Hirdetés
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rockstone
tag
Elég szerencsétlen téma S osztályba versenyezni ezzel a Mustanggal, durván 25-30 versenyből 1 győzelem
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz callmeakos #17400 üzenetére
Ford Mustang Boss 302
Lamborghini Gallardo LP560-4
Nissan 370Z (Z34)Mentek
Audi R8 Coupé 5.2 FSI Quattro
BMW M6 Convertible
Plymouth® Hemi® Cuda™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
sunny84
senior tag
én amit előszeretettel használok privi escapekre meg hs re és m.w. -n annak brutális ramja van az a Ford Shelby GT500 Super Snake anno aszem 5000 vagy 6000 b . ért vettem meg de nem bánom , a rhinot úgy odébb vágja hogy öröm nézni
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
joe007
tag
válasz noblem1983 #17397 üzenetére
igen és újra telepíteni, javítás, majd eltávolítás+reg clean aztán reinstall de semmi erredmény majd sok kutakodás google és így sem sikerült, hogy egy ttf fontot is emlegetnek.
Xiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
-
cuebler
senior tag
válasz sunny84 #17405 üzenetére
jajám. late departure-n én is sokat használtam, az egyik legjobb "menekülős" autó. csak a lendületét ne veszítse el...
szvsz team escape-re gyakorlatilag bármelyik autó jó, skill-ek, megfelelő rutin és/vagy reflexek birtokában. elég jónak tartom magam team escape-n, de sokszor láttam olyanokat, akik az általam is került könnyű kocsikkal (panamera, exige) lazán végignyomják mindenféle powerup és csalás nélkül.
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
kutyuska007
csendes tag
Sziasztok!
Team escape-re először a Nissan gt-r r-35 vittem mivelhogy alapból nagyot üt és egész jó,de aztán kipróbáltam a Chevrolet Corwette Z06 azzal még élvezetesebb a zsaruk felborítása,ha pedig gyorsaságra megyek ott a Porsche gt-2 az végigszalad a pályán,persze jó ha van egy 3*ram mindbe.A Corwette a legsúlyosabb azt tapasztalom. -
noblem1983
senior tag
-
Rockstone
tag
Mennyi nudli van ebben a játékban, mki csalózik másfél perces versenyen elnyomok 6 nitrot 2 slingshotot 1 powerupt 3 ramot.
ezek a skilljeim:
50% nitro cd
44% nitro duraiton
31% nitro power
4 sec perfect startA pálya amúgy Chancellor and Campus
[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
válasz Rockstone #17411 üzenetére
Előbb mentem egy M3GTS ellen és lecsalózott mert épphogy megvertem 997GT2-vel. Aztán gondolom jelentett is meg blokkolt is mert mit képzelek én a full ultra GT2mel hogy olyan időre vagyok képes mint az M3-asa. Legalább megnézte volna az adatlapom aztán magyarázna mert az ilyen fos szinkron és a hack miatt már alig van bizalom a játékosokban
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
Rockstone
tag
válasz noblem1983 #17412 üzenetére
Arra nem képesek megnézzék milyen skilljeink vannak, van 5100DPje, meg 150 kocsija és nem tudom, talán azt hiszi ettől ő legyőzhetetlen. Ráadásul vagy 5mp-re vagyok a rekord időtől.
Az a kedvencem mikor begtolnak hátulról a célba és vesztek
[ Szerkesztve ]
-
cuebler
senior tag
muscle cars on sale van... nekem is van egy, beeee
+ vettem egy '69es bosst és egy '70es charger r/t-t (480 sb, bagó).már csak az a kérdés, hogy a z06 carbont vagy a zr1-et újítsam még be?
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
cuebler
senior tag
átvágtak... ez egy '69-es charger. de a boss hangja gyönyörű...
-
chris1997
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #17415 üzenetére
Dehogy, tartalékból megvettem.
-
Rockstone
tag
Úristen megvan a 2. győzelmem S osztályban a Mustanggal
-
-
tatabike
őstag
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ EA....
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
cuebler
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #17425 üzenetére
arab karácsony
-
tatabike
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #17425 üzenetére
Ehe, semmi, csak a Youtube-on találtam ezt a karaktersort, de nem volt hova beírni. Itt meg általában elfér az ilyesmi...
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
ETOM
addikt
De sz@r a tripla után alig jön most cash...
[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
megfontolandó hogy kivel kötözködjünk
-
sunny84
senior tag
ez mi a gyík lenne
[link]" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
sunny84
senior tag
nem tudom mert sosem volt ilyenem , mikor kivágott akkor dragoltam éppen , majd bebaszok a supportnak ha valami ilyesmi van a dologba , a jó ku... anyjukat basszák ki ne engem aki tiszta játékos és 1 csillagom sincs :/ ott a sok tetves csaló vágják ki azokat
-
sarkanyolo2
őstag
válasz eLit-MiLan #17435 üzenetére
Egy versenyen esett egy 14%-os fék, be is raktam a miurába, sokkal jobb lett az irányítás.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
-
Rockstone
tag
SG oldalán ez az RX8 kihívás nem aktív már mi ?
Köszi, hát akkor lehet megpróbálok alkotni vmit
tupacamaru: sztem azok csalok amikor így dob ki, leszoktam 1v1-nél ellenőrizni a másik embert, ha kidob ilyen hibával és van amikor egyértelműen látom az időiből, hogy autofinisher...
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz Rockstone #17445 üzenetére
Augusztus 31-ig van a verseny asszem.
Nem tudok menni egy versenyt sem, NETERROR...... hibával kivág az összes lobby-ból.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
eLit-MiLan
őstag
válasz tupacamaru #17446 üzenetére
NETERROR HANDSHAKE-el? Az a lobbyfagyasztás helyett van
Rockstone: még aktív.
[ Szerkesztve ]
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
tupacamaru
veterán
válasz eLit-MiLan #17447 üzenetére
Tudom, de minden lobby-ban van egy csíra? Hihetetlen.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
eLit-MiLan
őstag
válasz tupacamaru #17448 üzenetére
S-n nagyon sok pl.....kisebb classokon alig-alig.
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
noblem1983
senior tag
válasz tupacamaru #17448 üzenetére
Én is úgy látom, hogy S-en vannak legtöbben. Mindenki a car packra hajt de szerintem az idiótáknak sem indul el a meccs mégis próbálkoznak
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
Új hozzászólás Aktív témák
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest