-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csésan
csendes tag
Az gáz ,hogy a szériaszámok lemaradtak.[link] megnéztem ezt a videót és jobban megértettem ,hogy miért 3.3m az a c6
-
zolee145
tag
Kár volt annyit agyalnom. Ma kipróbáltam a deep water lencsés Fuel cell-t és tökéletes vezetésre is. A gyors próba után még úgy 100 km-t vezettem benne, és mindössze az oldalablakomon láttam egy kis foltosodást, de az sem zavaró. Sőt, a telefont is látom, meg a gps-t is, szóval minden okés.
Köszi gaborcsu. -
Ármester
Sziasztok!
Valakinek eladó Jawbreakrer?
-
-Tsaba-
tag
válasz gaborcsu #35300 üzenetére
Igen, köszönöm, sejtettem. Csak fura volt hogy ott van látszólag minden (doboz, kendő, stb.).
De persze azért is kérdeztem meg itt mert nem értek hozzá
Hamarosan venni akarok egyet az alsó szegmensből, csak bizonytalan vagyok hogy melyik állna jól...
Sajnos itt Szegeden eléggé magasak az árak, de lehet felpróbálok párat és megrendelem náladmiki_nrg : köszi
[ Szerkesztve ]
-
harryls
aktív tag
Esetleg tudja valaki hogy a monster pup lencsegörbülete 8,75 vagy 6,00?
-
Ármester
-
gaborcsu
tag
Van valakinek gyári vagy akármilyen hídtömítése Juliethez? (Sajnos amit Isti csinál az vállalhatatlan minőség, vmi farigycsált gumidarabot rak bele ami semmit nem ér hosszútávon)
Ja a lényeg, hogy gyorsan kéne[ Szerkesztve ]
Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
PatsNation
csendes tag
Esetleg innen húzta be valaki a jófogásról a blood/blk ird. Eye jacket-et?
-
Head88
addikt
válasz PatsNation #35316 üzenetére
Csak szerettem volna. 2órával az után, hogy felkerült, már el is adta a hirdető. Azt ígérte ha hétfőn nem utal a vevő jelölt akkor én jövök a sorban de sajnos utalták neki a pénzt.
-
SpeciCanyon
tag
válasz PatsNation #35316 üzenetére
Az volt 8e-ért?
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
Head88
addikt
válasz SpeciCanyon #35318 üzenetére
Az. A tulaj édesanyja rakta fel eladásra. Karcmentes lencsékkel, szövettok és doboz nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
harryls
aktív tag
válasz SpeciCanyon #35315 üzenetére
Jófogás
10e
Így van -
Head88
addikt
A Jófogásos 1999-es New Zero 0.4 cobalt/+red iridium szemcsit innen vette meg valaki?
A vevő jó gyors volt.
Tegnap közvetlen az után, hogy felrakta, írtam az eladónak de nem válaszolt egészen mostanáig... annyit, hogy bocsi elkelt.[ Szerkesztve ]
-
SpeciCanyon
tag
Hm, hm... látva, hogy ezek a régebbi szemüvegek ilyen gyorsan eltűnnek, nem hiszem, hogy olyanok vették/veszik meg akik a nyárra akarnak egy márkás, jobb szemüveget..
cápák tesókáim cápák!
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
lorcsi
veterán
-
Shy
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek, van egy régebbi nem tudom pontosan milyen HIJINX szemüvegem. A lencsék már csúnyán karcosak, hol lehetne ezt kicseréltetni? Sima fekete irídiumos lencsék vannak benne, adnátok valami tippet hogyan oldjam meg? Ha lehetne nem szeretnék horror árat elkölteni. Írtam levelet a thelabnak, de hátha van olcsóbb/okosabb megoldás is.
Köszi!
Kell, vagy rakom el?!
-
Head88
addikt
Srácok én ki vagyok akadva. Van jófogáson egy nő aki eladja fillérekért a kajakozó testvére szpozorban kapott oakley szemüvegeit. Juliet mars penny stb. stb. dobozos használatlanok. Egy tag lecsapott az egész készletre. Holnap viszi el a nőtől 20-30ért darabját (a fémeknek). A műanyag kereteseket meg 7-8ért.
-
Head88
addikt
Amennyit beszéltem a nővel, kiderült, hogy 10db fémkeretes soha nem használt dobozos szemcsi van. Ebből 4db-ra emlékezett. Penny copper/vr28 blk iri, Mars Leather/gold iri, Juliet 24K/ Titanium Iri Polarized és egy Juliet TiO2/VR28 blk iri
Valaki holnap reggel 8kor nagyon jó üzletet fog kötni BP-n.
-
gaborcsu
tag
válasz Head88 #35328 üzenetére
Azért ez elég furcsán hangzik... Bár ha közülünk valakinek ezt sikerül összehozni, akkor jó pénz t tud belőle csinálni. De őszintén szólva kizártnak tartom, hogy vki Magyarországon támogatásként kapott 24k Julit.
Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
Head88
addikt
Annyit mondott ,hogy eladnak egy lakást és egy dobozban talált egy halom új és használt szemüveget.
Neki nem érték csak lom. Azt ígérte, hogy ha marad valami amit nem visz el reggel a vevője akkor küld róla képeket. Nekem elég hihetőnek tűnt a nő. Azt mondta hogy a kajakozó testvérét az oakley szponzorálta és azért vannak a cuccok. 3 műanyag kereteset rakott fel jófogásra ami kemény 15 perc alatt elment. Az egyik egy hijinx kozik 7500Ft-ért. A fémeket holnap rakta volna fel, de a vevője egyből ráugrott mindre amint megtudta, hogy van több szemcsi. A szemüvegek pontos típusát nem tudta, de sikerült kihúzni belőle olyan infókat hogy Jordan van egy kerek bőr bevonatú dobozán, vagy 2színű keretes juliet meg arany színű illetve egy rozsda színű penny.[ Szerkesztve ]
-
Head88
addikt
A dumából az jött le, hogy egy nagyon egyszerű családanya. Holnap kiderül. Ha marad valami szemcsi akkor arra nekem adott jogot, mert én jelentkeztem másodiknak. Ígért képeket és ha lesz valami ami tetszik akkor ezért már érdemes lesz felutaznom Bajáról BP-re. De sajnos ha igaz a dolog akkor esélyes hogy ilyen potom árakon a vevő visz mindent. Odalibeg fél millával és felmarkol 10 új fémkeretest meg több mint egy tucat műanyagot.
[ Szerkesztve ]
-
Csésan
csendes tag
Srácok a Kozikra én is lecsaptam de azt az üzenetet kaptam ,hogy elkelt
-
SpeciCanyon
tag
....én meg se merek szólalni, friss 10 perce beszéltem le s ez csak 1 mutiba lebeszéltem 12 szemüveget ebből 10 artist meg van egy másik fiú akinek van még 16 artist...szépen lassan...
[ Szerkesztve ]
-
Head88
addikt
válasz SpeciCanyon #35337 üzenetére
wow Remélem majd a többit is láthatjuk.
-
SpeciCanyon
tag
válasz Head88 #35338 üzenetére
Ezek pedig már úton
illetve jött egy-egy leharcolt Nsj és eye jacket fillérekért, képem még nincs, okkal vettem meg őket, szeretnék egy kis “diorámát” velük, egy munkaasztal szerű kis jelenetet, airbrush pisztollyal, mintha custom készítés lenne ha valakinek lenne hasznalhatatlan airbrush pisztolya, kérem jelentkezzen
Szerk.
A legjobbat meg el is felejtettem... ahonnan jött a tron gascan, ott láttam... és találtam egy vadi újat. Frankó lesz a 2 tld gascanhoz
[ Szerkesztve ]
-
Head88
addikt
válasz SpeciCanyon #35339 üzenetére
Egy blue camo fatcat. Régen nagy kedvenc volt.
Fentről a második az mi?[ Szerkesztve ]
-
SpeciCanyon
tag
-
SpeciCanyon
tag
válasz Head88 #35340 üzenetére
Nem akarlak elszomorítani, vagy a kedved szegni és jó lenne ha nem lenne igazam.... de..... én ezért hanyagolom kb a jofogas-t.
Ráadásul pont a saját példád is bizonyítja. Láttam én is a Zero-t nem volt hozzá orrnyereg, az volt az ugye? nem tudom már mennyiért volt fent, hiába írsz azonnal, akár egy percen belül, hogy neked ennyiért kell s még a postát is állod, utánad biztos ír/nak még, X+ valamennyit ad rá.
Itthon szerintem az eladók része akkor is belemegy ha már beszélt veled első jelentkezővel. De ha belegondolsz, miért is ne adná annak aki többet ígér? a baj, az, hogy ha már lebeszélted eltűnik, nem válaszol. Pedig lehet ha annyira vágyott modell, még te is adnál érte többet, akár a rádlicitálónál is.
A másik, a “neked adott jogot”, hogy megvedd azokat a szemüvegeket amik maradtak... írtad, hogy amíg te beszéltél vele, 5 másik jelentkező is volt.. szerinted az 5ből mennyi fog rád licitálni, főleg (maradjunk az ismert árnál) egy 7500ft-os kozikra? Te megvennéd, hogy végre legyen egy, hordanád, vigyaznál rá, és marha boldog lennél, egy ilyen jó fogással.. ha hibátlan, dobozos, szerintem 40ért is találni rá hamar vevőt, persze ebay-en... hidd el nekem, hogy az 5ből lesz aki felveri 30ig mert neki az a ~10 haszon is megéri, vagy akár még 5e ft is...
A német/osztrák oldalakon ha te vagy az első akkor 99% hogy a tiéd, hiába ígérnek rád, vannak annyira korrektek.
koxx, hidd el rengeteg olyan van aki sz.rik rá, itt kint is, simán igaz lehet, nekem az érdekes, hogy mihez viszonyította vagy hogy találta ki a nő az árakat ha fogalma sincs? Ha neki értéktelen akkor lehetett volna 2-3e ft/db is nem? Ezek pedig olyan árak amikre mindenki ugrik gondolkodás nélkül....Nem hiszem, hogy itt a jofogáson tudott viszonyítani és az alapján belőni az árakat. Illetve ha dobozosak akkor meg ha csak ebay-re beírod a dolgok nevét... lehet igaz a story, és remélem, hogy olyanhoz kerül aki beteszi a vitrinjébe nem pedig aukcióra! Hajrá
a sz.rik rá dologhoz, vettem már egy osztrák sráctól, 200€ Fire OTT-t, ő mondta, hát, megnézte az ebay-t, és oké hogy 3-400$ és fölfelé az OTT-k ára, de amerikában okés, de ausztriába ki ad érte ennyit? Pedig még Mo-n is elmenne
Nektek vélemény? Bár aki profithajhász, az úgysem véleményez.
-
Head88
addikt
válasz SpeciCanyon #35342 üzenetére
Az imént írt a nő nekem, hogy az illető elvitte az összes szemüveget. Újak + használtak 32db.
A fickó egy ferrarival ment a lakáshoz. Ja és még annyit írt a nő ,hogy kiderült a fémkereteseket a testvére nem szponzorba kapta hanem az Andrássy útiban vette. (előkerültek a blokkok) Ennek tudatában drágábban adta a cuccot. "De tényleg korrekt árat kaptam érte,mert volt olyan szemüveg amiért 120 ezer ft adott"A jogot arra adta a nő nekem, hogy ha marad cucc (nem maradt) akkor azt másodikként nekem engedi személyesen megnézni és helyben kp-ban fizetek ha valami tetszik. Szóval nem netes licitálgatást beszéltünk le.
A zero-hoz se orrnyereg, se szárgum nem volt. (de tudtam volna intézni mindkettőt)
Egyébként jófogásról annyit, hogy az utóbbi 1 hétben 3 használható darabról csúsztam le és ezeknél próbáltam túllicitálni az előttem lévőt(jelentősebb összeggel) de mindig megkaptam az eladóktól, hogy ez nem lenne korrekt. Szóval én belefutottam abba a kevés korrekt eladóba amik nincsenek jófogáson.
Egyébként szoktam nézegetni több olyan osztrák oldalon is amiket említettél. 1000 éve vadászok egy jó árú Scar butterscotch-ot.Találtam is, szóval lehet ez a vadászat is lassan a végéhez közeledik -
SpeciCanyon
tag
válasz Head88 #35343 üzenetére
Én a montoya splice-ért meg a bmx chrome jawbone-ért bringával mentem, majdnem ugyanolyan vagány
Nem netes licitálgatást írtam, de szerinted rajtad kívül nem beszélhette le a nő a személyes megnézést és vásárlást másokkal, akik egy kerülettel laknak arréb nem bajáról mennének? Ha maradt volna cuccos persze, de a Fantom elnyelt mindent
Nem belédállni akarok, nehogy félre értsd! De ezek szerint akkor rosszul csinálod azt amit.... megjegyzem, csak mellékesen, abból amit írtál, hogy személyedben egy rálicitálóst üdvözölhetünk ezek szerint
-
napey
tag
így képződek az urban legend-ek a ferraris oakley felvásárlókról
szerintem koxxnak volt igaza, és ez csak egy etetés volt
amúgy annál a jófogasnál hulladványabb ócskább és használhatatlanabb oldal nem volt még nálunk
néha megpróbálok nézelődni rajta, hátha én is kifogok egy ichiro julietet 3200 ft ért vagy ilyesmi aztán kb 1 perc után feladom a küzdelmet vulgáris szavak hallatása kíséretében -
Head88
addikt
Ez most igaz volt. Elég sokat dumáltam az eladóval. Hidd el nem vagyok egy könnyen átverhető fazon.
Megpróbáltam a rálicitálást mert ténylg szerettem volna azt amit árultak. Félreértés ne essék nem haszonszerzés céljából vennék szemcsiket hanem mert tényleg tetszenek. Ami van, azokat is hordom.
A rálicitálós dolgról annyit, hogy még régebben te is írtál valami hasonlót, hogy az egyik vásárlásodnál az eladónak azt mondtad, hogy más mindegy mennyit ajánl te többet adsz érte. Szóval te sem veted meg az ilyen eszközöket.
[ Szerkesztve ]
-
gaborcsu
tag
Ferrarival jár és jófogásról vásárol. Te a felrakás után 10 perccel te írtál neki, a ferraris pedig pont abban a 10 percben nézett rá és csapott le a pakkra.
Unatkozó emberek mindig lesznek, szerintem sem kell mindent elhinni.Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
Csésan
csendes tag
Akkor a dobozok felét már az ülésre kellett pakolni mert a csomagtartóba nem fért volna el !
Viccet félretéve , jól járt a tag. -
Head88
addikt
válasz gaborcsu #35348 üzenetére
Nem másolom be a teljes 1,5 órás beszélgetésünket de ez az eset tényleg hihető volt. Ha maradt volna valami akkor az ma meg is néztem volna.
De természetesen nem muszáj elhinnie senkinek. Ezzel akkor zárnám ezt.(#35349) Csésan
Azért nem csak laferrarik meg fxx-ek léteznek. Itt Baján(koszos kis déli város ami mediterrán üdülőváros szeretne lenni) is ismerek olyan tagot aki egy 430at hajt, de szoktam látni egy sárga lambót meg 3 különböző porsche-t is. Mind magyar rendszámúak. Szóval a ferrari-s része is teljesen hihető.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok