, router restart megvolt, de eredmény 0.
Ami furcsa, hogy ha telefonomról osztok netet, akkor csatlakozik. Munkahelyi wifin szintén nincs ilyen gond.
A két használat között se a routerhez, se a géphez nem lett nyúlva.Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm!
Update:
Ez mellett egy másik kérdés is eszembe jutott.
Nintendo Labo Variety Kit-re (amibe a zongora, a horgászbot, meg a többiek vannak) mennyi esély van, hogy lesz még valahol beszerezhető? Nem egy boltot megnéztem, de sehol nincsen elérhető készlet.[ Szerkesztve ]
szerintem
-
Shade45
senior tag
válasz littlebuddha #40096 üzenetére
Labo:
Nekem a sarokban porosodik a doboz, egyedül a házikó lett belőle összerakva (az sajna már nincs is meg).
Ha érdekel a többi, dobj egy pm-et. -
30z.Samu
félisten
Super Smash Bros Anime x Dragon Ball Super Opening 2 (Megami33 Cover)
Ezt akkor láttam utoljára, amikor megjelent a játék.
Sic Parvis Magna
-
draco31
veterán
Van ehhez hasonló játék switch-re?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Macska topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest