-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz SpeciCanyon #35651 üzenetére
egyet elpasszolhatnál..
-
Dzsedáj
tag
válasz SpeciCanyon #35651 üzenetére
Nagyon szépek Elküldhetnéd annak a fészcsoportnak a nevét
''Az én akarásom nem bolondság,hanem tövig kalászos táblája a tibennetek még csak csirázó búzaszemeknek!''
-
Marci79
senior tag
Sziasztok!
Polarizált szemüveget szeretnék venni. Tavaly vettem egy Arctica-t, ami TAC polarizált volt. Az valami borzalom és szidom is magamat miatta, hogy pénzt adtam érte. Most nézegettem az Oakley-ét és érdekelne, hogy mik a vélemények a polár lencséikről. Vagy maradjak a Polaroid polárjainál?
Oakley-ban ezt nézegettem: FIVES SQUARED OO9238-06 POLARIZED. Árban meg is felelne."Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
napey
tag
válasz Marci79 #35654 üzenetére
Szerintem a polárszűrő az ugyanolyan mindkettőben, egyik sem jobb vagy rosszabb.
Különbség az optikai tisztaságban van, amit műszerekkel egzaktul lehet mérni, és az Oakley össze is szokta hasonlítani a lencséit a konkurenciával. Ezeknek a méréseknek alapján hirdette, hogy övék a legjobb lencse, ha kamuztak volna, a gatyájukat is leperelték volna róluk
Én a gyakorlatból tudom, hogy az oakley lencsék egész napos hordásnál sem fárasztják a szemet, ami a rossz szemüvegeknél előfordulhat. Sőt, ha nincs rajtam, akkor van minden bajom, egyszer otthon felejtettem, mikor egésznapos vidéki körútra mentem. Persze vakító napsütésben. Az út felénél megfájdult a fejem az erős fénytől és a hunyorgástól, úgy vezettem vagy 300 km-t, még mai is borzongok, ha rágondolok
A polaroid úgy tudom egy tisztességes cég, megbízható minőséggel, Koxx szokta javasolni, hogy inkább egy eredeti Polaroid mint vmi gyanús származási helyről egy olcsó kókli.
De ha van pénzed Oakley-ra inkább azt vedd meg, nem fogod megbánni, az én véleményem szerint.
Igaz én elfogult vagyok -
MODERÁTOR
Karora eseten is ugyanez a javaslat, inkabb egy 30ezres orient mint vmi fostaliga rolex/omega kinai replika ugyanennyiert. Nincs gond a polaroiddal ha vki csak 15k-t szanna szemuvegre. Mondjuk ahogy elnezem a jelenlegi O kinalatot nem csoda, hogy a maui jimek kozott kezdtem keresgelni nem tudnak kiadni vmi igazan ikonikus tartos darabot lsd juliet, straight jacket, monster dog stb
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
SpeciCanyon
tag
Hm... a második fele... a napokban rámírt egy srác akitől nemrég vettem pár szemüveget, hogy most eladja a kollekciója nagy részét, de pár ikonikus db-ot megtart, és azok mellé szeretne romeo-t meg OTT-t is stb.... a kérdése az volt hogy nem lesz véletlen valamikor eladó valamelyik OTT-m... mondtam neki, hogy jelenleg, úgy kb az elmúlt 1-2 hónapban hullámzok ami a gyűjtést illeti, amikor megszerzek valami régi/ritka/limit cuccot és megjön az + érzés... de múlthéten voltunk vásárolgatni..és...hát.. a field/flight jacketeken kívül, nulla szemüveget tudtam volna venni, pedig 4-5 boltban is megnéztem a vitrineket.. nem tudom 4-5év múlva mit fogok gyűjteni oakley-ból.. katasztrófa.. gondolkodok, hogy amiből 2-3-4-5 db van, azokat megritkítani, és venni valami fasza bringát, de egyben nehéz eladni 10-20-30 szemüveget árulgatni egyesével meg nem sok kedvem van...
Amúgy a 10th mountain gascan mellé behúztam még ezt a két szemüt
Szóval van így 5 kozikom és 2 devils brigade antixom
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
Marci79
senior tag
Köszi srácok! Megfogadom a javaslatotokat.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Kt2tojas
csendes tag
Eladó/felesleges Oakley lencséim:
- X Metal XX original Ice Blue, az egyik lencsén van egy hiba 10.000 Ft
- Penny original Black Iridium, karcmentes, azonban beindult már a „hámlás” 10.000 FtWalleva lencsék:
- Bontatlan Penny Black polarizált 6.000 Ft
- Megrendelt, de soha nem használt Big Squre Wire Black polarizált 4.500 Ft
- X Metal XX Black polarizált 4.500 Ft
- X Metal XX Mirror polarizált 4.500 Ft
- X Metal XX Ice Blue polarizált 4.500 FtKépet kérésre küldök mindenről.
Egyben az összeset 30-ért odaadom!
-
Dzsedáj
tag
Múlt heti Jófogásos szerzemény A száron lévő gumik cserére szorulnak, de ezt és néhány apróbb hajszálkarcot a lencsén leszámítva rendben van. Gumit honnan érdemes beszerezni? Ebay?
[ Szerkesztve ]
''Az én akarásom nem bolondság,hanem tövig kalászos táblája a tibennetek még csak csirázó búzaszemeknek!''
-
Head88
addikt
Kicsit utánaolvastam. A lencsék mind a két oldalán a külső bevonat egy antireflex réteg. Ez alatt van az iridium. Az iridium bevonat nem jön le se ragszalaggal, se az isopropyl fürdős módszerrel.
Szóval a hámlós réteg az kizárólag az antireflex.[ Szerkesztve ]
-
SpeciCanyon
tag
Tudja valaki, hogy hány db kozik-ot adtak ki? 5000db-ot olvastam valahol.. az egyik a V002966 a másik pedig V006743 sorszámmal rendelkezik, de akkor lehet nem stimmel az 5000 db
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
arnikusz
veterán
Oakley Strider SNG zsebkése nincs valakinek.
KöszönömSoha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
napey
tag
válasz SpeciCanyon #35672 üzenetére
Az sok.
Ne vedd meg. -
SpeciCanyon
tag
Megvettem életem első 24k xx-jét a jofogason!
-
Head88
addikt
válasz SpeciCanyon #35676 üzenetére
Megnéztem a képeket. Biztos nem kamu? A 3. képen az orrnyeregben a pin hátoldala úgy néz ki mintha csavar lenne.
Bár lehet, hogy csak a kép rossz minősége miatt látszik annak.Amennyiben tévedek, sry.
[ Szerkesztve ]
-
SpeciCanyon
tag
válasz Head88 #35677 üzenetére
Nem vettem meg, csak gondoltam lesz egy kis élet itt
Annak gondoltam, de nem voltam benne biztos, ezért harryls és becike kollégát is megkérdeztem, ők megerősítettek benne.Jöhetnek a történetek ki járt már úgy, hogy sajnos beleszaladt fake oakley-ba
Nekem egy “gascan”-om van amiről azt gondolom, hogy nem fix az eredetisége, lencse felett a keret törött, jóóól megragasztva, kukára karcolt lencsék, és házilag a lehető leggányabb módon lefestve valami katonai zöldre, és g.i. Joe-s matricák díszelegnek rajta. Úgy került hozzám, hogy több szemüveget kaptam talán egy spike-ért... és ez “ajándék” volt, a történet hogy miért lett ilyen: afganisztánban szolgáló katonáé volt, aki ott nem kímélte stb.. ő festette anno olyanra amilyen most képem sajnos nincs, ha otthon leszek lefényképezem
-
Head88
addikt
válasz SpeciCanyon #35678 üzenetére
Akkor megnyugodtam.
A szemcsit láttam reggel amikor felrakta a tag. Egyből kiszúrtam a csavart meg, hogy kissé kifelé ível a szár vége. A lencse színe sem teljesen stimmel.
Én ilyen kamu szemcsis történetet nem nagyon tudok felmutatni. (szerencsére)
Más:
Nincs valkinek talomban egy régi racing jacket vagy pro racing amit esetleg hajlandó lenne eladni?
[ Szerkesztve ]
-
napey
tag
válasz harryls #35675 üzenetére
4 éve lesem ezt a nyomorult kijelzőt és dobolok ujjaimmal az asztalon de végül megkaptam a választ
Hát ez, hogy ennyi ideje fejedben volt az a "teli" icon, és végül csak kiderítetted mi az, ez elképesztő. Max Kálmi
De azért legközelebb ne kelljen ennyit várnom, szedd már össze magad -
napey
tag
válasz SpeciCanyon #35681 üzenetére
Ne má, én arra sem emléxem ami 2 napja volt
Am szép az a Half 1.0 silver ice, meg a 10th Mountain Div. Olyat szívesen hordanék is, persze nem egy makulátlan bnib gyűjtői darabot -
Head88
addikt
válasz harryls #35683 üzenetére
Igen vágom. Csak azt írtam le ami első ránézésre feltűnt.
A polished szín sem okés mert ugye plasma az eredeti.
A temple shock guminál egyben van a keret, a polarized gravír sem passzol oda..még ha az "Oakley 30th years" limited gravír lenne.. (érdekes, hogy csak belül látszódik)
A jobb száron a sorozatszám gravírja is rossz helyen van. És ahogy írtad, még sok minden van ott.[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
nem oakley..de..mailben kaptam..
"Az idei World Sight Day-en, egy exkluzív Maui Jim napra és vásárra kerül sor a József körúti Szemüvegek.hu Optikánkban.
Magyarországon kizárólag csak nálunk!"[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
napey
tag
válasz SpeciCanyon #35691 üzenetére
legalább a színekből mindenki láthatta, hogy olasz vagy
-
Dzsedáj
tag
válasz SpeciCanyon #35691 üzenetére
Jól látom, hogy különbözik a lencsék "színe"? elég menő Kicsit olyan, mint a régi 3D
-
pussymagnet
csendes tag
Sziasztok,
Tud valaki infót adni, hogy hol találom Budapesten a legnagyobb Oakley optikai szemüvegkeret kínálatot?
Webshop-ból nem akarok rendelni, mert érdemes felpróbálni előtte...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest