- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bettes
csendes tag
Sziasztok!
Keresek Oakley Holbrook Ducati - Nicky Hayden kiadást!
Email: bettes.peter@gmail.com
Köszi
Üdv
-
X-metal
tag
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
Brownie0306
csendes tag
ez a mag switch mennyit érhet valójában?
jól tudom, hogy ebben nem lehet lencsét cserélni?
[ Szerkesztve ]
-
Viry
tag
válasz Brownie0306 #21308 üzenetére
Mennyit ér???
kinek mennyit...
ebay-en 250 $ flött mozog.
A mai napig verem a fejem a falba, 1-2 hónapja ment el egy 14.000 ftért vaterán
megvettem volna mert tetszik, de az asszony rácsapott a kezemre licitálás közben és lemaradtam róla
Ki a LeeHarveyOssvald amúgy??? innen valaki?[ Szerkesztve ]
:::: studioheaven.hu ::::
-
X-metal
tag
válasz Brownie0306 #21308 üzenetére
A vaterás nick alapján Neo-Geo-t is megtalálod itt a fórumon. Lehet, hogy csak véletlen névegyezés, de kicsi a valószínűsége.
Amúgy a Switch elég problémás szemüveg, mivel a magnézium kereten található kerámia bevonat elég hamar megadja magát azokon a részeken, ahol a bőröddel érintkezik. Nagyon nehéz jó állapotút találni belőle és azt ha megvetted, célszerű a vitrinben tartani a már említett hibája miatt. A lencsét pedig tényleg nem lehet cserélni benne. Nem véletlen, hogy hamar abbahagyták a gyártását...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
B.Ricsike
őstag
Ha esetleg valaki le akar csapni egy X-Metal XX (24K/24K Gold)-ra, akkor privátban meghallgatom az ajánlatokat.
Nem mindenáron akarom eladni, de ha valaki jó árat mondd, elgondolkodom rajta. Hibátlan, vitrinben tartott darab, hordva nem sokat volt (4-5 alkalommal max). -
X-metal
tag
Sajnos még csak 8 Db van meg a 19-ből...
Van még 1-2 amit könnyebb beszerezni, de 3 db-al nagy gondban leszek...Mondjuk az azonos színű keretek esetében megelégednék egy-egy darabbal első körben, de a cél, a teljes paletta.
A nagy baj az, hogy már nem lehet lencsét beszerezni hozzájuk, és bár nem látszik, hatalmas lencse van bennük. Nagyobb, mint egy R1, vagy X-metal XX lencse.
Az konkávja pedig annyira erős, hogy a Jawbone lencséjénél is ívesebb...
Tehát lencsét gyakorlatilag lehetetlen vágatni bele.
Csak az játszik, ha jó a lencse az eladó szemüvegben.
Gyanúsan meg kell vásárolnom minden aukciós portálon feltűnő SJ-t, hogy a gyűjteményemben mind a keretek, mind a lencsék jó állapotúak legyenek...
És ez igaz a Trenchcoath-okra is...Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
harryls
aktív tag
válasz PowerBuldog #21318 üzenetére
Itt írtam egy darabig, kutyának nem kellett, aztán Gaborics fórumtárs megsajnált és megvette
-
krain
tag
de szép ez is
[ Szerkesztve ]
-
Compton
csendes tag
válasz PowerBuldog #21326 üzenetére
Sziasztok! Van valakinek egy fölös X-Metal XX kerete eladó? Egyben is érdekel a szemcsi, lehetőleg X-Metal színben. HA ez nincs, egy polished titanium romeo? Esetleg 24K?
(Ebayen nem vásárolok és nem is fogok.) -
albert8
veterán
Meg tudnátok mondani, hogy hol van pontosan a LAB bemutatóterme Budapesten?
A Horvát úton?Mert az oldalra 2 cim van kiirva.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
venge
aktív tag
PowerBuldog: igen, egy szentesi gyerek festette le!
Gaborcsu:őszintén, nem hiszem, hogy cserélem az ikont és a lencsét, mert nem nagyon jön be így ez a szemüveg, inkább megpróbálom eladni az ebayen, majd az árából veszek egy másikat és, majd annál trükközök!
B.Ricsike: hát ez az! Ezért is adom tovább![ Szerkesztve ]
-
tomtrial
tag
válasz PowerBuldog #21343 üzenetére
Szép darab ... én is gondolkodtam egy ilyenen. Imádom a hijinx-et, takar, masszív jól áll
No megyek csobbanok egyet
-
medusa1986
csendes tag
Tudja vki, hogy mennyit er mostansag egy MD white camo? Sikerult hozza jutnom egyhez 60 fontert.
-
venge
aktív tag
Hát, lehet, hogy én vagyok az ügyetlen, de nem találok sehol segítséget az ebayes eladáshoz!
tomtrial: az első eladásra szánt terméket szeretném feltölteni, most azon akadtam el, hogy mennyi postázási költséget írjak és, hogy milyen szállítást!
Meg egyáltalán, mire érdemes odafigyelni![ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz medusa1986 #21345 üzenetére
elvileg jóval többet
[link]"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
X-metal
tag
válasz medusa1986 #21345 üzenetére
Annyiért átveszem.
Amúgy nagyon rapszodikus, a múlt hónapban 3 Db-ot is figyeltem, 62, 84 és 131 euróért keltek el.
Venge: Öszinte leszek, szerintem nagyon nem lett szép...
Leshetett volna a Tribal-ról.30$ postát írhatsz simán.
Standard International Shipping. 15-20 nap alatt Bárhová elér a világon. Ajánlott elsőbbségi levélként jól becsomagolva 1800Ft a postaköltség, nagyon jól becsomagolva 2300.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest