Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zájec

    veterán

    válasz akoska07 #14577 üzenetére

    én meg hozzád kedves újdonsült platform tulajka akoska07 ..
    méghozzá a másik topikban irt válaszod aprópojából..[link] miszerint a core i7 platformról van szó.... téged idézlek :: "ha egy kicsit tájékozódnál,és tovább látnál a saját konfigodon :W ,akkor láthatnád,hogy nem csak 4800MT/s alaplapokat gyártanak.
    szted miért kellett nekem 6400MT/s deszka ? :W nem mindegy milyen qpi-t megy tuningnál azért belőled többet néztem ki.és ha vmivel nem vagy tisztában,és nincs kedved utána olvasni,akkor kérdezzél meg olyan embereket,-ne engem-,akik értenek hozzá.
    de ha csak megnéztél volna más eredményeket is,akkor észre vehetted volna hogy változó 2400 és 3200 között a qpi sebessége.nem lett volna nehéz rájönnöd...'

    khhhmmm, szóval én nem vagyok tájékozott aki már lassan 1éve core i7 tulaj és a 3.dik lapját és 4.dik prociját nyúzza... :F :C :))

    "akkor láthatnád,hogy nem csak 4800MT/s alaplapokat gyártanak.
    szted miért kellett nekem 6400MT/s deszka ? "

    nyugodj meg a tied is alapból annyi :K .... és mindegyik lapnál ennyi, nincs olyan amit te beszélsz :N .... ez a core i7 platform sajátossága... *36 *44 *48 ..
    csak utána kéne olvasnod és tájékozodnod...

    "nem mindegy milyen qpi-t megy tuningnál azért belőled többet néztem ki." belölem milyen többet néznél ki, mivan :F :DDD ha alap 3dmark06 tesztet csinálsz, alapon kell lennie a qpi link-nek, ez a szabály, nincs qpi-link tuning, csak ha tuningeredményt csinálsz , alapnál nem...

    "ha vmivel nem vagy tisztában,és nincs kedved utána olvasni,akkor kérdezzél meg olyan embereket,-ne engem-,akik értenek hozzá."
    te figyu ,pár napja állitgatod azt a gépet és te beszélsz nekem ? te eltévedtél báránykám :D én értek hozzá , te meg még csak most kóstolgatod a core i7-t :C
    ezzel nincs is semmi baj klassz dolog, csak amiket mondasz nekem az kicsit erős... ;] :B

    ja :: nem "MT/s" hanme "GT/s" ... :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák