Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz DigitXT #39613 üzenetére

    Elmondanám, hogy a LinX nem ér semmit, főleg a számolási teljesítményre, mert ez a proci nem támogatja az AVX-et ami nagyon megdobja a GFlops értéket a Sandyknál. IBT-t lefuttatod 12 szálon, lemegy kb 2 perc alatt, ha akarja úgyis eldobja, de a gond általában a kevés processzor feszültség, ha csak a szorzóval játszol. 4.2-4.3GHz felett eléggé megnő a feszigénye. Tehát ha 4.2GHz-ig, 100MHz-enként mondjuk kért pluszba 0.02-t, akkor itt már kellhet neki a 0.05V is.
    Úgy tudom, hogy vized van a gépben, akkor nyugodtan lőheted neki a feszt, használhatod az LLC-t is, nem kell tőle félni. Amíg hűtve van, nem lesz gondja.
    Az enyém is közel 100k volt, mégis 1.392V-on használom (x32) 4416MHzen. Energytakarékban meg: 1656MHz 1,136V-on. Elugrálgat magának, ha kell a kraft felkapcsol, böngészés, meg netezés közben elmatyizik alacsony órajelen. BIOSban 1.39V van állítva maximum Loadline-al.
    Nem tudom mióta van meg, saccra olyan fél éve lehet, de egyszer sem láttam még instabilitást, újraindulást, vagy hasonlót ami a processzor degradálódására utalt volna. De nem is volt még 60°C felett egyik mag sem.

    Amúgy nem érdekelnek a benchmarkok, úgyis ugyanazt dobja a tiéd is mint az enyém, majdhogynem ugyanaz a két processzor, csak más néven :D

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák