- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
Se on sale se akció, top up is sz@r milyen karácsony ez ezeknél.. az ajándék kódról inkább nem is beszélek..
-
- = Zk = -
félisten
válasz Robokutya #18950 üzenetére
nekem hibát jelölt a végén
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
noblem1983
senior tag
Ja elég érdekes. Ott voltak a nagy bejelentések, hogy lesz akció, meglepetés, ez meg az és nesze itt van a karácsony és mi van-nagy lóf.sz. Nem tudom ilyenkor dolgozik-e még náluk valaki de ha nem akkor ennyi volt a karácsony. Top up is .. az meg egy vicc hogy már egy hónapja ugyanaz van csak balgák azt hiszik, hogy milyen jó mert gondolom 50 ezresével veszik az indiai boostot ők meg dörzsölik a tenyerüket. A fogyatékosok meg most is vígan tolják a trainer-üket. Mint az alábbi napi noob
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
tupacamaru
veterán
válasz noblem1983 #18955 üzenetére
146 nitró? Ügyes.
Utólagos engedelmeddel dobtan rá egy report-ot. [link]
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
ETOM
addikt
válasz noblem1983 #18955 üzenetére
Erre már nem lehet mit mondani.
-
ETOM
addikt
Ez a fixnow ritka nagy ... Twitteren kódra utalva húzza népet csak h kövessék többen. Ez nem gyere be
-
eLit-MiLan
őstag
2CSA-PG6P-9FE7-9W86
750 SBOrigin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
stefyY
őstag
válasz eLit-MiLan #18959 üzenetére
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
BRIKLY
veterán
Ez a nagy hatalmas karácsonyi ajándék?
"We are currently encountering difficulties with code redemption. Please try again later.."
[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
Akkor meglepem a kis Agera-t egy szárnnyal, ha holnap működni fog a kód
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
BRIKLY
veterán
válasz eLit-MiLan #18963 üzenetére
Már sikerült nekem is.
-
BRIKLY
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #18966 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
válasz callmeakos #18969 üzenetére
Te nyertél.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tatabike
őstag
Na, azt hittem eddig, hogy a 4 csillagos skillek csak a mesében léteznek. Tegnap megnyertem életem első ilyen cuccát, Perfect Start skill képében... Lassan 3 év után ideje volt...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
kiszi07
senior tag
Én is kaptam
2CSA-PG6P-9FE7-9W86Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
- = Zk = -
félisten
válasz callmeakos #18969 üzenetére
lol, nekem volt már 1 hetem, erre az a csoda 36 napos bukta elkaszálta -.-
vicc" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Robokutya
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Srácok,a Nissan Silvia S15 Cop edition mennyi SB szokott lenni On sale-ban?
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
ETOM
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #18979 üzenetére
960 [link]
-
- = Zk = -
félisten
vettem egy SRT8-ét. mondom team escape-re jó lesz. ezt-azt belepakolok
belemegyek a rendőrbe és ÁLLÓRA fékezi az autómat O.o
A-s BMW-mel meg akármi van, de csak fellököm.... elvégre egy SRT csak BIKÁBB, mint egy nyamvadt BMW
há' hogy van ez?!jah, a másik?
pakolom a kocsiba a felfüggesztést, erre a kormányozhatósága romlik?! wtf O.oa legnagyobb poén, hoyg gurulok 10-20-szal, és lemeszelnek...?! azelőtt nem volt ilyen az NFS... ha megálltál, akkortól csörgött bilincs....há' nem értem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
eLit-MiLan
őstag
válasz - = Zk = - #18983 üzenetére
"nyamvadt BMW" - biztos jól gondoltad ezt? Előttem nem mondhatsz ilyet
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
- = Zk = -
félisten
válasz eLit-MiLan #18984 üzenetére
nyugi, BMW fan vagyok én is....
nem is gyengéncsak kicsúszott belőlem, mert felbacott a gém....
-
eLit-MiLan
őstag
válasz - = Zk = - #18985 üzenetére
így gondoltam
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
- = Zk = -
félisten
válasz eLit-MiLan #18986 üzenetére
szerk.
de kibba' jó is lenne, ha lenne egy GTR wide body kit az E46-hoz
simán, mint az MW/Carbon-ban (Y)[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz - = Zk = - #18987 üzenetére
Pro Street-ben is van.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Balathruin #18988 üzenetére
igen? amivel úgy néz ki, mint a Carbon/MW-ben?
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz - = Zk = - #18983 üzenetére
120-nál is elkapnak ha közéjük vagy szorulva..
-
Balathruin
veterán
válasz - = Zk = - #18989 üzenetére
[link]
Csak a kipufogó van hátul, de azért mert az is módosítható.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Balathruin #18991 üzenetére
és téééényleg, leesett. emlékszem már
(#18990) BRIKLY
na ez az undorító -.-nah, Öcsémmel ma toltam a gémet. nézem, 1-1,5 hete level 23volt... most 60as...
kérdem, wtf?! erre a válasz: többen használjuk a karit...
mondom oké, biztosan, én a "matekkettesfejemmel", de kiszámoltam 1,5 másodperc alatt, hoyg napi szinten 36,5 órát kéne folyamatosan nyomni a karakterrel, hogy fejlődjön 60ra 22ről öbb mint 2,5 hétigszal ennek örömére reportoltam.. merry xmas...ho-ho-ho -.-
másik
tuningolom az SRT-t, de ahoyg pakolom bele a irányíthatóságot segítő cuccokat, annál jobban romlik?! O.o
de ahogy néztem ,ez minden Muscle kocsira érvényes?![ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz - = Zk = - #18992 üzenetére
Hagyjad már szegény gyereket...........
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
- = Zk = -
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #18993 üzenetére
1. ne csaljon
2. 15! éves
3. ROKON!-.-
megy a skype, és vki mutat neki egy nfsw hack-et....hát lol b+
megyek, iszom egy felest, mielőtt lenyomom a torkán a rúteremet -.-
nah, szevasztok
-
ETOM
addikt
válasz - = Zk = - #18994 üzenetére
Akinek írsz most ö is használ ilyet
-
callmeakos
veterán
Mi van ezekkel, megszállta őket a jézuska, most meg egy Attack rugó jutott
Most akkor az lesz hogy Februárig semmi[ Szerkesztve ]
All→M8
-
ETOM
addikt
Chevrolet Corvette Z06 Carbon Limited Edition
BMW M6 Convertible
Nissan Skyline GT-R (R32)
BMW Z4 M Coupérota
-
- = Zk = -
félisten
komolyan?!akk reportolom Őt is
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...