Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz HSM #30811 üzenetére

    Az elsőre. Mondhatsz amit akarsz, tökéletesen fut minden. Amíg nem tapasztalsz hibát, addig nincs. Persze megeshet, hogy akad 1-2, egy rossz OC miatt is előfordulhat elég gyakran. Mégis, észre sem veszed. Te nem érted miről beszélek. Amiről nem tudsz, -mert ezt az életben nem tudod meg- az nem fáj. Az életben így nem tudnád megállapítani, esetlg az Intel. Ők meg szarnak rá.

    Szerinted ha LN2 van a proci fölött, akkor abból a hidegből nem kap a foglalat környéke? Hát dehogynem, szarrá fagy minden. Persze, hogy aktívan hűtik, extrém körülményekről beszélünk. Te a szobában ennek a negyedét küldöd át rajta. Hiába megalol... Persze, hogy nem proci van a lapban, az beleégne. Itt azon van a hangsúly, hogy mit bír az alaplap. A Calssified meg valljuk be őszintén egy R3E -hez vagy egy Giga UD9 -hez képest is kicsit gyengus, nem összehasonlítható. :U Ez a 3x annyi arany egy marketing fogás, szvsz erről kár beszélni.
    És ha bele van forrasztva? Attól még a tápkörön keresztül megy, sőt a tápcsatikon is átmegy az amper. Egyébként nem forrasztás. A kábelek nélkül meg nem megy a buli.

    A plusz csati nem csak azért van, hogy több power menjen be. Inkább sokkal kiegyensúlyozottabb lesz így a tápellátás.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák