Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MK VII

    veterán

    válasz AXisBOLD #49746 üzenetére

    Kitenként A-A B-B.
    Tehát 1A-2A-ba az egyik párt 1B-2B-be a másikat.
    Próbáld meg csak az 1A-2A-ba tenni egy kitet és lépj be a BIOS-ba. Ha sikerült akkor a memória beállításoknál keress valami olyasmit ahol állítani lehet, hogy dual vagy triple módban kezelje a ramokat.. Nem biztos, hogy van, csak gondolom. Ha nincs akkor elvileg magától kéne állítania, hogy dual- vagy triple chanel.
    Ha volt ilyen opció és beállítottad, hogy dual-ban kezelje akkor mehet az 1A-2A-ba az egyik kit és a 1B-2B-be a másik.
    Ha így sem jó akkor valamiért nem tudja kezelni dual-chanelben a 4 modult, viszont akkor 3 modult használj az 1A-2A-3A-ban. A negyediket ne tedd bele.

    (#49749) AXisBOLD
    Igen úgy triple-chanelnek írja mivel 1A-2A-3A-ba tettél illetve az 1B-be rakott ramod lóg a levegőben single módban. Működtetheted így is, csak, ha elfogy a 12GB ami triple módban megy és hozz kell nyúlnia a negyedik modulodhoz ami az 1B-ben van akkor teljesen single módra kapcsol. A másik három modul is singleben fog működni. Ha nem használsz memória zabáló dolgokat akkor maradsz a 3 modulnál a triple-chanel mellett..

    (#49750) SamS20
    Egy harmadik modullal nem ajánlom a bővítést a fent említett okok miatt. Ha elkezdi használni a gép a harmadik egyke modult akkor visszavált single módra a lap, mert nem tud egyszerre dual és single módban kezelni.
    Add el a mostanit és vegyél 2x8GB-os kitet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák