-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Pesten hol érdemes próbálgatni a szemüvegeket, ahol sok féle van kiállítva? Király utcai The Lab és kész?
Megjött a jó idő és szeretnék venni egy új napszemcsit hétköznapokra, de méret miatt nem mindegy, mert pl a jelenlegi OFFSHOOT-om meglehetősen nagynak érzem....
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
harryls
aktív tag
válasz SpeciCanyon #35052 üzenetére
Hát azt meg is értem, de ha jól emlékszem mondtam is előtte hogy nekem nem jött be.
Ezek az olaszok, tényleg szarból akarnak várat építeni. Tisztelet a kivételt képező db-oknak. Pl ez az új x-metal vicc kategória, igazán utánanézhetnének mi is az az x-metál. Ez a műanyag-alumínium szemüveg... komolyan szavakat nem találok. Pedig jól indult, az x-squared már olasz fennhatóság alatt készült és tökéletesen beillet az addigi x-metal kollekcióba, nem volt még szögletes lencsés, most már az is van, szép is és jó is.napey veled súlyos gondok vannak
-
SpeciCanyon
tag
válasz harryls #35057 üzenetére
Tudom, tudom valakinek mondtam is, hogy “örültem” hogy legalább olcsó volt, amennyire fel lett magasztalva, hát... nekem nem jött át, nem volt kényelmetlen, hordtam azért többször, de nem tudott megfogni azért a ducati az odaver, azt eltudnám képzelni magamnak
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
miki_nrg
csendes tag
válasz SpeciCanyon #35036 üzenetére
Köszi akkor megnyugodtam.
Mondjuk mivel teljesen megegyezett a nem "sample" feliratos TEN-emmel ezért sejtettem, hogy csak nem lehet kamu. -
gaborcsu
tag
Már hogyne lenne. Nálam lehet próbálni is, igaz minden a gyári csomagolásásban van, de bármit kinyitok amit csak kérsz. Írd össze melyik modellek tetszenek, aztán ha abból megtaláltuk a favoritot, akkor keresünk színkombót amilyet szeretnél.
Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
SpeciCanyon
tag
Na, ‘öröm é bodottá!
Amik a jófogáson voltak, 80ról lealkudtam 50re. Scar, splice, sub zero, monster dog, devils brigade 5ös fogat.
Fura is volt, hogy nem ment rá senki, 2 órát voltak fent.És a képek:
2. RW Dispatch, 2. Fuente hijinx titanium lencsével, Propaganda hijinx, Devils Brigade antix, SW Montefrio, KSK fuel cell, radar, a legjobb a keretnév: bright blue nightcamo scar persimmon, splice black chrome, sub zero carbon/blk, és...12. Whitecamo MD! Caveat, Caia Koopman Immerse a női osztag.!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
napey
tag
válasz SpeciCanyon #35061 üzenetére
asztaku...
Ez most egy kis idő lesz, míg ezt lelkileg feldolgozom
(milyen jó a fire a devil's-ben meg a +red a bright blue nightcamo???-ban) -
harryls
aktív tag
válasz SpeciCanyon #35061 üzenetére
Vagány szemcsik!
Nagy szükséged van neked arra a sub zero-ra?Allstar21 Képek alapján? Még kézbe véve sem biztos hogy sikerül. Mutasd a vastagságát, a legtöbb aftermarket lencse vékonyabb. Ja, és a legtöbb aftermarket lencse poáros, nézd meg poláros-e, ha igen akkor utángyártott
[ Szerkesztve ]
-
harryls
aktív tag
válasz SpeciCanyon #35067 üzenetére
Ja, tényleg, azt el is felejtettem. Restanciába tartom az ajánlatot, ha belefutnék valamibe
-
harryls
aktív tag
válasz Allstar21 #35069 üzenetére
Köszi!
Hát nem vékony az tuti, mi több, már túl vastag, és az élcsiszolás is elég durva. Én csiszoltam már magamnak lencsét, ez nem sokkal különb attól, egy gyári élcsiszolás elég szép. A képen egy xmetal xx lencséjét látod. Nem vagyok egy profi fotós, csak automata gépeim vannak, de azért látni annyira hogy megállapítsuk a különbséget -
sfspirit
csendes tag
Van ilyen is olyan is. Utóbbi szebb, de találkoztam már az előbbivel is amik eredetiek voltak. Olyanról viszont még nem hallottam, hogy túl vastag. Ettől függetlenül lehet hogy van ilyen.
-
harryls
aktív tag
válasz sfspirit #35072 üzenetére
Bocsánat nem jól fogalmaztam, nem túl vastag hanem az eredetihez képest vastagabb, persze lehet a kép csalóka.
Az oakley-nál az un. rimless szemüvegeknél pl nanowire, vastagabbra gyártották a lencséket, de még így is adódtak problémák, átszakadt a csavar, megrepedt a lencse. A képen a vastagabbik egy nanowire 2.0 a másik half jacket -
sfspirit
csendes tag
ja, szart nem veszünk!
-
Allstar21
csendes tag
Kedves sfspirit és harryls
Köszönöm a hozzászólásaitokat!
Sokat segítettetek! -
kpeter555
csendes tag
Ilyen szuper hozzászólások. Le a kalappal. Bár én is oakley barát vagyok, mégsem szarozom le más dolgait.
-
Alpha630
tag
válasz kpeter555 #35078 üzenetére
Kicsit félreértetted ki írt kinek, és mit....A szuper hozzászólások nem neked mentek, az én olvasatomban.
A topikban kevésbé kompetens kolléga valóban leszarozta, az amúgy nem e-topikba való hirdetésed témáját.
A szupernek vélt hozzászólások pedíg a topik támájába vágó eredeti-e a lencse szori folyományán keletkeztek, melyek az "idetrollkodott" szemüveged elötti gondolatmenethez tartoznak.
Kicsit szánom-bánom, hogy saját anyanyelvünkön nem értjük (értitek) meg egymást. -
kpeter555
csendes tag
Nem nevettem.
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Meglett az új szemcsim Holbrook sapphire fade személyében gaborcsu-tól, így eladóvá vált az offshoot-om, amit szintén tőle vettem. Egyelőre nem hirdetem sehol, ha valakit érdekelne esetleg innen, dobjon egy privit.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
SpeciCanyon
tag
-
PatsNation
csendes tag
Sziasztok!
Adva vagyon ez a minute szemcsi, amit alapvetően megvennék. (jófogás)
Ránézésre egész jó állapotban van, viszont belül jelentősen meg van kopva a keret, első sorban az orrnyergénél... már van egy silverem, azt is használtan vettem, de azon sincsen ekkora kopás sehol, mint ezen. (a rendszeres használattól nekem mindig inkább a hídon kopott meg a felirat)
(gondolom ez is sima silver, nem FMJ, abból elvileg nincs is ilyen színkombó)Ki mit gondol? Köszi.
-
Atex1
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Oakley X-Metal Penny szemüvegem. Sajnos idővel "elfáradt" az orrhídban a két rugalmas műanyag vagy szilikon és így lóg az egész. Egyszer felküldettem szervízbe Oakleyket is forgalmazó bolton keresztül,de azt üzenték,hogy már nem gyárt alkatrészt ehhez a Cég. Az e-Bay-en találtam hozzá mindent,nyilván utángyártottat és nem olcsón,de a lényeg,hogy van. Meg is rendelném,ha volna célszerszámom kinyomni és kicserélni az orrhídban a csapokat. Az a kérdésem,hogy tudtok-e olyan mestert,aki csinált és vállal is ilyet? Köszönöm előre is! :-) -
KMan
őstag
Emerald Splice meg mindig keresi gazdajat..
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
Csésan
csendes tag
Sziasztok.
Monster Dog keretbe keresek egy pár eladó lencsét.Ha van valakinek eladó pü-t küldjön. köszönöm -
tomyka74
senior tag
válasz SpeciCanyon #35095 üzenetére
igen a julimat én is imádom!
-
napey
tag
válasz SpeciCanyon #35095 üzenetére
és a ruby mars? az O matter? vagy az no matter?
-
SpeciCanyon
tag
Jó áron volt és tudtam, hogy nagyon erős cserealapot képvisel lett is belőle egy mambo antix meg egy rozsdásodásnak indult fuel cell
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
napey
tag
válasz SpeciCanyon #35098 üzenetére
Hát az úgy egész jó csere volt, az fc-t meg drótkefézd meg aztán zuttyants rá egy kis rozsdamarót
-
SpeciCanyon
tag
Tango-Lima-Delta Racing Jacket és egy Crankcase matte clear/ ice polar. ....utóbbit leakarja nyúlni az asszony... szerintem többet nem mondom azt, hogy próbalja fel az új érkezőt..... jól mutat majd az ugyanilyen színű holiday oil rig-el.
Kép az oil rig-ről
[kép]!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest