Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Füge007

    senior tag

    válasz Ebit #7086 üzenetére

    Az eddigi autóimmal összesen nem volt ennyi baj. Holott még jobban is nyüstöltem őket! Ez az autó normálisan volt vezetve, illetve szervizelve. Ha nem megfelelő neki a gázolaj minősége, akkor ne árulják őket itt, ennyi a történet, mert ugye nem várhatják el, hogy nyugaton tankoljak.

    Ezek szerint a user a hibás ezekért a hibákért?! Még a Renault szerelői is megmondják %-osan több az ilyen meghibásodás, mint ami normális. Sebaj az én kálváriám végetért, a következő autóm meg olyan lesz amibe olcsón veszek alkatrészt, mert sajna nekem ez sok, hogy ennyit költsek egy autóra.

    Megjegyzem, a forumokon irtak, nem midig fedik a valóságot, mert jellemzően a negativ dolgokat tükrőzik, és az autó üzemeltetők, elenyésző része tölti meg tartalommal

    Az lehet, de ez mégsem marketing duma. Megjegyzem nekem ez az elenyésző rész többet segített, mint a Renault Hungária, ahol annyit tudtak mondani vigyem az autóm szervízbe, majd ott annyiért kicserélik a motort mint az autó értéke. Komolyan hülyének néztek, szerintem igen.

    3 Renaultom volt, ez most nem jött be, nem szidom a márkát, de most kicsit keserű a szám íze.

    Füge

Új hozzászólás Aktív témák