-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
napey
tag
talán a ferraris volt?
[ Szerkesztve ]
-
Head88
addikt
válasz harryls #35504 üzenetére
Az eladó mondta.
Immáron sokadszorra csúsztam le egy jó vételről. 10perccel miután felrakta a nő a szemcsit már írtam neki. A válasz pedig, hogy már eladta. A nő ígérte hogy ma ír ha mégsem vitték el... Ma jelentkezett, hogy elvitte egy gyűjtő aki dicsekedte neki, hogy kb 6000db a kollekciója.(#35506) napey Ferrariról most szó sem esett. Viszont a multkori nőnek mi oka lett volna kamuzni? Azt mondta, h ferrarival ment vásárolni akkor nyilván azzal ment. Nehéz egy ilyen kocsit összekeverni egy trabanttal.
[ Szerkesztve ]
-
SpeciCanyon
tag
Ez Veyronnal ment, a ferrarisnak csak 3987 szemüvege van
Azért 6000db az már durva, persze nem lehetetlen, de akiket látok nagy gyűjtők azoknak van 6-700 db, nem tudom Antonnak mennyi lehet.. talán over 1000 db volt amit eddig mint legnagyobb gyűjtemény elkönyveltem
Ezt megmosolygom mindig
[ Szerkesztve ]
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
Head88
addikt
válasz SpeciCanyon #35509 üzenetére
6kilóhoz már egy külön lakás kell tele vitrinekkel. Elég kajlinak tűnik ez így.
-
csaszi72
senior tag
Egy nem sűrű Taper valakinek?
Lencse cserés, szárak rá csukódása miatt.
Gumik épek.
Egy bag van hozzá. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv Fórumlakók!
Segítséget kérnék! A páromnak pár éve vettem egy linken szereplő Oakley Belong napszemüveget. 1-2 év után az egyik lencsén a belső oldalán (elvileg védett helyen.... ) karcolásnak tűnő csíkok, foltok jelentek meg...így zavarva az átláthatóságot, ezért a szemcsi a szekrénybe kényszerült. Nemrég ismét rátaláltam és elgondolkodtam, hogy hátha lehet cserélni lencsét, valami emberi áron... Szeretném meglepni vele a párom, mert nagyon szerette, amíg viselhető állapotban volt.
Van valami javasat erre? Egyáltalán cserélhető? Lehet rendelni valahonnan csere-lencséket? (Ebay, Amazon...)
Köszi előre is!
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
Head88
addikt
válasz Sgt. Chris #35512 üzenetére
Ebay-en nem találtam hozzá lencsét.
Esetleg megpróbálnám a revant utángyártottat. [link] -
harryls
aktív tag
válasz Head88 #35510 üzenetére
Hát, kb úgy ahogy mondod
Ennek a srácnek 800db van órákkal együtt, legalább is 2011-ben ennyi volt. Ami nem semmi van neki arany timebomb
A gyűjtő neve: TERRORISM A képek alapján az a helyiség teljesen foglalt csak erre, nézd mennyi vitrin. 7x8x ennyihez egy csarnok kéneItt a lista hogy mije van [link]
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Sziasztok!
Egy kis infót szeretnék. Van egy Felon -om, aminek a jobb oldali lencséje belső felületen felhólyagosodott. Pedig vigyázva volt rá, a bal teljesen tökéletes állapotban van (eddig).
Lehet hozzá csak kimondottan jobb lencsét szerezni vagy csak párban járnak?
-
SpeciCanyon
tag
Néha néha, csak úgy visszaolvasgatok itt a fórumon, random kiválasztok egy blokkot és lapozgatok, nézem a képeket... akad pár viccesebb szakasz is, pl
Az egyik személyes kedvencem:
-k1992 nevű tag, aki Lányi Tamás fia, és kiakadt, hogy az apja nem örül, hogy sokan külföldről veszik a szemüvegeket
[link]Aztán,
-splitike, aki első kommentben még azt sem tudja, hol vegyen szemüveget, tanácstalan szegény, majd alig egy év múlva már kincseket talál a vitrinjei alján amikről nem is tud... azóta talán az icsiro julis doboza is előkerült..
