- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
Ok.
Egyébként - visszagondolva -, amikor az SSD-t rendeltem, akkor rákérdeztem az eladótól, hogy hajlandó-e kisebb értéket ráírni a csomagra. Azt válaszolta, hogy az törvénybe ütköző és ezért őt megbüntetnék. Már akkor is felmerült bennem, hogy ha nem kérdezek rá, akkor vajon szintén a teljes értéket feltüntetve postázta volna-e a csomagot...
Megrendeltem.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
tomtrial
tag
ebay topic !!!!
Még én sem fizettem 1x sem vámot ... szerencsére ... de az ördög nem alszik Ha mégis belefutnék egy ilyenbe akkor sem idegesítene, mert sokkal több az amit nem kapnak el ...
[ Szerkesztve ]
-
X-metal
tag
Akkor ezek szerint én vagyok az egyetlen, akinek 2X is fennakadt a szemüvege a vámon?
Mondjuk vámot és áfát fizetnem csak 1X kellett.Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
MODERÁTOR
válasz X-metal #20954 üzenetére
A fenét, nekünk is akadtak már fent csomagok nem egyszer nem kétszer. Aki 3 havonta rendel 1 terméket persze, hogy nem tűnik fel neki. 2008 körül heti 5-6 csomagom jött, egy nyár alatt 40-50, ebből fogtak meg talán 3-at. De ilyet baromság beírni, hogy nem fogják meg és tuti nem fizetsz vámot+áfát. (ezt most nem neked címeztem)
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
€uro
őstag
Van egy ismerősöm, aki a Postánál dolgozik középvezetői pozícióban. Olyan helyen, ahol a belföldi és nemzetközi forgalmi rendszer egészével tisztában kell lennie.
Felhívtam, megkérdeztem - ismét - az eBay-es vásárlásról. De ugye egy dolog a jogszabály, a gyakorlat kiskapukkal és a jogszabályok gyakorlat feletti ellenőrzése.
Kisebb diskurálás után arra jutottunk, hogy a szemüvegek csomagolása postai súlyuknál fogva nem ütik meg azt a szintet, hogy komolyabb figyelmet fordítsanak rá a csomag-értéket vizsgáló erre rendelt alkalmazottak. Valószínűleg ezért csúsznak át a vámosok kezei között ezek a termékek.
-
Vole
aktív tag
Hogyismondjam: re
Ha barkinek barmi Oakley kell, szoljon. Postazas az usa-bol, fizetes paypalra usd-ben vagy bankszamlara forintban.
Kicsit visszaolvasgattam ha mar egy ideig hanyagoltam az oldalt, jo latni, hogy toretlen az oakley szemuvegek nepszerusege az itt forumozok koreben.
Udv azoknak akik regrol ismernek
[ Szerkesztve ]
-
Vole
aktív tag
Ez van, zajlik az elet
-
€uro
őstag
válasz harryls #20963 üzenetére
Nem, mert ahhoz nagyon sok csomagot kellene ellenőrizni, amihez sok alkalmazottra lenne szükség. A kapacitásuk korlátozott, így azokra a csomagokra koncentrálnak, melyek nagyobb valószínűséggel vámkötelesek.
-
Hullamos
tag
válasz PowerBuldog #20967 üzenetére
F@szan all.Gratula hozza
[ Szerkesztve ]
Ha nem allsz ki valamiert,akkor elbuksz mindenert.
-
tomtrial
tag
Fúúúú de klafa!!! Hogy az istenben tudtál Mr. X-től megkaparintani egy ilyen szép modellt ??? Amúgy ezzel a hajviselettel tényleg jól áll!
-
X-metal
tag
Használd egészséggel.
Bár most az utolsó reményem is szertefoszlott, hogy valami kifogásolni valót találsz rajta és visszaküldöd...Tomtrial: Fillérekért.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
Hullamos
tag
Egy sivesseget kernek tolletek.Egy Oakley Abandon-nak keresem a mereteit,de nem talalom sehol.Valaki nem tudna megmondani kb,hol talolom?Tudom...a googli nekem is baratom,de en nem kapom sehol.Nagyon halas lennek,ha valaki linkelne egy oldalt
Ha nem allsz ki valamiert,akkor elbuksz mindenert.
-
X-metal
tag
Az érmetartók nagyon faszák!
Én homokfújatnám (vagy a szegecselés elött kellett volna ? ), és lakkoztatnám.
Persze, izlések és pofonok...
Pont egy szemüvegtartó állványt tervezgetek...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
X-metal
tag
-
X-metal
tag
Erre mióta vadásztam jó áron... És most kettő...
-
TayRol
nagyúr
jó áron pit bull nincs valakinek eladó?
-
norBOSS
csendes tag
Sziasztok!
Van 1 oakley mars szemüvegem és szeretném eladni.A lencsék sajna karcosak de kicserélem ha megéri.A kérdésem annyi lenne.hogy mennyit érhet vajon?A széria száma000374.Van 1 másik oakley szemüvegem is és ezt is szeretném eladni.Ennek a nevére sajna nem emlékszem.Kíváncsi lennék rá mennyit érhet.Köszönöm a segítséget előre is!!!Mellékelek képeket is.
Üdv norBOSS -
X-metal
tag
válasz norBOSS #20991 üzenetére
Kérlek, hívj a privátban elküldött telefonszámon Mars-al és a másik szemüveggel kapcsolatban!
Köszi!
Szerk:
A mélyen tisztelt Moderátortól pedig elnézést ezért a postért.[ Szerkesztve ]
-
X-metal
tag
válasz norBOSS #20995 üzenetére
Ja-ja, az OTT nem is jutott eszembe. Nem gondoltam, hogy ilyened van.
Ez tényleg igazi ritkaság.Találtam egy linket, ha ez segít beárazni a Mars-ot. Várom a válaszod.
[ Szerkesztve ]
-
tomtrial
tag
Gyöngytyúk a takonyra effektus kérem szépen
Nem semmi szemüvegeid vannak, jól gondold meg mennyiért adod el őket. Egy ki utánajárást megér mind2! Sok sikert!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest