- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownie0306
csendes tag
x-metal-oknál hogy működik a lencse csere? licsavarom a csavart, kiszedem a gumigyűrűt, és kifelé(előrefele) kipattintom a lencsét miközben széthúzom a lencsebefogót?
visszafele meg ugyanígy?
még nincs meg az x-squared-em, de már majdnemhogy vele is álmodom
egy lencsecsere x-metal szemüvegben mennyire károsítja könnyen az iridiumos lencséket? -
X-metal
tag
Ó b@ssz@meg!
Mindenkitől elnézést kérek, de már többedszer mikor az "új" hozzászólásra nyomok, valamiért mindig válaszként jelenik meg a hsz-em.
Valami hiba van a rendszerben. Ezentúl jobban odafigyelek.Még egyszer ismételten megkövetem KovyBoy kollégát.
Elnézést!sz_proli: Köszi hogy felhívtad a figyelmem erre a nem elhanyagolható részletre!
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
Vole
aktív tag
válasz Brownie0306 #21701 üzenetére
Igen, ilyen egyszeru. A lencsenek nem lesz baja. Van amugy egy kis hely a lencsenek, arra figyelj, hogy oda pattanjon be rendesen es csak utana huzd meg.
-
tomtrial
tag
válasz PowerBuldog #21682 üzenetére
Igazat kell adnom radi8tor1 kollégának! Megnéztem a FB-on a többi fotót is ami rólad készült és laikusként azt kell mondanom, hogy csak 1-2 kép az ami szerintem jó lett. Cseréld le a fotós egy szuperszónikus tehénre (SC), lehet vállal AKTfotózást is
-
Vole
aktív tag
Megneztem az M-Frame Slash Strap Kit -et, es szerintem tokeletes a Penny -re is. Ha lesz egy kis idom, akkor felprobalom a Julietre.
-
Pocee
senior tag
Jó reggelt!
Nem tudjátok véletlen,hogy EZ ruby iridium lencse lehet,nem tudom eldönteni.
Mr.Brightside
-
Viry
tag
gyorsan valami **
nincs a képen oakley így off ba teszem....Ez szép és jó, de ilyeneket ne linkelj.
[ Módosította: koxx ]
:::: studioheaven.hu ::::
-
tomtrial
tag
Mi történt gaborics oakley oldalával? Nem jön be semmi sajnos ... de még az oldal címét sem találom google-ban ahogy azt eddig.
-
KovyBoy
tag
Jól el vagytok, látom közeledik a hétvége piszkosul!
-
Brownie0306
csendes tag
valakinek nincs esetleg eladó penny-je? tudom, van az a pénz amiért minden penny eladó, de valami jóárasitott darabra lehet, hogy tudnék vevőt.
szerk.: nem tudjátok, penny-nél keskenyebb szemüveg van az oakley-nál?
[ Szerkesztve ]
-
Vole
aktív tag
válasz Brownie0306 #21716 üzenetére
X-Metalbol a Penny a legkissebb. O-Matterbol van keskenyebb es a regebbi wire szemcsikbol is van kicsi, pl. Square Wire 2.0 eleg kicsi volt, Whisker se tul nagy.
-
Vole
aktív tag
válasz Brownie0306 #21718 üzenetére
Regebbi Fives es az XS Fives biztosan kissebb, Minute, XX kb. hasonlo meret.
-
harryls
aktív tag
válasz Brownie0306 #21720 üzenetére
Why 3-ba létezik olyan aminek kb 2cm a lencse magassága. Nem találtam róla képet, a flickr most valamiért nem műkszik. Van egy ismerős akinek van olyanja, ha visszajött nyaralásból szólok neki hogy küldjön képet.
Húú micsoda állvány
[ Szerkesztve ]
-
X-metal
tag
Beszereztem 3 pár lencsét az Marshoz. 1 pár Ruby Iridium, és 2 pár Emerald Iridium.
Az Emerald-okat muszáj voltam megvenni. Ez a szín Marsban ritkább, mint a Jordan R1.
Állítólag egy 1000Db-os limitált szériában adták csak ki.
Talán a Polished Black Ichiro Juliet-hez lehetne hasonlítani.Sajnos a Ruby lencse nem olyan szép vörös, mint amit PowerBulldog-nak eladtam.
Inkább a Fire színére hajaz.
Keresem a megfelelő embert, aki be tudjan nekem börözni, olyanra mint a Jordan...
Persze más színű lesz a bőr...[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
Brownie0306
csendes tag
egy ichiro-ért soknak számit ez a 800 dollár?
-
MODERÁTOR
válasz Brownie0306 #21723 üzenetére
Serialtól is függ. Gyűjtőknek biztos megéri.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
X-metal
tag
válasz Brownie0306 #21723 üzenetére
A sima Polished-ért igen. Szerencsés esetben 4-500$-ért meg tudod venni...
-
Brownie0306
csendes tag
nektek mi a véleményetek ezekről a szines lencsebefogó gumigyűrűkről? számit, hogy a gyári legyen benne, amig csak lehet, vagy teljesen mindegy, csak legyen benne valami gumi?
van olyan minőségbeli különbség mint a gyári és az utángyártott szárgumiknál?
a pontos szerepük a lencse megtámasztása, vagy csak annyi, hogy ne a fém a fémmel érintkezzen?
illetve, a juliet ilyen gumigyűrűje az passzol pontosan az x-squared gyűrűjének a helyére?na a másik meg a távtartók, amikor élőben nézegettem az x-squared-et, láttam hogy nem ugyan olyan mint egy juliet-ben, viszont sehol nem találok olyat, amilyen az x-squared-ben volt... ezek is kompatibilisek egymással?
-
tomtrial
tag
válasz X-metal #21722 üzenetére
Zöld bőr lesz rajta?
Amúgy ha 1000db-os az emerald kiadás az nem jelenti, hogy csak 1000db lencse készült szerintem. Valamennyi pótlencsét csak gyártottak tartalákba nem?
Brownie: durva 5$ 2db pici gumiért ... na jó kapsz egy piros fogpiszkálót is Mintha lett volna már róla szó régebben, hogy az xmetal-okhoz tartozó távtartók azonosak, de ezt majd Mr. X-men megmondja ...
[ Szerkesztve ]
-
Brownie0306
csendes tag
akinek van eladó x-metal szinü juliet kerete, vagy esetleg bármilyen mars-a az keressen meg privátban.
-
Brownie0306
csendes tag
-
krain
tag
hali, ha clear lencse kéne milyen márkájú legyen? exovista/walleva?
-
X-metal
tag
válasz tomtrial #21728 üzenetére
A Crater Ruby lencsés lesz, és a bőr vagy fehér, vagy pedig vörös lesz rajta. Majd meglátom, melyik mutat jobban. Az Emerald lencsének meg kell szereznem egy sima Marsot.
Valószínűleg gyártottak több lencsét, de a most kiadott limitált szériákhoz sem lehet utólag lencsét venni. Kérdeztem például a Lab-ban az Infinite Heró Juliet lencsét, de sem azt, sem gumit nem tudnak hozni, mint ahogy Ichiro lencséket sem...Mióta figyelem az Ebay-t, még nem volt eladó Emerald Mars.
Gondolkozom, hogy megfuttatom az egyik pár Emeraldot egy aukción.Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
tomtrial
tag
válasz PowerBuldog #21737 üzenetére
Szerintem nem lesz ezzel gondja
-
KovyBoy
tag
Sziasztok!
Van egy buta kérdésem:
Ha vásárolok az oakleystore.de -n, akkor arra ugye nem kell áfát és vámot fizessek lévén, hogy union belül van? Az érték összesen mindennel együtt (shipping+tax) 34,9 eur.
Köszi szépen!
-
tomtrial
tag
Keresek Oakley Dispatch szemuveget. A szemuveg ajandekba lesz. Sajnos gaborcsu-nal kifogyott es csak 2 het mire tud szerezni. Ha esetleg lattok valahol akkor szoljatok. (vatera-t nezegetem) koszi
-
KovyBoy
tag
válasz TayRol #21740 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ!
És akkor meg is ragadom lehetőséget és tanácsot kérek, hogy hol vegyem meg ezt ennél olcsóbban (mindennel együtt olcsóbban):
Oakley Square O Graphite Hard CaseEbay-en a legolcsóbb 24 dolcsi + szállítás (de Magyarországra nem küldenek, ha jól emlékszem), ami nagyon drága. És azzal együtt már áfa és vámköteles is az áru, tehát az kilőve.
Írtam a magyar forgalmazónak is, de nem tudnak segíteni sajna.
"Sajnos ez a fajta keménytok egyaránt az üzletekben,és raktáron sincs!
Egyes termékek külön megrendelése nem lehetséges,
mivel az üzletek készleteit egyszerre, fél-egy évvel előre rendeljük meg!
Üzletünkben a kicsit egyszerűbb Oakley Soft Case keménytokok találhatóak meg
„S”es, „M”es, és „L”es méretekben." -
KovyBoy
tag
válasz DISC4U #21743 üzenetére
Sztem ez csak annyi, hogy akció van rá. Benne vagyok a rendelésben, és tényleg 15 euró, ha véglegesíteném persze.
Igen, nekem is a postaköltséggel van bajom, de ha nem marad más, akkor megrendelem innét.Ahogy itthon néztem az üzletekben, 10e Ft egy kemény tok (amelyeket itt forgalmaznak), ez is annyira jön ki mindennel együtt.
Persze jobb örülnék, ha olcsóbb lenne!!![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest