- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz Gzula[HUN] #93197 üzenetére
Eddig egy Maxell Retro DJ-t használtam a cégnél. Igaz, az nem mikrofonos, de a hangzása nekem tökéletesen megfelelt... Szóval, ha azt a szintet hozza, akkor jó.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
Gzula[HUN]
őstag
-
vargalex
félisten
-
pohár
félisten
válasz Gzula[HUN] #93202 üzenetére
megtaláltam a privátjaim közt, DT880 600Ohm volt kiválasztott
ha attól valamelyik Beyer tud több mélyt produkálni (és nem karcol annyira a magas tartománya, mert annak karcolt ám rendesen, vágnom kellett belőle), megnézném/rácuppannék, addig meg utánajárok a Philips-nek
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz vargalex #93203 üzenetére
Egyik körte, másik alma. A Pro-10-esnél nem tudom eleget hangsúlyozni, hogy a gyári párnája nem jó. Alapban, és a módosított párnával is mély orientált hátra tolt középpel. A gyári párnával meg mosott is a hangja.
Vsz. jobban járnál egy Invotone HD2000-essel (az inkább kiegyenlített hangzású) a Retro DJ után, de az nincs behatárolt boltokban, meg mikrofon sincs rajta. Szintén jobban járnál egy Cooler Master MH751-el is. Még mikrofon is van rajta, csak hát 30ezer HUF.
Nem mondom, hogy nincs jobb fejhalltó az általad felállított feltételere, mint amit bedobtam, de nincs jobb ötletem mint a Pro-10, meg a Cloud Stinger Utóbbi részemről csak elméletben, mert nem hallottam. Viszont annak nem cserélhető a vezetéke.
#93204pohár: Dorien, contaxg vagy Ba cy lus lesz az embered. Ők vannak inkább képben Beyer ügyben.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Gzula[HUN] #93202 üzenetére
Szerintem is kevés, még a "bass mod"-dal is. Lehet pont én adtam el azt a 880-at Doriennek. Mondjuk utána a 400i mélye sem volt elég, de előbbire utálattal, utóbbira jó szívvel emlékszem vissza.
A 770 jobb, mint a 880, bár az srh840 mellett nem annyira tetszik most a 770 sem.
pohár: ha zavart a 880 magasa, akkor kerüld a beyert (úgy értem a 770-880-990-eket, noha a 770 talán nem lenne vészes), talán a 240 jobb ilyen téren, de azt nem ismerem (meg ugye a magasabb árkategóriások.
Mi a bajod az x2hr-rel?[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
pohár
félisten
válasz Dorien #93207 üzenetére
& emiki... semmi bajom az X2HR-rel, sosem próbáltam még, de mivel ti hallottátok már a szóbanforgó fejeseket, hiszek nektek
erősítőből mennyire kell bika alá? ha bejön a hangja, az lesz a következő beruházás
a Shure fejesed kicsit over the top ár nekem, de bitang jó cuccnak néz ki
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Gzula[HUN]
őstag
Nem kell alá bika erősítő, mert könnyen hajtható. Viszont aládolgozás nélkül elég suta tud lenni gagyi forrásról a magasa. Hogy egy példát monjdak, Loxjie D10 után vissza dugva alaplapira a cintányér (nem a tin-tin, hanem a pláh-pláh) olyan volt, mintha leszigetelték volna az a cintányér alját.
Szerintem túlságosan színezőt se érdemes beszerezni hozzá, mert alapban van mély kiemelése. Használt DAC-ok között most van egy rakat jó cucc. Reggel még Loxjie D30-as is volt, de most már elkelt. Maradt még D20-as meg Ifi Zen is egész jó áron. -
yarsley
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #93114 üzenetére
Koss Porta Pro szubjektív értékelő jó fél nap nyúzás után. Disclamer: nem vagyok vájt fülű!
- A közép mélye nagyon erős, és amilyen pechem van a beépített hangkártyám meg rá is dob egy lapáttal >.< Kb ilyen doboz hangja van amíg equalizerben le nem húztam a 250hz és környékét. Direkt kipróbáltam telefonon és céges laptopon is, ott is hallom, de sokkal kevésbé. Amúgy ahogy rákerestem 9 évvel ezelőtt valaki pont ugyan ezt jegyezte meg róla, lol. Külön zavaró, hogy klasszikus zenéknél közel nem jön úgy elő mint pl ennél a kettőnél
- Amúgy amikor equalizerrel belőttem akkor tényleg sokkal szebb, részletgazdagabb let a hangja mint bármelyik másik füles ami itthon van. A tesztet amit korábban említettem megcsináltam megint, és kapásból kiszúrtam pár számnál, hogy melyik a tömörítetlen változat, ami elég nagy szó nálam...
- Ahogy rákerestem, többen említették hogy ez kényelmes füles, sajnos nem tudom megerősíteni, lehet nekem van nagy fejem de eléggé nyomja a fülemet ahhoz hogy 1-2 óra után ne legyen kényelmes a viselet. Nagyon sajnálom, hogy ezt a fülest nem árulják olyan "gagyi" fejpánton mint a Panám, mert azzal biztos nagyon bejönne.
- Oldalán van egy kis csuszka amivel lehet állítani az erősséget, hogy mennyire fogja az ember fülét: no ez halál gagyi, ha rosszul nyúlok hozzá azonnal visszakapcsol.
- A kábelről többen nyilatkozták hogy nem túl tartós darab, első ránézéskor nem tűnt vészesnek de mikor összehasonlítottam a 3k-s Pana fülesemmel annak vastagabb kábele van.
-Ugyan olyan hangerőn sokkal hangosabb mint bármely másik fülesemHa valakinek sikerült meghekkelnie a pántot hogy ne szorítson nagyon, az légyszi ossza meg, első (nem túl barbár) próba után a felső vas pánt túl erősnek tűnik hogy csak úgy meghajtsam, meg gyanús hogy a műanyag tartó rész ami körbefut az fog előbb törni..
Kár mert amúgy jól szól és tényleg alig van súlya.[ Szerkesztve ]
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
vargalex
félisten
válasz Gzula[HUN] #93205 üzenetére
Ezt az alma-körte viszonylatot nem értem. Mindkettő fejhallgató...
De azt akarod mondani, hogy a szóban forgó (akár 10+ ezer Ft-os) fejhallgatók gyengébbek hangminőségben, mint a 4-5000 Ft-os Retro DJ? Az, hogy cserélhető kábel, nem nagy kunszt, én is átalakítottam magamnak anno ilyenre a Sennheiser HD-202-met...[ Szerkesztve ]
Alex
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz vargalex #93212 üzenetére
Mind a kettő gyümölcs, de más az íze. Pár éve azt hiszem volt pár másodpercre rajtam egy HD202-es, vagy valami olyasmi Sennheiser. Én úgy emlékszem, hogy az mély kiemelt volt. Az OneOdio szerintem inkább annak a hangjához fog hasonlítani.
Egyébként meg meg kell hallgatni, és majd eldöntöd, hogy tetszik-e. Én ennyi információt tudok átadni a szűkös tudásomból, de más helyett nem tudom eldönteni, hogy tetszeni fog-e neki. Ha szeretsz bütykölni, akkor egyébként az OneOdio nem lesz az ellenséged, volt itt már aki balanced modot is csinált hozzá. Van róla videó is (ergo láthatod milyen belül).-
-
emiki6
veterán
válasz Ba cy lus #93208 üzenetére
Az összhatás számít.
El lehet hangolni a mélyigényt, de hiába nem hallgattam mélykiemelt forrást, a 880 mélymennyiségéhez nem tudtam alkalmazkodni.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Dorien
veterán
válasz Gzula[HUN] #93216 üzenetére
Szerintem a Toy Dolls ezt jobban csinálta: [link]
Wherever you go - go with all your heart.
-
emiki6
veterán
HD600-ert mi számít jó új árnak?
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Dorien #93217 üzenetére
Először én is ezt akartam belinkelni, de nem akartam azt megkapni, hogy az punk, nem metál.
Józsua tesztje a 400SE-ről, ha már szóba került.
-
∂яσнυη
senior tag
válasz ∂яσнυη #93054 üzenetére
Talán még annyival egészíteném ki, hogy eddigiekben úgy alakult az audió eszközeimmel, hogy eladásnál gazdasági szempontból nem volt veszteséges. Emiatt a használt és piaci értékét jól tartó (presztizs?) terméket részesítek előnyben most is. Nem gond, ha a kereten túl lóg és spórolnom kell még rá.
A Stax-okat néztem még régebben. Ezekre talán jellemző a fent leírtak, de gondolom sokkal inkább réteg termék, így az eladás hosszadalmas és kiszámíthatatlan lehet. -
pohár
félisten
sziasztok!
no, sokatok ajánlására megrendeltem az X2HR-t, első benyomások igen jók, tényleg van basszus
viszont az észrevettem, hogy a HD681EVO-nál halkabb, ez lehetséges? plusz mintha a közepek/magasok tompábbak lennének, gondolom egy hozzá passzoló erősítővel lehet majd ezen alakítani kicsit, meg a bejáratással is
-
-
Gzula[HUN]
őstag
Picit nehezebb meghajtani, de szerintem még így is könnyen elboldogul vele egy lájtosabb erősítő is. Nekem Loxjie D10 segít a "magas" problémán (picit kiegyenlít, emel a középen egy lehelletnyit, és a cintányérok valamivel pattogósabbak), bár van itthon olyan fejes, aminek így is szebbek a magasai. Nem önálló ötlet volt, verybigboy már tesztelte ezt a láncot előttem.
Összességében így is a legjobban szeretem. Nekem jó a gyári párnája, "odarakás" módszerével másfajtát is próbáltam, de a gyárihoz hasonló vált be a legjobban (Brainwavz round textil). Ez nem azt jelenti, hogy hülyeség a párnacsere erre a fejesre, csak NEKEM nem kellett, és egy mormálisabb DAC/AMP is sokat tud segíteni.Aprón tegnap előtt volt egy Loxjie D30, estére elvitték. Tegnap még volt fent egy ifi Zen, már az sincs. Ár/érték arányban szerintem még megmaradt egy Loxjie D20. Csak egy ötlet. Vagy valami jobbat.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Gzula[HUN] #93225 üzenetére
D20-ról olvastam sok rosszat Amazonon, review oldalakon is, de a D10-et nagyon dicsérték, lehet holnap behúzom Amazonról, maradt még ~80€-m, kicsit rá kell fizessek, remélem jó lesz
igazából nem is zenében, hanem mondjuk játék, Apex közben vettem észre, hogy mikor kinyitok egy lootbint az tompább lett, vagy egyes karaktereknél (akinek fémből van a lába, és csattog futáskor a fém talajon) pedig már zavaró a magas hang, szinte fájóan csilingelt
-
Gzula[HUN]
őstag
Én 97$-ért vettem Aliról tavaly májusban a D10-et. Hifi-expressről pár dollárral lett volna drágább, de aliban jobban bíztam. Szerintem az utolsó angol postásat vettem, mert utána csak Kínából volt rendelhető. Ettől függetlenül Olaszországban adták fel, és amazonos csomaggal jött. Éljen a globalizmus.
Bár nem akarom szét offolni DAC/AMP-al a topikot, de valami tápot érdemes alá nézni. Ha nincs otthon más, akkor egy telefon töltőt. Elvan anélkül is, de ha nem kap folyamatosan áramot, akkor "elfelejti" az utolsó beállított hangerőt (nálam csumára van "tekerve", és a billentyűről állítom a hangerőt), és azzal kell kezdened, hogy emelsz a hangerőn. Kivéve, ha ez nem zavar. Annyira nem vagyok vájt fülű, hogy drága/drágább tápot nézzek hozzá. Esetleg majd egyszer, bár inkább akkor tovább lépnék feljebb. (D30 V2? Csak egyelőre tűrés határon kívül van az ára. Meg teszt sincs róla, annyira új.)
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Gzula[HUN] #93227 üzenetére
*Hifi-expressről pár dollárral lett volna olcsóbb, de...
[ Szerkesztve ]
-
Irmscher 353
aktív tag
Üdv!
Volt-e már valakinek szerencséje ezen fejhallgatók valamelyikével?
- Trust noma
- Gogen HCD61BElőre is köszönöm a válaszokat!
-
CoctoPerkins
csendes tag
Üdv!
Szert tettem egy Fidelio X2HR-re (is). Az enyém nagyon büdös ragasztó szagú, nyilván ez a ragasztott párnás változat. Ez előny, vagy hátrány?
Továbbá: melyik lejátszó programot ajánlanátok win10-re? A jetAudio időnként hajlamos lefagyni nálam, a Groove már sokkal jobbnak tűnik, ott mindössze hiányolom az infókat a számokhoz. -
Dave™
nagyúr
válasz CoctoPerkins #93230 üzenetére
Az enyém nagyon büdös ragasztó szagú, nyilván ez a ragasztott párnás változat. Ez előny, vagy hátrány?
Ha be akarsz tépni, mindenképpen előny -
Gzula[HUN]
őstag
válasz CoctoPerkins #93230 üzenetére
A Gibson féle Fidelio X2 párnája volt az oda ragasztott. A Woox-os már könnyebben cserélhető volt. Tudomásom szerint az összes X2HR már az utóbbi fajta. Valószínűleg a bőr kezeléséből adódó vegyszer szagot érezheted (a ragasztón kívül), mondjuk nekem a tehén trágya jutott először eszembe, amikor kibontottam az X2HR dobozát.
[ Szerkesztve ]
-
BenceShearer
aktív tag
Sziasztok! Munka mellé 4-6 ezer forintért zene hallgatásra milyen cucc javasolt, ami nem szól nagyon szarul?
Köszi!
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Irodában.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zene.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
4-6 ezer FT
4.) Új vagy használt?
új
5.) Circumaural vagy supraaural?
mindegy
6.) Zárt vagy nyitott?
mindegy
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
ne legyen nagyon rossz
8.) Honnan vásárolnál?
mindegy
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Laptop -
Gzula[HUN]
őstag
válasz BenceShearer #93234 üzenetére
Invotone HD2000, bár a 6ezerbe az se fér bele. Nagyjából ugyanannyi Kínából Takstar HD2000 néven. Ha nem probléma az 5-6m-es vezeték, akkor Philips shp2500, bár az is kilóg egy kicsit.
Volt aki próbálkozott a Soul SL150-el, de annak az lett a vége, hogy Kínából lett rendelve OneOdio.
Vagy vegyél egy Sonyt. Úgy emlékszem egy ILYEN volt már a fejemen. Olyan rádiós Sony RF810 hangja volt, kicsit minden hiányzik, de legalább doboz hang, viszont híradót lehet benne hallgatni, és "márkás".Használtban van egy (állítólag AKG gyárban készült) Philips, de aki árulja, nem postáz. Van még Pioneer M631TV jó hosszú vezetékkel, Sennheiser HD62 meg 65.
Én a Pioneer M631TV-t venném, ÉS átalakítanám cserélhető vezetékessé. Hangzásban csodára egyiknél se kell számítani.
#93230CoctoPerkins: Én aimpet használok.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Gzula[HUN] #93235 üzenetére
Használtban van egy (állítólag AKG gyárban készült) Philips, de aki árulja, nem postáz.
Nem csak állítólag, az egy AKG K240 Sextett kicsit más fejpánttal."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Gzula[HUN]
őstag
Ez már a 2. aukció rá, az első nem érte el a minimálárat. Lejárat előtt kb. 2 nappal írtam, hogy postázással mi a helyzet, de csak akkor kaptam már választ, amikor az új aukció elindult. A válasz szerint ő nem akar menni a fejessel sehová, szervezzem meg a futárt, aki elviszi tőle bla bla bla. Inkább hagytam az egészet, Kalocsáról én nem fogok kínlódni. Más részről annyira nem hiányzik.
-
CoctoPerkins
csendes tag
válasz Gzula[HUN] #93233 üzenetére
Még egyszer nekibátorodtam és leszedtem a párnát, csakugyan patentos rögzítésű. Első próbálkozásra nem sikerült leszednem, ezért és a rettenetesen gagyi szipu szag miatt gondoltam, hogy ragasztott. Az első motoros bőrkesztyűm volt új korában tehén trágya szagú , az X2HR csak ragasztó szagú (és még vélhetően jó ideig az is marad).
Érdekes, hogy:
- a 30 Ohmos X2HR és a 120 Ohmos HD560S telefonról kb. egyforma hangosnak tűnnek (és megfelelően hangosak is),
- a Sound Blasterx G6 hátsó line kimenetéről is kb. egyforma hangerővel szólnak,
- a Sound Blasterx G6 fejhallgató kimenetéről érezhetően hangosabb az X2HR, mint a HD560S.Köszönöm az AIMP ajánlást.
Botfűlűeknek van ajánlott önképző anyag az innen letölthető alkalmazás helyett?
http://harmanhowtolisten.blogspot.com/
Ugyanis ez nagyon bugos nálam, a Sound Blasterx G6-tal már a futtatást követően folyamatosan hangosan recseg és lassítva is szól, az alaplapi SB Audigy 4-gyel már nem recseg, csak lassítva játssza le a mintákat. -
Dorien
veterán
-
Irmscher 353
aktív tag
A segítségeteket szeretném kérni.
Munka mellé kb 15e-ig keresnék fejhallgatót. Mit tudnátok ajánlani?
Fontos, hogy ne legyen fárasztó, sem viselni, sem pedig hallgatni, akár több órán át egyhuzamban sem!1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Irodában.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zene.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
~15 ezer Ft (ha picit fölötte van bestbuy, akkor nyújtózkodhatunk még)
4.) Új vagy használt?
új
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott?
zárt (fontos, hogy ha épp elegem van mindenkiből akkor tudjak megsüketülni úgy a hangos zenétől, hogy a körülöttem ülők ebből lehetőleg ne nagyon halljanak semmit sem)
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
mindenféle zenét hallgatok, van amikor rockot, van hogy komolyzenét, de legtöbbször elektronikus zene szól - ez lenne a legjobb, ha lenne benn jó dögös mély
8.) Honnan vásárolnál?
mindegy (de klassz lenne, ha Debrecenben boltban megkapnám)
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
telefonElőre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Irmscher 353 #93241 üzenetére
OneOdio Studio Pro50. Kínából rendelve beleférsz az árba.
-
s4tch
veterán
válasz Gzula[HUN] #93242 üzenetére
Spanyol raktárból nem lenne célszerűbb rendelni? Ha jól látom, 4 dollár helyett 6 körül van a postaköltség, cserébe nincs áfa és vámkezelési díj. Kínából ~44$ + áfa + pár száz Ft, Spanyolországból ~46$. Van valami módja, hogy a kinai rendelés áfa nélkül érkezzen?
-
fehér_ember
addikt
erre: #88026 chrisnagy13
"Drága DAC-okat, erősítőket, fejhallgatókat vásároltam. Lásd aláírásom."
Akkor a DT 770 PRO (80 OHM) hogy is/miért is van?Azért kérdem mert továbbra is foglalkoztat filmnézéshez egy zárt, plüsspárnás; amiben a neszek feltünőbbek lennének és "brutálisabbak" a robbanások. Vagy valami hasonló .
Szóval nem lineáris kell, olyasmi fejesem már van zenére. Filmeknél mozisabb, hatásvadászabb hangot akarnék. Csak olyanok jöhetnek számításba amik plüsspárnásak vagy a fejjel érinkező része szövetszerű, nagyobb hangerőt is bírják.
Lehet a robbanásokhoz és a neszekhez is már alapból jobb egy zárt.[ Szerkesztve ]
-
chrisnagy13
senior tag
válasz fehér_ember #93244 üzenetére
Arra használom, ha valamit gyorsan meg kell hallgatni, és vagy ki akarom zárni a külvilágot. Ezt használtam játékra például. Egy tök hétköznapi fejes, kb. olyan, mint az alsógatya.
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #93242 üzenetére
Köszi a tippet!
Euronics-ban 2e -rel drágább.
Bemegyek kezemben kihozom, nem kell rá várni, nincs posta költség, vám áfa etc.
[link]Ez igaz ugyanaz, amit Te is linkeltél?
[ Szerkesztve ]
-
Nazo
tag
Sziasztok.
KB 2 éve itteni ajánlás alapján vettem egy OneOdio Studio Pro50-et, amit eddig nagy megelégedéssel használtam, de sajnos az egyik oldalon letört az "Y" tartó elemet a pánthoz rögzítő műanyag gyűrű. (Nem tudom értelmesebben leírni, inkább itt egy kép)
Ezzel lehet/érdemes valamit kezdeni?
Tudnátok ajánlani esetleg egy szinttel jobb minőségű fülest mint ez? (Vagy ahhoz már kéne komolyabb meghajtó is? Eddig egy kínai usb hangkártyáról ment az OneOdio.) -
Gzula[HUN]
őstag
1 hónapja, 26 hónap után nekem egyelőre "csak" az egyik oldalon a határolója tört el, körbe tud forogni, de még tudom használni. Előbb-utóbb nálam is el fog törni teljesen és ugyanúgy fogok járni, mint te. Az enyém még 25$ volt, annyit simán megért. Veszel egy Shure SRH440-et, az se bírja tovább, csak az régen 3X annyiba került, most meg másfélszer. AT M40X-nél dettó, az elmúlt pár héten ketten is panaszkodtak törésre. Pedig az 30ezer HUF körül indul.
Tartósabb tud lenni ebből szempontból az AT AVC-500-as, nekem a korábbi generációból a nyitott TAD-500-as van 7 éve (tök ugyanaz a váz), ott a csukló nem tört. A fejpántról viszont 3 év után lejött az összes műbőr, a párna 4 év után gatya, és ekkor a vezetéke is úgy kikeményedett, hogy az egyébként működőképes vezetéket először cserélnem kellett (annyira idegesített már), majd átalakítottam cserélhető vezetékesre. Viszont még egyben van.
Igazából tök mindegy mit (és mennyiért) veszel, 4-5 én után így is, úgy is valami gebasz lesz vele legkésőbb. Nesze neked fogyasztói társadalom.Ha egyébként bevált a fejhallgató, szerintem akkor járnál a legjobban, ha veszel egy Pro-10-eset, és átrakod rá a Pro-50-es párnáját. 27-28$ Kínából a legolcsóbb, és 2 évig van egy fejhallgatód.
#93243s4tch: Nem tudom, hogy jön ki jobban a matek, mert az áfát így is, úgy is rárakja az Ali már rendeléskor, és itthon csak 400 Ft-ot kell fizetni elvileg ha Kínából jön. Most is van úton csomagom belga postával Kínából, állítólag ilyenkor a +400 HUF sincs, mert ha már egy másik uniós ország vámkezeli (pl. Belgium), akkor már a magyar hatóságoknak azzal nincs dolga. Ha megérkezik a rendelt villanymotor, akkor esetleg megjegyzem, hogy jártam, mi lett a vége.
Egyébként jópár OneOdio csak Kínából rendelhető.[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz Gzula[HUN] #93248 üzenetére
Pont az a fura abban, amit írsz, hogy spanyol raktárból származó rendelés esetén nem szabadna már áfát felszámítani. Ha az ali mégis így működik, az nincs rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest