-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
válasz SpeciCanyon #34449 üzenetére
Nekem is volt ma egy tuti bizniszem!
Feleségem este böngészett hátha valaki metalálta az elhagyott TwoFace-em.
És talált egy olyat mint ami elment (igen amilyet most vettem németből) vatera, néztem néztem 3 saját kép is volt, szövegben benne hogy replika, mondom magamnak, hogy ez nem replika lesz, és leütöttem este 11 kor. Ma egyeztettem vele és el is jöttem Kecskemétről csepelre átvenni, meg sem néztem csak fizettem arrébb által és ott vizsgáltam át. Szerintem 100% eredeti, mindenben megegyezik a nálam levő újjal. Ha hazaértem tolom képeket hátha ti láttok valamit.Keret apró részletek fém polárlencse polarized gravír betűméret/típus stimmt.
Ráadásul kinek jutna eszébe egy ilyen rétegmodell ghost text kerettel pepecselni..990 Ft volt, adtam egy 1000-est. Plusz útiköltség
-
Fr3eWar
őstag
válasz Fr3eWar #34451 üzenetére
Hozzáértők segítését kérném, a képek alapján látnak e hamisitvány/replikára utaló jeleket a két szemüveg között?
Azt tudom hogy a régi "elhagyott" eredeti szemüvegemben China volt nyomtatva a szárra.
Most van egy ugyancsak China, meg egy boltból vett Sample.Az biztos, hogy a ma vásárolt nem a saját elhagyott modell, mert a két lencse közötti részen nem olyan mintájú a TEXT visszakerestem régi képet, azt is beraktam a mappába.
Köszönöm a segítséget!
-
SpeciCanyon
tag
Bocsi a kép minőségéért... estefelé van már bőven
....nem tudom megmagyarázni, de, van valami különleges számomra abban, ha valami ritkább szemüveg megvan duplán... valahogy sokkal jobban mutatnak "párban"
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
napey
tag
válasz SpeciCanyon #34455 üzenetére
hát akkor talán olcsóbb lenne betenni középre egy tükröt
troy lee gascan, todd francis eyepatch, kozik, eddig világos, de mi a negyedik? -
Hullamos
tag
Ez a Crosshair szerintetek eredeti?
Ha nem allsz ki valamiert,akkor elbuksz mindenert.
-
atibuc
tag
Sziasztok.
Régi társam "Oakley Ducati Monster Dog" lencséje nincs valami fényes formában. Belül egy réteg elvált. Gondolom az izzadság teszi. Szeretnék lencsét hozzá vásárolni ha létezik.
Ebben kérem a segítségeteket.Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte!!
-
napey
tag
válasz atibuc #34464 üzenetére
Szia!
Nem igazán lehet már venni hozzá eredetit, csak aftermarket lencsékkel van tele az ebay. Azokból a Revant talán a legjobb, úgy tudom, de én inkább a vágatást javasolnám megfelelő oakley lencséből, amit még be lehet szerezni. Pl. a Jawbone lencse elég nagy, és a bázisgörbülete is stimmel, 8.75-ös, ha nem tévedek (base curve) Sajnos én még nem vágattam, de vannak itt akik már igen, talán megerősítik amit mondok, mert nem vagyok teljesen biztos benne.
[link]
Ebay-en nemrég árult egy amcsi eladó authentic monster dog black iridium polarized lencséket, kb. 40k huf volt plusz mostanában mindent megvámol a NAV, tehát erre rájön 27% áfa és 2500 ft a postának az ügyintézésért -
Rikseven
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Oakley Holbrookot. Hezitálok a 009102-90 (prizm daily polarized) vagy a 009102-62 (black iridium polarized) modell között. Valaki el tudná magyarázni, hogy mi a különbség a két lencsetípus között? -
-
Rikseven
tag
válasz gaborcsu #34469 üzenetére
Köszönöm a segítséged. Idő közben a lencsetípusokról a weboldalatokon is találtam érdekes infókat.
A felpróbálásban csak a távolság a gond, mert a fővárostól messze lakom és mostanában nincs arra dolgom. Ha mégis akad arra teendőm, élek a lehetőséggel. Még egyszer köszi. -
Hullamos
tag
Veletlenul valakinek Pitbull szargumi elfekvoben?Igazabol feher kene de jo lenne barmilyen szin is...
Ha nem allsz ki valamiert,akkor elbuksz mindenert.
-
sfspirit
csendes tag
ÚJ, bazi nagy ritkaság épelméjű áron kifejezetten gyűjtőknek!
http://www.ebay.com/itm/282581455836
-
@rglaaf
veterán
nézegetem a .com oldalon a kinálatot és elgondolkoztam vajon a mostani modellek lesznek e olyan klasszikusok mint a Mdog, xmetal, juliet,OTT, Pboss, spilce stb
PSN:BiZzare_0 ️
-
Alpha630
tag
válasz @rglaaf #34476 üzenetére
Biztos hogy részemről nem. Badman hiába került egy X metál árába, rendszeresen veszem elő a julikat meg a dogokat napi hordásra. Még kinézetre csak-csak súrolja, de úgy is alulmarad. Anyaghasználatra viszont egy hányás. Szar anyagok, szar design. Soha nem fog egy mai úgy kinézni, mint a 10+ -éve hordott x metal-ok. Ez az egyéni véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
harryls
aktív tag
-
SpeciCanyon
tag
válasz @rglaaf #34476 üzenetére
Sajnos ez már bukta... nekem a 2000es évek eleje jelenti az OAKLEY-t.. plate, splice, scar, monster dog, valve stb stb... persze van bőven a 2007 utáni időből is, de sajnos nagyon gyatra a kínálat... okés még elmegy a jawbreaker, evzero.. de ezeknek nincs olyan "presztizse" mint pl az electric mustard pro m frame-emnek a hatalmas heater gold lencsével, annyira imádom ezt a szemüveget.... engem elszomorít ez a mostani helyzet.. honnan hová jutott a cég...
Na úgy ez a legjobb része az egésznek
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
napey
tag
válasz Alpha630 #34482 üzenetére
szia. ehhez a témához tartozik, a régi keretek életben tartásához. írtad nemrég, hogy vágattál az optic world-ben monster dogba lencsét. melyik a jó donor ehhez? jawbone? vagy még melyik típus? nekem is van egy nagyon karcos lencsés darabom, már nem tudom így használni
SpeciCanyon
az az 50 kicsit kevésnek tűnik, így lehet, hogy 116 éves korodban egyszercsak kifogysz a hőskorból származó igazi Oakleykból[ Szerkesztve ]
-
iamjunk
csendes tag
válasz iamjunk #34337 üzenetére
Köszi mindenkinek az ajánlatokat és a vásárlást, ami maradt:
- Crosshair (1.0) - Pewter/Black Iridium, microbaggel, használt - 18k
- Crosshair (1.0) Ruby Iridium lencse, új, dobozos - 15kA kettő együtt 30k, vagy cserélném más modellre (pl. Jupiter C100, Jawbone, Racing Jacket, akár kompenzációval is).
Sose tulajdonítsd rosszindulatnak azt, amire az ostobaság is elégséges magyarázat.
-
tom956ster
aktív tag
-
becike76
csendes tag
válasz tom956ster #34491 üzenetére
Nincs mit , használd egészséggel .
-
albert8
veterán
Akit érdekel esetleg pár oakley cucc pm.[link]
Szemüveg, nadrág, ing , polo, kabát,bringás triko, pulcsi, sapka, fejpánt.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
robagy80
csendes tag
Sziasztok!
Van egy régi square wire 2.0, amihez sárga gumit keresek, a szárra (sajnos kezd a gumi szakadni). Tud esetleg valaki segíteni?
Előre is köszönettel -
csaszi72
senior tag
Köszi fiúk, van itthon 3-4 Oakley szemü, nem akarom én ezt eladni, csak ócsón jutottam hozzá.
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
SpeciCanyon
tag
válasz atibuc #34464 üzenetére
Október végén megyek haza, ha addig nem oldódik meg, írj! Szerintem megtudunk alkudni van egy csomó black/grey/bronze lencsém
más
Ha valakit érdekelne, elsősorban szemüveg csere érdekelne feltettem pár kinti oldalra, akad 1-2érdeklődő, de nem erőltetem..
Privátban jöhettek[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz SpeciCanyon #34499 üzenetére
Bob head érdekelne, nyilván nem 20k-ért.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ps5Pro vadonatúj 3 év garanciával eladó! BeszámolOK!
- Eladó PS4 kontroller szilikon védőburkolat kék és fekete színben
- Eladó Viper Steel DDR4 2x8 gb ram
- Garanciális Lenovo ThinkPad P1 Gen 3, Intel Core i7 10th gen, Nvidia Quadro T1000, 32 GB RAM, 512 GB
- PlayStation DualSense Edge kontroller kipróbált, 23 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest