- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris1997
aktív tag
válasz tupacamaru #18050 üzenetére
Azt kutatom én is, kell egy True M.R.2 elkalapáló
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Baszki,nagyon jó kocsi ez a Lotus Exige 260 Cup.
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Rockstone
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #18052 üzenetére
Mire ?
-
Rockstone
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #18054 üzenetére
TE-re oké.
-
noblem1983
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #18054 üzenetére
De gondolom ha ütköztél egy Rhinoval frontálisan akkor visszalökött 20 métert
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz noblem1983 #18056 üzenetére
Nem nagyon volt olyan,mert mondom fürge kocsi,mikor jött a Rhino,akkor majdnem derékszögben elfordult a Lotus.
-
Crowent
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #18057 üzenetére
Sziasztok!
Bekerült már a Koenigsegg Agera R, vagy hasonló más Hyper autó?
Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
noblem1983
senior tag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz noblem1983 #18059 üzenetére
Már látnám azt is,hogy másik csapat veszi át a cuccot!
-
ETOM
addikt
na vajon mi új igc járgányok lesznek.. ideje lenne már valami jó..
-
Rockstone
tag
Na mi lesz már az IGC-vel, "mindenki" tűkön ülve várja...
-
alfa20
senior tag
csak nekem tűnik úgy hogy most nagyon sok autó van bent?
mintha nem ennyi szokott volna lenni, vagy csak régen néztem?"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
chris1997
aktív tag
Új IGC(Játékpénzes) Autók:
- Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder - 1.400.000$
- Lotus Elise - 1.000.000$
- Aston Martin V12 Vantage - 1.600.000$Ezek az autók mennek:
- BMW M3 E30
- Audi R8 4.2 FSI Quattro
- Nissan GT-R SpecVNincs R8 FAKJEE
-
chris1997
aktív tag
válasz eLit-MiLan #18076 üzenetére
Legyen egy HomiR8?? Alszok rá egyet :-D
-
ETOM
addikt
Lerammolta a villamost Vagy fordítva?
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz sunny84 #18085 üzenetére
Változó szelepvezérlés, vagy mi? Valami ilyesmi rémlik. A szívócső hosszát is változtatja? Az is valahonnan rémlik.
Gyáááá, az új Civic:
" 5 ajtós Civic teljesítmény
NAGYOBB TELJESÍTMÉNY. KEVESEBB ÜZEMANYAG.
Megtaláltuk a megfelelő egyensúlyt.
Tudjuk, úgy hangzik, mint a többi, lehetetlennek tűnő űrkorszakbeli ígéret. Új 1.6 i-DTEC dízelmotorunknak köszönhetően mégis lehetséges. "LOL, most akkor a Civicnél is a trakeszmotor lesz a menő?
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
cuebler
senior tag
válasz tatabike #18086 üzenetére
az se százas, aki traktormotorral vesz autót. vicc, hogy olyan márkák, mint a porsche és a maserati is behódoltak. már csak ezért sem veszem meg egyiket sem
nézzük csak, hány gázolajos is van a need for speed-ben...?
köszönöm...amúgy vtec = Variable valve Timing and lift Electronic Control. sehol egy "H" betű.[link]
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
tatabike
őstag
válasz cuebler #18088 üzenetére
Régen a bömösön akadt ki mindenki, mikor beletették a kerregőt. Manapság meg már a presztízsmodellek (Audi, Merci, BMW) 2x annyi dízelt adnak el, mint benzinest. Vagy 3x, nem tudom, én bringával járok, az szilvásgombóccal megy...
Szóval megszokjuk ezt is majd...Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
cuebler
senior tag
válasz tatabike #18089 üzenetére
az én autóm meg villanyossággal (is). egyetlen dízel autóm volt rövidke életemben; amikor pedig végre eladtam, szent fogadalmat tettem, hogy soha többé európai, soha többé dízel.
a "cégnél" van pár extrább dízelmotoros kocsi (35d, 40d), de kerülöm őket, mint a tripperes ribancot.chris: van belőle benzines is, bár a wikia szerint a játékban speciel dízel van, szóval ott a pont
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
tatabike
őstag
válasz cuebler #18091 üzenetére
Én szeretem a dízelt, nincs vele bajom. Kényelmes vezetni, nyomatékos, keveset fogyaszt. Egy 270 CDI mergát terelgetek néha, meg az ugyanilyen motoros Sprintert. De saját célra bicikli a nyerő...
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
válasz F22Reventon #18095 üzenetére
Nálunk csak egy személy szállítható a kerékpáron a vezetőjén kívül hivatalosan. De itthon is láttam már hasonló szituációt.
cuebler, én ezen már túl vagyok, a lányom 23, a fiam 19, hehe. Van lábuk, van pénzük, oldják meg.
-
cuebler
senior tag
válasz F22Reventon #18095 üzenetére
40+ a legnagyobb, de a középső is 30-40 kg közé esik
tata, köszi a biztató szavakat, már csak 5-6 év és "kirúghatom" a legnagyobbat a családi fészekből. tanuljon csak meg "repülni"
[ Szerkesztve ]
-
cuebler
senior tag
válasz chris1997 #18098 üzenetére
belőlem is így lett önálló, felnőtt ember
gyakorlatilag érettségi után bevonultam-leszereltem és már hipp-hopp dolgoztam is. először a karrieremen, aztán egy-két-három fiúgyermeken
a legnagyobb fiam pont ma jegyezte meg: "tudom apa, ha azt akarom csinálni az életben, amit szeretnék, sokat kell tanulnom..." tehát már tanult[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Jeep Grand Cherokee SRT.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...