[link]-tothmisi, itt valami fúzió volt splitikével, tothmisi volt aki 50ért vett 4-5db julist aztán itt meg kérdezte hogy jól járt-e.. aztán egy ip-ről voltak ha jól rémlik.. hasonló írás stílussal, s kb ugyanannyi értelemmel..
[link]Nekem van tippem, ki ő... de hagyjuk inkább úgy is tudja, hogy tudom
Ez az utóbbi kettő lehet, lehet példa, arra, hogy az ilyen ferrarival mentek azt megvettek mindent, illetve a véletlen egy dobozban talált 10-15 szemüvegek mennyire valósak.. vannak itt akik bújkálnak mint Rákóczi, és ilyenekkel hergelik a népet. Lehet irigykedni, vagy bánkódni hogy ha elmegy valami, de gondolj arra, hogy amid van, lehet hogy sokan arról csak álmodnak, én mindig hálás vagyok amim van és nem bánkódok, ha lecsúszok valamiről, mert tudom, hogy mindenhez tisztán jutottam hozzá, és nem kell rettegnem, hogy jön a jakobinus puttonyszáj
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
SpeciCanyon
tag
...valami kimaradt, a ferraris történethez, kapcsolódik, hogy egy fórumtárs elment minden tel.számot amit oakley vásárlassal kapcsolatos, rápróbált arra a számra ami a kajakos-ferrarisnál megvolt adva és egy elmentett számot kezdett hívni a telója westend speed... érdekes?
-
MATYIKA
csendes tag
Sziasztok
Oakley Hijinx-be szeretnék lencsét cserélni!Kapok még valahol itthon lencsét bele?
Vagy csak az Ebay?
Köszönöm -
Head88
addikt
válasz SpeciCanyon #35520 üzenetére
Köszi a felvilágosítást. Jó tudni, hogy valakik abban lelik örömüket, hogy mások hobbiját elcsesszék.
[ Szerkesztve ]
-
MATYIKA
csendes tag
Átnéztem az ebay-t
Ott találtam a Hijinx-hez lencséket,de csak utángyártott van
Abból ti melyik márkát javasolnátok?A másik kérdésem,hogy régeben volt egy mp3 as oakley-m,és most látam a Radar Pace nevü szemüveget
Esetleg arról nem tudna valaki mondani valamit,hogy milyen használni,van e értelme megvenni?Köszönöm elöre is
Matyi!
-
SpeciCanyon
tag
válasz MATYIKA #35523 üzenetére
A radar pace az egy edző“társ”, füledbe mondja az adatokat az edzésről, okosteló kompatibilis.
[link]
Amik mp3 lejátszók voltak azok a thump-ok, o’rokr.[ Szerkesztve ]
-
MATYIKA
csendes tag
válasz SpeciCanyon #35524 üzenetére
Köszönöm!
Most nézegetem róla videókat,végülis a futásnál hasznát tudnám venni.
Csak nem tudom hogy milyen nehéz lehet,és hogy kényelmes-e futás közben!
Nem tudtok esetleg olyan boltot,ahol ezt fel tudnám probálni Budapesten?[ Szerkesztve ]
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz Head88 #35513 üzenetére
Üdv!
Megvan, amit kerestem, be is rendeltem, már úton vannak a lencsék...Már csak egy kérdés (igaz ez már eső után köpönyeg), persze, lehet, hogy nem tudod a választ...a rendelés után esett le, hogy kell ez esetben a vámmal számolnom? 32+9 dolcsi az egész pakk...de ugye USA-ból érkezik...
