- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
válasz IAjaxI #21150 üzenetére
Ne vedd már magadra, amit Harryls kolléga írt.
Én ismerem, tudom, hogy nem komolyan gondolja, illetve csak rosszul fogalmazta meg, vagy lehagyott egy smilet.
Az pedig, hogy megosztottad, teljesen normális. Én is meg szoktam, ha éppen nincs pénzem megvenni.
Jó kis csapat ez, nem vagyunk irigyek, mindenkinek kijár egy-egy jó vétel.
Kicsit mérges voltam ugyan, mert mint már írtam pont 10 perccel előtte néztem át a teljes vatera kínálatot, de az mát elmúlt.
Olyan ez, mint a lottó 5-ös. Volt szelvényem, de nem az én számaimat húztak ki.De ezt a témát hagyjuk, inkább gyönyörködjünk a régi idők egyik remekművében.
Ma hozta a postás, eltekintve az O betűn található kopástól vadi újnak látszik, makulátlan lencsékkel.Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
MODERÁTOR
válasz X-metal #21152 üzenetére
Xmetal tok érdekel még?
Kálmán megfogalmazása tényleg kicsit félreérthetőre sikerült, de nem rossz szándék vezérelte. Nekem most egy radar kéne jóárasítva
Nem rossz ez az Sj, 1x fel kéne próbálnom egy ilyet.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
X-metal
tag
Radarom nincs, de van egy nagyon szép állapotban lévő MFrame-em.
Metallic Red- Gold Irridium Heather. + egy Black Irridium lencse, de az a bal oldalán karcos.
Adnám a tok-ért.Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
harryls
aktív tag
válasz X-metal #21152 üzenetére
Sokszor a haverjaim sem értik akikkel napi szinten kapcsolatban vagyok hogy komolyan mondtam valamit vagy poén volt, most mit csináljak ilyen vagyok, akik ismernek tudják.
Jól mondod nincs azzal semmi baj hogy belinkelte, miért akár én is vagy te is megcsíphettük volna. Csak a fürdéssel és a belga sörökkel voltam elfoglalva
Tayrol már régóta szeretett volna R1-et, most már neki is van, de XX-e még mindig nincs
-
B.Ricsike
őstag
Nem tud valaki egy jóáras x-squared-et? Lehetőleg Ice lencsével. De Fire vagy Ruby is jöhet legvégső esetben.
[ Szerkesztve ]
-
X-metal
tag
: Az OTT lencséről elfeledkeztél, vagy nincs?
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
MODERÁTOR
-
Vole
aktív tag
A Juliet -ert kar, az egy orok klasszikus. A mai napig jol viszik. Ugy tunik hamarosan be kell nekem is raktaraznom egy-ket Juliet keretet meg lencset, hogy 10 ev mulva se legyen problema
Mondjuk abban az esetben nem bannam a dolgot, ha X-Metal helyett lenne karbon Juliet
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Vole
aktív tag
Ezert is lenne duplan elonyos a karbon Juliet. Ha csokken a gyartasi koltseg, akkor nem kell arat emelni ( csokkenteni biztos hogy nem fognak ), raadasul a karbon konnyebb lenne ezaltal kenyelmesebb. Az anyagtulajdonsagok miatt gyakorlatilag az egesz keret maradhatna olyan amilyen most.
Lehet, hogy fel kene vetni az otletet az Oakley-nak, hatha nem gondoltak erre
-
sz_proli
csendes tag
Igen, én is úgy hallottam (már vagy 3 hónapja), hogy az x-metal gyártósorok leállnak/leálltak és az anno csak az x-metal kereteknek készült gyár vagy gyárrész megszűnik és helyette arra a technológiára fognak ráállni, mint amivel a pit boss is készült. Ehhez pedig külön, új gyártósort vagy részleget csinálnak. Szóval várható, hogy az új tipusok már részben ilyenek lesznek.
Én kíváncsian várom, hogy milyen lesz ez az új irány, de azért kár az x-metálokért.
-
harryls
aktív tag
PowerBuldog Itt van megint egy, és most nem kell végigvárni míg lejár a licit [link]
-
tomtrial
tag
válasz IAjaxI #21150 üzenetére
Jajj ne már Nem lesz itt egy "jófej" srác sem és így mindenkinek drágán kell szemüveget vásárolnia ... Hidd el, hogy harryls csak poénkodott, nekem egyből leesett! Ő is hatalmas jófej ám ... ha szépen megkéred, szerintem megtámogat egy belga sörrel miután kijött a fürdőből és rátekintene a vaterára aznap már 5. alkalommal
harryls: ha nagy, légy jófej és add neki csak úgy oda
Vole: Holbrook-ot mennyiért tudnál? Ezek közül érdekelne ... 1. 2. 3.
[ Szerkesztve ]
-
tomtrial
tag
Egy ismerősöm kért meg, hogy írjak ide a nevében ...
Van egy ilyen Fuel Cell-je és a benne lévő ikont szeretné kicserélni más színre (bordó, sárga) ... illetve a tartózsáktól is megszabadulna. Tehát akinek kell egy ilyen tartózsák és ikon és tud helyette adni egy sima feketét ikonból meg pirosat, sárgát stb. az szóljon nekem és adok elérhetőséget. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
tomtrial
tag
Ez de komoly, imádom ezt a színt
[ Szerkesztve ]
-
tomtrial
tag
válasz PowerBuldog #21197 üzenetére
Passzolom, FB-on kérdezd meg a csókánál...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest