- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomtrial
tag
Megérkezett az Idaho-i csomagom bodogtág !!!
-
tomtrial
tag
válasz PowerBuldog #20853 üzenetére
Na majd Boci vagy Koxx tol róla fotókat és mégszebb lesz Élőben nagyon szép és mutatós darab. Azt sem bánom, hogy nem polár a lencse ... "sima" grey van benne de a baloldaliba gravírozva van egy trójai fej ami nagyon patent !!!
[ Szerkesztve ]
-
chriss89
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok nekem abban segíteni, ha rendelek az oakley.com-ról, akkor szállítási költség mennyi lenne? Vagy van egyáltalán? Általában mennyi idő alatt jön meg?
Kellene rendelnem egy újat, mert van egy ducati monster dog-om, amit ma reggel-re szétrágott a kutyánk, mert kinnt hagytam az asztalon. Azt hittem egyvérzést kapok...Köszönöm, Krissz
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz chriss89 #20859 üzenetére
Ők meg tudják venni neked és PayPal-on kifizetheted szállítással együtt az egészet.
Megbízhatóak, több éve szállíttatok velük, egyszer egy táskát ők vettek meg nekem USA-ban, mert nem fogadták el a magyar kártyámat a websopban.5 percen belüli új hozzászólásnál használd a Szerkesztés gombot a hozzászólásod tetején.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
sz_proli
csendes tag
válasz chriss89 #20863 üzenetére
Igen, sajna Európába nem postáznak, viszont annyiban korrigálnám Radi8tor1 kolléga hozzászólásást, hogy európai (konkrétan magyar) bankkártyával is tudsz fizetni. Én rendeltem már tőlük és simán lehúzták a kártyámról.
Persze a paypal egyszerűbb, főleg ha közvetítőt használsz...
[ Szerkesztve ]
-
sz_proli
csendes tag
válasz radi8tor #20865 üzenetére
Én valamikor november-december környékén rendeltem és akkor az én dombornyomott Master kártyámat elfogadták.
A szállítás ha jól emlékszem, akkor ingyen volt (felárért van azt hiszem 2 napos shipping).
Mondjuk 2 különböző helyről küldték, rendeltem cipőt, kesztyűt meg még valamit, ezek egy helyről jöttek. Plusz rendeltem egy nano-clear lencsetisztítót és ezt pedig máshonnan postázták ugyan arra a címre.
Mondjuk én telefonon adtam le végül a rendelést, mert valami gubanc volt a cím körzetszámával, nem vette be a rendszer, de telefonon pár perc alatt elintéztünk mindent.
Preauthorizálás pedig nem is volt a kártyán, rögtön leszedték a pénzt
-
Brownie0306
csendes tag
kicsit off, nem tudtok valami jó kis horgásztavat budapesthez közel, ami nem túl drága, és van többnapos jegy, amiben nincs különvéve a nappal meg az éjszaka?
on: oakley táskákról mi a véleményetek? vannak olyan kimagaslóan jó minőségűek, mint a napszemüvegek?
-
MODERÁTOR
válasz Brownie0306 #20874 üzenetére
Évek óta használok oakley táskákat, eddig semmi gondom nem volt velük, talán az ára.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
bandus
veterán
válasz Brownie0306 #20874 üzenetére
itt érdeklődj szerintem: [link]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
megamanone
csendes tag
Sziasztok!
Eladó lett egy frissen (2 napja, Mo-n) vásárolt Frank Kozik Hijinx. Doboz, szövettok, papírok, számla, garancia. Természetesen hibátlan és karcmentes.
Részletekért pü.
Üdv
Eladó Oakley Frogskins - Acid blue/Grey | A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen.
-
krain
tag
Ákos ókliban nyomja a riportot: [link]
-
tomtrial
tag
válasz PowerBuldog #20881 üzenetére
Mert a Fuel Cell is listán volt, és extra jó áron jutottam hozzá ... sajnos Holbrook-ok drágábbak. Nem is értem miért De meglesz az is egyszer.
Mosta találtam, valakinek esetleg? : [link]
-
lorcsi
veterán
és van pofája
eladó: vadi új soundcore motion+
-
MODERÁTOR
-
tomtrial
tag
A második és harmadik fotón nem tudom kivenni mik lehetnek... Második talán valami half jacket lenne? De lehet nem is oakley ha jobban belenagyítok ...
TayRol: Köszi szerkesztettem ... elírtam
Tegnap néztem egy filmet: Fejjel a falnak (Ti Cup) Kevin Costner golfos filmje. Találtam benne egy nagyon király szemüveget amiről nem tudom eldönteni mi lehet ... szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz tomtrial #20888 üzenetére
Fuel cell, flak jacket, a 3.-at nem tudtam beazonosítani.
Nem oakley az tuti.
TayRol: áhbaz, valóban nem, megvezetett a forma, a szára vége lefelé ível és nem is O ikon van rajta
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
PowerBuldog
veterán
Mars-ba csak 1st gen ruby lencse van, vagy ott is volt "fejlesztés" mint a Julieteknél pl?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
cotag
senior tag
válasz PowerBuldog #20824 üzenetére
Nekem is tetszik..
Innen vett már valaki?
www.discountoakleyfrogskin.com/oakley-mars-sunglasses-discount-37.html -
X-metal
tag
Ez azért durva... Általában 50 Eur körül szoktak elmenni.
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5 Pro teszt
- DIGI kábel TV
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest