- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viry
tag
válasz IAjaxI #28000 üzenetére
tesco autós metal javítófestékből (olyan kis bizbasz mint egy körömlakk, autos cuccok között megtalálod sok szines kis flakon egy tálcán ) teszel rá egy pöttyöt és észre se lehet venni
mivel egyszerű ezüst bármi ezüst szarsággal meg lehet mókolni, csak ne fekete legyen
ajánlom a hobby boltokat...tuti találsz valamit...[ Szerkesztve ]
:::: studioheaven.hu ::::
-
radi8tor
MODERÁTOR
X-metal!
Te szoktál eBay-en átutalással fizetni német eladóknak?
Mennyire megbízható dolog ez?⭐ Stella
-
X-metal
tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz X-metal #28004 üzenetére
Végül nem mentem bele, mert az illető eBay-en kívül akarta intézni.
Aztán mikor reklamáltam érte, akkor már bele ment volna PayPal-os megoldásba, de persze drágábban.Németországból utalták volna neki a pénzt, szóval nem a banki rész miatt kérdeztem, hanem a rizikó miatt ami eBay-en kívüli vásárlással jár.
⭐ Stella
-
X-metal
tag
válasz radi8tor #28005 üzenetére
A Német eladók általában korrektek. Ha nem ebay-en vásárolok, hanem mondjuk egy express-nek megfelelő oldalon, akkor is mindig minden úgy történik, ahogy meg lett beszélve. Legalábbis nekem még nem volt rossz tapasztalatom. Igaz eddig 5-6X vásároltam csak így.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
X-metal
tag
Na, ilyen egy igazi kezdő-amatőr Ebay-es csaló első szárnypróbálgatása...
Úristen, és licitálnak rájuk az emberek.A legjobb az első vásárolt termék, amire a Pozitiv visszajelzését kapta. Megkockáztatom, saját magától. LOL
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
gaborcsu
tag
Nagyon meghalt a fórum
Aki még nem látta, íme egy elég friss modell: Breadbox , és már raktáron is két színben. Egy kis holbrook, twoface meg ki mit lát benne keresztezés.
Van a kezemben egy PB2 is, szerintem hozza ugyanazt mint az elődje és ez még US gyártás maradt. A microbagnál már spóroltak, az anyag maradt az elite szériás vastag mikroszálas, de már a dombornyomás sehol (igaz az elite ikon eltűnése ez magyarázhatja is). Doboz meg minden ugyanaz a prémium érzés, de ebben a barna színben tényleg csak a tungsten lencse szép, a keret elég felejtős.
Ja és bezsebeltem a legjobban fogyó klasszikusokból most rengeteg új színkombót is: Gascan, Fuel Cell, Batwolf, Oil Rig. Vannak elég pofás darabok, fekete keretekhez jöttek ruby vagy emerald, illetve ice polár és blk polár lencsés verziók.Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
MODERÁTOR
Ehe
gaborcsu: a breadbox..olyan semmilyen lett, PB2 mennyit kóstál?
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
gaborcsu
tag
Na hát ezt sem kellett volna újra elővenni: Wiretap
Ja meg kicsit elnézték az árát is, egy polár 249eurHa OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
19Szabee83
csendes tag
Helló!
Érdeklődnék, hogy oakley straight jacket hez vásárolható e a szemüveg szár és orr gumi része utólag.Mert sajnos az évek alatt elkopott!
Segítségeteket előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
harryls
aktív tag
válasz 19Szabee83 #28021 üzenetére
THE LAB Király utca
1061 Budapest, Király u. 48.
Telefon: 06 20 954-6055
E-mail: kiraly@mofo.hu
Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 10:00 - 20:00
Szombat: 10:00 - 18:00 -
Shef arc
csendes tag
Valakinek nincs egy ikon.1. tatyója elfekvőben piros színben??
-
X-metal
tag
Vettem tegnap a vaterán egy Ducati Monster Dog-ot kemény 2000Ft-ért. Nagyon leharcolt volt. Lencse kuka, icon-ok szétkopva, és a szárak is tele karccal.
Elhoztam, 600-as vízpapírral szárakat és a keret szélét megcsiszoltam, aztán 1200-as és a végén 3000-es papírral finomítottam. Icon-ok ki a helyükről, a maradék piros festék leszed, polírozás, majd vissza a helyükre.
A LAB-ban István varázsolt bele vadi új Emerald lencsét.Sajnos nem volt itthon a fényképezőm, így a mobillal készült képen nem látszik, de a keret körben matt fekete a csiszolástól, viszont szemből a lencsebefogók lencse felőli oldala megmaradt az eredeti Polished Black. Napfényben rohadt jól néz ki szerintemi. Majd 10 év után ismét van Monster Dog-om.
[ Szerkesztve ]
-
harryls
aktív tag
válasz X-metal #28024 üzenetére
Tök jó lett!
Hasonló képen készült az alant lévő MD. Ingyenbe volt egy nagyon lehámlott bronz keret amit acetonnal teljesen lepucoltam, itthon volt 1-1 db ezüst és króm icon, kaptak némi körömlakkott, + vettem bele egy pár walleva lencsét, cirka 6e-be van az egész. Extrém melegekbe leginkább ezt szoktam hordani, alap polished black keretszín, szár és orrgumi nincs rajta, így az izzadtság sem a gumikat sem a keret bevonatot nem tudja tönkretenni. -
majorosbence
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég végre sikerült beszereznem a hőn áhított szemüveget.
Piros gumik már úton vannak
Következő álom egy R1,remélem egyszer összejön!
[link] -
krain
tag
válasz majorosbence #28029 üzenetére
majorosbence:
huhh, komoly Gratulálok, ebből a típusból volt nekem is, de sajna nem igazán állt jól, szerencsés vagy.
x-metal, harryls: öregem, nektek mire nincs időtök, türelmetek, elképesztő[ Szerkesztve ]
-
majorosbence
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok itt az Oakley topikban.
Régebbi hozzászólásoknál olvastam,hogy volt annó Oakley Fan találkozó.
Lesz-e vagy van törekvés erre az eseményre 2013/14-ben?
Üdv! -
MODERÁTOR
válasz majorosbence #28033 üzenetére
Idén már nem valószínű, inkább tavasszal.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
teratti
senior tag
És ezeken a találkozókon esetleg lehetőség van-e szemüveg vásárlásra?
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
bandus
veterán
válasz SamuraiKenji #28037 üzenetére
főleg ha kozik hijinxet
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
teratti
senior tag
válasz harryls #28036 üzenetére
Persze a fején mindenki a legbecsesebb kincsével jön de azt gondoltam ilyenkor tatyóban vitt "megunt" szemüvegek is gazdát cserélhetnek. Ha addig nem veszek valahol mindenképpen lecsekkolnám, hogy valakinek van-valami eladó mert itt nem futok bele hamisítványba természetesen.
-
majorosbence
csendes tag
Üdv.
X-metal!Szép R1 gyűjteményt látok megbújva a monster dog mögött!
Esetleg tudnál felrakni azokról egy képet?
A jövőben tervezek beszerezni egyet,és megnézném neked
milyen ritkaságok vannak,persze ha nem gond!
Köszi előre is! -
X-metal
tag
-
teratti
senior tag
válasz X-metal #28045 üzenetére
Nagyon szép kollekció, a Fókusz még nem forgatott nálad? Nem tudom van-e neked (vagy egyáltalán foglalkozol-e a típussal) Rodman Oakley. 16 éve körül vettem de már halott pontosabban még mindig megvan darabokban a fiókban mivel középen eltört pár év használata során.... nincs szívem kidobni. Nagyon szerettem de már gondolom nincs. Képet nem tudok mutatni róla mert telórol vagyok.
-
harryls
aktív tag
Karesz, ezt a penny-t miért licitálták fel ennyire? Nem értem Általában a copper szokott a legdrágább lenni de még az sem éri el ennek a felét
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest