Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • YanezTTrain

    tag

    válasz OceanStorm #5297 üzenetére

    Szépen lassan haladnak a dolgok. Leginkább időhiányban szenvedek. Ez a kupac felsővezetékmező nagyon jókor jött, sokkal egyszerűbb lesz az új állomásra felsővezetéket építeni.Még gondolkodom az asztallap méretein, lehet, hogy egy kettéhajtható változat mellett fogok dönteni, még nem tudom. A tárolás megkönnyítése most elég fontos szempont. Egy kihajtható retesszel fixálható változaton töröm a fejem. Ami tárolva csak 1,2 méter helyet foglal, kinyitva viszont egy 2,2 méter hosszú fejállomás van belőle, ami már elég, hogy bármelyik vágányra be tudjon állni 4db. gyorsvonat kocsi, akár a 27cm-es példányok is, illetve előttük elfér egy BR01 - BR03 méretű mozdony. Mindenképpen úgy akarom méretezni, hogy semmiféle korlátozást ne kelljen alkalmazni a járművekre. Így természetesen az összes vágány felett lesz drót is.
    Viszont ha már ilyen szép nagy lesz az asztalrész, mindenképpen megépül a fűtőház, ami szintén villamosítva lesz és a kellő melléképületeket sem hagynám le.

    Ez volt az eredeti elképzelés, utána gondoltam egy olyan megoldásra, ahol csak három vágány van és nincs fűtőház. De jobban szeretném ezt a variációt megépíteni, mert így a nem használt mozdonyoknak is van hely, illetve lehet egy kis mozdonycserélőset játszani, gépmeneteket elengedni.
    :DD

    A vasútmodellezés nem a kapkodós elmebetegek sportja...

Új hozzászólás Aktív témák