Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz katt777 #23614 üzenetére

    Szerintem árban majdnem ott vannak. Corator 14k körül van ha jól emléxem, True meg 15k.
    Én már nem adok ezekre a tesztekre, mert tudom mire megy ki a játék a legtöbbjüknél.
    Henk tesztje számomra a mérvadó, és az abszolút reális képet festi az erőviszonyokról.
    Ha csak a teljesítményt nézzük, akkor abszolút a Noctua D14 a befutó. Azért kerül 20k -ba, és bizony kétszer akkora mint a True, amelyik a 2. ezen a listán. Utána jön a Corator és a Megahalems ebben a sorrendben, majd a Mugen 2.
    Ha ár-érték szempontjából nézzük, akkor talán a Mugen 2 az befutó. Az előbb felsorolt hűtők, kivétel a D14 mind egy árkategóriába tartoznak, így tehát a True így is a 2.
    Praktikusság tekintetében pedig nekem egyértelmű a dolog, ráadásul még jól is mutat. Nekem anno a Mugen 2-vel 2 gondom volt. Rosszul hűtött, és sok helyet foglalt. Azért van most True.
    Igen, nem kapott nagy terhelést. Mindennapos használat, játékok, tömörítések, zene konvertálás, stb... Persze házhűtés on.

    Qru: Mikor először raktam fel a True -t, alig akart bepattanni a csavarja, rugó visszanyomta. Aztán 1 hét múlva lazán bement, ment az alátét. Aztán ugyan ez 2 hét múlva, akkor is kapott alátétet. Most jutottam el odáig, hogy mindig kín-szenvedés rászorítani, rugó többet nem puhul. És én még csak nem is 1366-os lefogatót használok, 775-össel könnyebb volt alátétezni. És igen, a polír az erős hátrány i7 esetében, ez már bebizonyosodott. Pedig mikor megvetem nekem is eszemben volt polírozni, főleg mikor megláttam a dudort a talpán. :DDD Még jó, hogy nem álltam neki.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák