Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vamp

    senior tag

    válasz Ebit #3434 üzenetére

    Fülhallgató, és nem merültem ki, van még 1 db:D.

    Címet kérek priviben, hehe:D.

    Előző tulaj jó barátom, nem fogok én perelni, 80-ért vettem végülis a 14 éves autót, és hozzáteszem, az ember tökéletesen analfabéta a kocsikhoz, ilyenek miatt nem leszek fillérb*szó. El fogom mindenesetre mondani neki, mi volt a helyzet a megkímélt, nem hajtott kocsijával. Tény, hogy belülről és kívülről patent állapotban van, csak sajnos az érrendszere, és a szervei betegeskék. Még jó, hogy a szíve dobog.

    Itt valahol a 2-3 tulaj környékén lehettek a gondok, szerintem falábbal gyilkolászták a verdát, ez a kuplungból látszott. Én az 5. tulaj vagyok. Az előző csak ott b*szta el, hogy egy olajcserét, egy hűtővízcserét nem csináltatott a verdán a másfél év, és 12000 km alatt. Áldom az eget, hogy minimálisan sem hajtotta.
    Ha 5 milliós, újszerű kocsiról lenne szó, szólnék pár nógrádi legénynek, de így különösebben nem bánt a dolog, legalább tudom, mi új a verdán. Mivel hosszú távra gondolom magamnak, korrektül karban fogom tartani. Meg megtanulom szerelni is, a következő kocsihoz csak jól jön majd:D.
    Nah minek írok ennyit:D.

Új hozzászólás Aktív témák