Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyogo83

    senior tag

    Sziasztok! Biztositoval kapcsolatos problemam van, hogy jogilag helyesen jarnak-e el, vagy nem.

    7 eve van biztositasom motorral, ez ido alatt tobbszor csereltem, balesetet soha nem okoztam. Tegnap kaptam meg a kovetkezo evi dijfizetot, amin feltunt, hogy nem jo a bonus besorolasom (B2).
    Felhivtam oket es kiderult, hogy 2019-ben kotottem naluk egy biztositast A0-ban es mivel nem kertem a bonusz atvezeteset, emiatt onnan kezdodott a bonus szamolasa. Teny, hogy elkerulte a figyelmem, mivel nem en kotottem, hanem a kereskedes intezte teljeskoruen, valamint a realtiv alacsony dij miatt fel sem tunt mivel par szaz forint kulonbseg volt az elozoekhez kepest (5k/ev).
    A vicc, hogy a 7 ev alatt vegig ennel a biztositonal kotottem minden jarmure, szoval az ugyintezo percek alatt vissza is nezte az osszes kotvenyt, es mondta hogy latja, de sajnos mar nem lehet atvezetni.

    Mondtam, hogy szerintem meg ilyen nincs, hogy azt veszik alapul amit beirnak biztositas koteskor es nem egyeztetik a kozponti kartorteneti adatbazissal. Gondolom ha B9-et irtak volna be a kereskedesben, akkor azonnal kijavitjak a biztositonal :U

    Igazabol csak ennyit talaltam [link]
    Ezek alapjan a biztositonak kotelessege lenne egyeztetni az adatokat, ha pedig nem tudja megallapitani a valos besorolast, akkor minimum ertesiteni. Ilyen nem tortent, de nehez is lenne erre hivatkozni, mikor minden elozo biztositasom naluk volt.

    Jol gondolom, hogy nem feleslegesen verem az asztalt?

Új hozzászólás Aktív témák