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
MATYIKA
csendes tag
Igen,nekem is ez lenne a kérdésem hogy ha az USÁ-ból jön be a lencse akkor az mennyi idö,és mennyi lenne rá a vám?
kb nekem is 40 dollár lenne a termék és a szállitás -
Sgt. Chris
aktív tag
-
MATYIKA
csendes tag
válasz Sgt. Chris #35530 üzenetére
Köszi,akkor lehet nem kell se neked se nekem vámot fizetnünk!!
Rendeltem polár lencsét,kiváncsi vagyok milyen lesz a minösége a gyári oakley-hoz képest -
Head88
addikt
válasz Sgt. Chris #35530 üzenetére
Rendeltem már revant lencsét (egy csomagban 2-t) és nem vámoltattak.
Mondjuk valóban szigorítottak mert idén már 2 alkalommal is szükséges volt vámmentességi kérelmet leadnom a postának. -
Head88
addikt
Oakley Splice-hoz keresek új vagy szép állapotú használt fekete orr és szárgumi készletet. Ha esetleg van valakinek és eladná akkor legyen oly kedves és szóljon. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
istvannet
csendes tag
Sziasztok!
Közeljövőben lenne egy szemműtétem, ezért szeretnék újítani napszemüveg terén.
Kérdésem, hogy van-e számottevő különbség Black Iridium és a Prizm Black lencse között? Illetve ajánlott lenne a polarizált változat?
Köszi. -
Head88
addikt
válasz istvannet #35536 üzenetére
A Prizm Black váltja a Black Iridiumot (gyakorlatilag ugyanaz)
A polarizált lencse, hogy ajánlott-e? Felhasználásfüggő. Vízparton pl sokkal jobb polarizáltat használni de vezetésnél sokakat csak zavar. Erről már volt szó többször is itt a topikban.Szemműtét után mindenképp a legsötétebb lencsét javaslom. Bármilyen apró fény zavaró lehet az első pár hétben. Illetve fél évig a szemcsit folyamatosan hordanod kell szabadtéren. (felhős időben is mert akkor is van gyenge uv sugárzás)
Mid lesz? PRK vagy Lasik?
[ Szerkesztve ]
-
Head88
addikt
válasz istvannet #35539 üzenetére
Érdemes többet fzetni a FEMTO-ért. 1 nap pihentetés után már lehet akár dolgozni is.(viszont 1 hétig semmi fizikai megterhelés és 1hónapig víz nem érheti a szemedet) PRK-nál 1hétig kell sötétben kuksolni műtét után és elég sokáig érezhetsz fájdalmat.
Természetesen jó az iridium és a prizm is. Polár sztem fölösleges.
[ Szerkesztve ]
-
ae86
csendes tag
Üdv !
Az elmúlt napokba olvasgattam össze vissza, régi, új bejegyzéseket és az eddig tapasztalatok alapján messze ez a legösszeszedettebb és relevánsabb topic, ahova betévedtem, és regisztráltam. Nálam ez nagy szó .Valahogy itt érződik a segítőkészség, rutin meg az évek feeling és nem a kispöcsűség kompenzálását ellensúlyozó post okádás.
Magamról annyit, hogy nagyon nem bírom a tucat dolgokat, valahogy mégis az X-metal gyűjtése a fő csapásirány, igaz, ez jelenleg a nőnemű műremekre korlátozódik.
És, hogy akkor rögtön egy help-pel kezdjem:
Ép keretű 1st. gen. Half Jacket nem akadna valakinél ? Ciki, nem ciki, de nagyon nagy kedvenc .
Köszönöm!
-
ae86
csendes tag
válasz SpeciCanyon #35542 üzenetére
Köszi ! Milyen érdekes, pont a Te és gaborcsu hozzászólásai inspiráltak. Rosszul fogalmaztam félig meddig, mert funkcionalitást tekintve tényleg nagyon jó szemüveg, csak így, 2018-ban már az utódok ükük nagytatájának korába lépett, kicsit nehézkes a ,,fenntartása". Egy teljesen véletlen során belefutottam egy utángyártott lencsébe hozzá, megnéztem, használtam, bemérettem, így már csak egy keret hiányzik tartalékba.
Szerinted miért ördögtől való ötlet, hogy matt fehér keretbe 24k lencsés Oakley létezhessen? Bár azt hiszem talán 1, max 2 modell elérhető így. Nem vagyok egy győzike fan, de szerintem nem égbekiáltó combo.
Ami még érdekesebb, hogy Magyar zászlós zsák kérhető custom opcióban, de szállítás már nem. Pedig nem lehetünk olyan kis piac.
-
SpeciCanyon
tag
Anno én is azt gondoltam, hogy ez egy “jel”, arra, hogy “értékes” piac vagyunk, mármint a magyar zászlós bag. Szerintem azért a 2000res évek elején elég jól ment a dolog itthon is..
meg őszintén, a mai modellekből mi lehet az amit megéri gyűjteni? Ezek a moto gp-s limitáltak se egy nagy durranás pl... szerintem, persze. Szóval most a fesztivál szemüvegek pörögnek a legjobban, itt kint ausztriában is a legtöbbet ezekből látok. Néha azért akad 1-1 minute, nsj is
[ Szerkesztve ]
-
ae86
csendes tag
válasz SpeciCanyon #35545 üzenetére
Egy rugóra jár az agyunk. Pontosan 2000-ben vettem az első Juli-t az Andrássy úton. Relatív hatalmas tömeg volt bent és nem nézegettek, mindenki vásárolt. Aztán ismeretségi körbe, sport közben is nagyon sok ,,arcon" láttam és lehet, hogy ez maradt bennem. Most annyira nem figyelem, de a sláger 3-4 típust azért észreveszem. Ez olyan lehet, hogy hiába vagyunk szegények, azért az egy utcára jutó prémium Bömbikből, Jagokból más jön le. Persze relatív sok a cégautó köztük
Ez a határvonalhúzás....háááát, van benne valami. Nyilván fáj beismerni, de itt pont bizonyított.
Nagyon impozáns ez a kép, de kitartanék a lehetetlennek tűnő agybajomnál.
Mit érdemes gyűjteni a mostaniakból ? Szerintem a Turbine és a Rotor később viheti valamire, vagy természetesen a bicaj szekciós műremekek. Valamelyik nap elgondolkodtam, hogy nem érdekel, max full contact-ba elintézem, de vagy Jawbreakerbe, vagy minimum egy Racing Jacketbe fogok kutyát sétáltatni. Még tán aznap futottam bele a Te és Gábor posztjába, hogy van az a réteg, amelyik elmebeteg , van amelyiket nem érdekli és van, aki azt sem tudja mit és miért hord. Ez egy kicsit visszavetett Nem polgárpukkasztás a cél, csak elegem van a homokból, ami a szemembe megy
Madman/Badman-ekbe is érezném azt, hogy a bukás hozhatja el a sikert pár éven belül. Autós téren számtalan példa volt erre, de tény és való, hogy nem szerencsés kamukampánnyal indítani....
Köszi a válaszokat!
-
pufi35
csendes tag
Üdv mindenkinek. Van egy
Oakley Racing Jacket (Jawbone) szemüvegem amihez szárakat keresek. Láttam az Ebay-on de hátha itthon is lehetne kapni és nem kell várni egy hónapot. Köszi a válaszokat.
-
ae86
csendes tag
válasz harryls #35547 üzenetére
Ha nem is rögtön, de szerintem 2éven belül nőhet a megbecsülése. Nyilván főleg nem annak a rétegnek a körében, akik a valódi X feelingre vágynak, de a formavilágát tekintve én nem ellenezném a viselését. Aztán elkezdhet szivárogni az ortodoxok körébe is, egy mondjuk miért ne miatt.
Jobban elviselném, mint pl a mai napot, miben alsó hangon 5 Frogskins jött velem szembe. Mondjuk egy lila lencsés nagyon belém égett. Kellett hozzá az az arc, amin láttam és a kapucni 50fokban, de kap egy like-ot ( ha véletlenül olvasná )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest