- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
Nekem már több ilyen csavart is sikerült kiszednem. Csak egy Dremel gép kell hozzá a legkisebb gyémánt csiszólófejjel. Azzal belemarsz a csavarfejbe, és utánna egy csavarhúzóval simán kitekered.
Ha gondolod, gépem és tapasztalatom van...
A csiszolófej valahol elveszett a költözésnél, de bárhol beszerezhető.Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
Narakh
senior tag
A barna lencsék általánosságban átlátszóbbak kívülről, mint a szürkék (iridiumok kivételével)?
[ Módosította: koxx ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
MODERÁTOR
válasz majorosbence #29009 üzenetére
Jó drága bakker. Xmetalok futnak ennyiért.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz majorosbence #29012 üzenetére
Úgy tudom karbon, azért ez a magas ár.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
teratti
senior tag
És a titán X Metal is csak bevonatos csak, nem? Adtam el egyet régebben egy fórumtagnak kissé viseletes állapotban és asszem Ő mondta, hogy csak bevonatos ami engem meglepett mert mindig azt hittem tömör titán az egész én kis tudatlan.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
teratti
senior tag
válasz PowerBuldog #29015 üzenetére
Tehát tömör titán ötvözet akkor......mert tervezném egy ilyen óra beszerzését.
-
Viry
tag
A made in china cimke után már a bevonaton se lepődnék meg...
:::: studioheaven.hu ::::
-
harryls
aktív tag
válasz teratti #29014 üzenetére
Ennyit árultak el az x-metal-ok anyag összetételéről
X-metal: Five metal compounds combined together at 3000 degrees to form a 3-D hypoallergenic sculpted alloy frame. Mainly Titanium.Viry tényleg akkora hátrány ha Kínában készült? Gondolom nem, egy tanya fészerében gyártották, biztos megvannak a minőségi követelmények. Azért nem összetévesztendő az 5$-os hamisítványokkal
[ Szerkesztve ]
-
teratti
senior tag
válasz PowerBuldog #29015 üzenetére
#harryls: Köszönöm, remélem majd kifogok használtan valami jó árban lévőt ha eladom a szemüvegeimet.
-
teratti
senior tag
válasz majorosbence #29021 üzenetére
Á, nem ilyen komolyak....egy polarizált lencsés Polaroid meg egy rég Half Jacket.
-
TayRol
nagyúr
válasz majorosbence #29021 üzenetére
Nekem van. Woodgrain keretes.
-
TayRol
nagyúr
válasz majorosbence #29024 üzenetére
-
X-metal
tag
Én próbálgattam a Lab-ban ezt a Carbon Jupitert, és azt mondták, hogy a keret és a szár közötti csatlakozó, vagy zsanér ha úgy tettszik, az tiszta titán. Ezért is lehet a magas ár. Az Ebay-en néha előfordul 150$-ért. Illetve többször láttam csak keretet 90$-ért. Abba, még ha itthon veszed is meg a polár lencsét 35.000Ft-ért, akkor is barátibb az ára sztem...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
medusa1986
csendes tag
Ha estetleg vkit erdekelne van megint par elado ritkasagom. Leather Mars, a bor picit viseltes de azon kivul szep allapotban van. Ruby mars piros gumikkal a lencsen van par karc. OTT fmj+/ice szep allapotban van es Penny ice lencsevel szinte uj allapotban. Sajnos csak zsakok vannak hozzajuk Az arakat/kepek privtban.
[ Szerkesztve ]
-
Petee87
tag
válasz majorosbence #29009 üzenetére
Nekem ilyenem van, csak black iridium polarizált. Tegnap vettem, nagyon komoly. Gascan után a második Oakley-m.
-
vicces
addikt
sziasztok!
monster dog helyett mi ajánlotok? volt egy szép barnám, ami az idő során ledobta a szinét, és félig átlátszó lett. barnás lencsékkel. bármerre jártam vele mindenki megcsodálta, aki kicsit is konyitott ehhez a márkához kb 7-8-9 évig volt meg. már magam sem tudom pontosan. TÖKÉLETES volt az arcomom. úgy takart ahogy kell és egyátalán nem volt kényelmetlen. 8-10 óra után néha éreztem a szárait a fülem felett, de kb szóra sem érdemesen.
sajnos tavaly egy autóbalesetben kettétört és azóta csak keresem az utódját de idáig még nem találtam semmi használhatót. volt egy hijinxem is azzal a szörfös szignóval. hát nagyon nem jött be. a lencséje kifejezetten katasztrófa volt. mintha nagy lett volna. szerencsére elhagytam. fogalmam sincs hová tűnt
van egy nagyon szép barna jupiter-em iss, de a pontos nevét sem tudom leirni, mert asszonynak adtam. nekem kicsi a fejemre és a hegyes felső sarkai szerintem nőiessé teszik.
most egy tescos polarizáltban nyomom már ősz óta, de sajos a keretet a szentlélek tartja. viszont itt a nyár és már nagyon kellene valami, mert elég sokat vagyok úton autóval és nem szeretném, ha felperzselődne a retinám a napom[ Szerkesztve ]
:)
-
Viry
tag
Monster dogot ebay rol piti penzert lehet szerezni...de meg itthoni aprokban is lehet jot kihalaszni...
:::: studioheaven.hu ::::
-
vicces
addikt
tegnap bejelentkezett egy forumtárs nálam, hogy neki lenne egy monsterdogja eladó. és pont olyan a szemüveg, mint amilyen nekem volt.
csak sajnos én most kb 1000 km-re vagyok pesttől:)
-
vicces
addikt
válasz teratti #29040 üzenetére
ha jól látom nála csak fekete van. az viszont nem az igazi. sok van belőle.
arra gondoltam ,hogy összedobok egy sajátot verziót, csak nem tudom melyik típusok akkorák mint a monsterdog. ami nem szélesebb és nem is keskenyebb.
volt régen egy olyan típus is ami teljesen olyan volt mint a monsterdog csak baromi kicsi volt. nem szeretnék igy járni. és végre a nevemet is beleirattatom a lencsébe[erre] gondoltam, a konfigurációt nem tudom linkelni, de monitoron tetszik. kell keresnem egy boltot itt a közelben próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
teratti
senior tag
válasz vicces #29041 üzenetére
Nekem is tetszik a Fives Squared tesómnak vettem egyet egy pár éve igaz az Ducati-s volt. De mint itt leírtam régebben pár évesen elkezdett "hámlani" a szárról a bevonat vagy mi, ami egy kicsit meglepő és idegesítő volt. Esztétikailag zavaró de 30k-ért nem várnám ezt....
-
vicces
addikt
válasz teratti #29042 üzenetére
nekem is ilyen volt mindkét szemüvegem. állitólag az izzadság ami kikezdi a bevonatot és kezd hámlani. nekem a monsterdogomon a lencse belső feléről is kezdett a széleken lejönni a bevonat. épp lencsét akartam benne cserélni, maikor bekrepált
és méretre kb mekkora ez a fives squared? kisebb vagy nagyobb mint a monsterdog?[ Szerkesztve ]
-
Narakh
senior tag
válasz vicces #29043 üzenetére
A Fives Squared sokkal kisebb. Szélességre és magasságra is. Használható és jól tud állni szélesebb fejen is, de jóval kevésbé fog takarni (arról nem is beszélve, hogy vezetéshez szerintem igen keskeny). A Monster ezzel szemben relative nagy fejhez passzol.
Egyébként elképzelhető, hogy elcserélném a Grey Smoke keretemet egy Polished Blk-re, ha esetleg valaki érdekelt a témában (Fives Squared).
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz zsolesz777 #29048 üzenetére
Kiegészítők alapján igen, de kellene valami közeli kép vagy személyes átvételnél jól nézd meg.
⭐ Stella
-
Narakh
senior tag
válasz zsolesz777 #29048 üzenetére
Nagyon annak tűnik, de azért csatlakozom a fentebbihez: jól nézd majd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest