- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz CoctoPerkins #92406 üzenetére
Spec a spanyol oldalról még nem rendeltem, de a franciáról már igen. Vasárnap este rendeltem annó az X2HR-t és kedd délben vettem át. Ahogy nézem, még egy kicsit ment le az ára. Utoljára és tavalyi Black Fridaykor láttam 95€-ért az 599-eset, akkor az X2HR-el volt ugyanennyi. Az 599-est ennél olcsóbban még nem láttam az elmúlt 2 évben. 99€ időnként szokott lenni, de az X2HR-nak max 135€-ig láttam az árát lemenni.
Ár/érték arányban szerintem ebben a kategórában ennyiért ez a 2 fejhallgató a legjobb.
X2HR-nek a HD555 után lehet, hogy sok lenne a mélye. Szintén középre hangolt még az SHP9500-as. Kínából kb. 30ezerben állna meg adóval/vámkezeléssel, de ilyen jó árú HD599SE mellett csak megemlítettem, hogy ilyen is van.
AKG vonalon nem vagyok toppon, de nem is akarok egy autó árát erősítőre költeni, hogy jól szóljon egy fejhallgató (Egyenlőre... )
Szerintem az Amazon nem fog hamisítványt küldeni. A HD599 hamisítást se egy SE verzióval tenné meg inkább a cég, hanem az alap bézs-barnát gagyi minőségben adná mindenféle külön jelölés nélkül.
Érdemes még Hifiman-ek kürül nézni, de a többiek nagyobb tapasztalatokkal rendelkeznek ezzel a márkával. Használtban meg AD900-as van fent az aprón. -
Ba cy lus
addikt
Sennheiser HD560S
-
Sinesol
veterán
Sennheiser HD560s, áráért is kb. az egyik legjobb választáés, esetleg ott van még az AKG K612, az is egy remek fejes.
Plusz a Hifiman HE400se is beszerezhető itthonról, oda viszont már mindenképpen kellhet erősítő is, relative energiaigényesebb fejes.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz CoctoPerkins #92415 üzenetére
Valamit elnéztél, az egy 559-es. Az 560S "picit" drágább. A franciáknál meg a spanyoloknál ilyen 160€ körül van most éppen. Erre jön kb. 7-10€ szállítási kötség (pontosan nem emlékszem). Az elmúlt napokban egyébként óránként változott a helyzet. Tegnap du. emlékezetem szeirnt volt 560S is volt a spanyoloknál 115€ körül. Kimentem a kertet meglocsolni, mire vissza jöttem, 150€ körül volt. Azt hittem össze kevertem valamelyik másikkal (lehet), de ahogy elnézem a mai árkat, össze vissza árazzák óránként a Sennheisereket.
Mint, ahogy említettem, 99€ pár havonta szokott lenni, de csak rövid időre. 95€ tavaly BF-kor volt, ezen ár alatt nem láttam.
Mint említettem, Sennheiser után nem biztos, hogy meg tudnád szokni az X2HR-t. És ez igaz pepitában is.#92414HELLAFLUSH: Én telefonokkal jártam így korábban rendszeresen.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Megmértem (nekem is sikerült még megvenni a 150 EUR-os áron... ), 6,5 cm a belseje függőlegesen (vízszintesen meg olyan 6).
Szerintem kifejezetten kényelmes, nem tűnik fel hosszú távon se hogy a fejemen lenne. Bár az tény, hogy valamivel jobban szorít, mint a cserélt HD555. De nem zavaró, borzasztóan puhák a párnái.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Sinesol
veterán
Egyreszt nem annyira sok az a 120 ohm, masreszt meg az erzekenyseget is erdemes nezni, inkabb az mutatja meg mennyi energiat ker a fejes. Az 560s erzekenysege 110dB / 1V, ami kifejezetten magasnak számít, szóval nem igazán kell neki sok energia, nagyon könnyen hajtható.
[ Szerkesztve ]
-
fericske
addikt
válasz CoctoPerkins #92479 üzenetére
Semmi baja nincs a fülednek. Ne foglalkozz ilyen marhaságokkal.
Hallgasd a saját kollekciódat, fedezz fel újakat és kész -
Dave™
nagyúr
válasz CoctoPerkins #93230 üzenetére
Az enyém nagyon büdös ragasztó szagú, nyilván ez a ragasztott párnás változat. Ez előny, vagy hátrány?
Ha be akarsz tépni, mindenképpen előny -
Gzula[HUN]
őstag
válasz CoctoPerkins #93230 üzenetére
A Gibson féle Fidelio X2 párnája volt az oda ragasztott. A Woox-os már könnyebben cserélhető volt. Tudomásom szerint az összes X2HR már az utóbbi fajta. Valószínűleg a bőr kezeléséből adódó vegyszer szagot érezheted (a ragasztón kívül), mondjuk nekem a tehén trágya jutott először eszembe, amikor kibontottam az X2HR dobozát.
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
válasz CoctoPerkins #93265 üzenetére
Köszönöm, ezt olvastam, viszont nem volt feltűntetve, hogy Amazonos vásárlás lenne, így leginkább arra lettem volna kíváncsi, hogy miképp lehet megkülönböztetni a kettőt esetleg vétel előtt.
Másrészt ami kimaradt, ha le is szedhető mire cserélhető? Ha jól tudom a Philips nem árul hozzá pót párnát.Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest