- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz #49553920 #30850 üzenetére
Szedd le az Adobe Flash uninstallert, takarítsd le vele a mostani verziót az útmutató szerint, majd rakd fel ezt a verziót, nálam ezzel gond nélkül működik.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Steelmanus
addikt
válasz HZoli87 #30843 üzenetére
Egy gondolatkent, talan azert mert SSD-d van. Tegnap lapot csereltem a gepben, es ezert ujra telepitettem a W7 Pro x64-et, az osszes frissitessel, benne az ominozus dx kiterjesztest is, ajanlot - fontos stb, kiveve kettot, IE 9, dotnet 4. Minden programot feltettem es direkt utoljara hagytam a stabil FF 19.0.1-et.
Mar a beallitasok kozben elojott a hiba, tehat meg nem is nyitottam meg oldalakat, viszont azt eszre vettem hogy volt ugy hogy a fontok nem jol jelentek meg egy vartam es egy rovid idot esutan kisimultak.
Ez meg bongeszon belul volt tehat nem a lapoknal, erdekes az about:config-on belul helyesen jelentek meg a fontok, am az about:support-nal mar nemelyik karakter rossz volt, gorgettem, erre megjavult, majd megint gorgettem akkor masik sorban romlot el a karakterek kinezete. -
veterán
Hozzászólnék, hogy a laptopomon (Acer 4830tg, nv gt540m, W7 HP x64, nincs SSD, verzió: Aurora 21.0a2) nem romlott el. Asztali gépről nem tudok nyilatkozni, ott W8 van
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
HZoli87
veterán
válasz Steelmanus #30852 üzenetére
Tudtam, hogy jó dolog ez az SSD. Mondjuk nekem eszembe nem jutott volna, hogy ennek bármi köze lenne a dologhoz.
Nálam abszolút minden frissítés telepítve van, Vezérlőpult szerint 166 db (ebben benne van az Office is)(DirectX külön telepítve az elején, közel 100 MB-ot tölt le, WU / MU alól minden telepítve, .NET 4 is minden frissítéssel.).
-
addikt
Win8-on is megvan a hiba hiszen az eleve IE10-el jött ki, tehát a javítást is elkezdhették (volna?) már jó ideje. Beszéltük itt már korábban hogy HD4 sorozatú kártyáknál win8-on ki is kapcsolja a firefox a hardveres gyorsítást, legújabb 13.1 legacy driverre is (meg a régebbiekre is) azt írja az about:support oldalon hogy ez nem jó és legalább 12.8-as szükséges. about:config-ból lehet bekapcsolni de akkor ugyanígy szétesik, ott is csak akkor jó ha az azure-t meg kikapcsolod. Szóval most a win7 ezzel a platformfrissítéssel csak felzárkózott a 8-hoz ahol már alapba is rossz volt.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
looser
addikt
válasz Kernel #30849 üzenetére
Köszi a választ! Igazából ami már eleve beljebb van egy plusz hasáb miatt (mint a wikipedia), annál kevésbé érdekes, de pld. ennél az oldalnál már zavaró. Ha ilyen szépen középre illeszkedne, az igazán remek lenne :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz Newyorker #30539 üzenetére
Beállítások/adatvédelem/Előzmények/eltávolítani az egyes sütiket -> és törölni a megfelelő sütiket.
(én töröltem az összes sütit és így sikerült)[ Szerkesztve ]
.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
veterán
válasz Visormail #30855 üzenetére
Értem, azt hittem ez W7 specifikusabb hiba.
Mellesleg nekem ott se jelentkezett a szétesés-hiba (gép részletei az adatlapomon és ugyanúgy Aurora), about:support-ot megnéztem és be van kapcsolva a hardveres gyorsítás és az azure is true-n van. Ott közrejátszhat már akár Steelmanus SSD-elmélete is.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Steelmanus
addikt
Feltettem en is az Aurorat, abban is jelentkezik a hiba, semmi allitgatas csak feltelepitettem es rogton beirtam hogy about:support, es mar a feluleten rosszak a fontok. Ranyomtam az oldal frissitesere rendbe jott, am ha mar elkezdtem gorgetni az support oldalon, nemely sorok maris elmosodtak. De latom hogy Te is SSD-t hasznalsz, akkor a megoldas, SSD-t a népnek
-
Kernel
nagyúr
válasz looser #30856 üzenetére
Megoldható, de az oldal szélességét lemértem egy képernyővonalzóval, 1000 pixel. Ezt átírtam a lenti parancsfájlban, mert a 900 egyébként is túl szűknek tűnt, máshol is.
Onnan kezdve jobban mutat, az 1920x1200-as monitoron is:
Egyébként, ahogy követtem mostanában a fórumot, más megoldásokra nem nagyon emlékszem, hogy láttam volna. Persze nem kizárt, hogy van.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
medica
senior tag
válasz Steelmanus #30862 üzenetére
Visszavontam a legutóbbi win. frissítést és alapba a foxot, egyelőre ez megoldani látszik (w7 64).
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
Steelmanus
addikt
válasz medica #30868 üzenetére
Mar a frissites megjelenese elott is voltak problemak a fontok megjelenitesevel, es barhogy no a verzioszama a FireFox-nak, meg nem talaltak ra rendes megoldast. BullZeye itt irt is rola, (#29015) BullZeye en is ezt a megoldast hasznalom.
Tehat visszateheted a frissitest, amugy gyorsit kicsit a gepen ha nem SSD-t hasznalsz, majd az IE 10 ala amugy is kell majd, de tilts le az Azure egyik reszet es jo lesz. Es mint olvashato a linken a hw gyorsitas megmarad. -
KAMI911
Topikgazda
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=814101
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=818164 -
medica
senior tag
-
laszlohu
addikt
válasz Steelmanus #30869 üzenetére
Bizonyos okok miatt a Firefox Adobe flash playerét használom :
11.6.602.171És ilyen font render bug-ot csinál, de csak bizonyos oldalakon.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Az aktuális verziószám nem a 19.0.1-es? Mert nálam a "sugó-firefox névjegye" alatt csak 19.0-át ír?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
DS39
nagyúr
válasz Winnie The P #30873 üzenetére
Nálam is.
-
netpeti98
addikt
válasz Winnie The P #30873 üzenetére
Nálam 19.0.1-et ír.
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz Winnie The P #30876 üzenetére
Azt hozzá kell tenni hogy Windows 8 alatt használom és ha jól látom és a release notesban is csak Windows 8 alatt javítottak 1 hibát, szerintem Win 7 alatt le se fogja tölteni (Win 7 alatt nem állt fenn a hiba). Régebben is volt, hogy csak egy MAC-es bugot javítottak akkor se töltötte le magától más rendszereken. Szerintem Windows 8 only javítás.
Szerk: biztos hogy Win 8 only, megnéztem egy Win 7-es gépet a környéken ott is csak 19.0 van.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
válasz Steelmanus #30880 üzenetére
Köszi,
de én másik böngészőt használok, abban nincs ilyen beállítási lehetőség,
akkor várok egy új flash playerre. -
Steelmanus
addikt
válasz laszlohu #30881 üzenetére
Tudom Chromos-s vagy, a font helytelen megjeleneset a nem a flash okozza, hanem a WU Windows6.1-KB2670838 csak ajanlot frissites telepitese. Az IE 10 re optimalizaltak es egy DX 10 kiterjesztes de mint lathato az alternativ bongeszokben elmossa a fontokat. Uninstallald a frissitest ha Chrome alatt rendesen akarod latni a betuket.
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Ffox 19.0.1 minden karakter baromi vastag lett. Olyan mint ha b/b kódos lenne minden.
Itt a ph, más weboldalak. Sehol máshol a gépen (kivéve explorer) de azt soha nem használtam csak megnéztem hogy ott is áll e. Nem rossz amúgy csak sok oldalon egybetolja a texteket. Próbáltam rákeresni mi lehet de semmi értelmes. Ariel fontkészletet cseréltem már. Kisegítőbe kikapcsoltam minden szövegkiemelést de semmi. Eredeti win8. Tipp hogy mit nézhetnék még meg?Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Kiskokó
veterán
Hello
Segítsetek.
Tegnap hazajöttem és a szokásos módon felébresztettem alvásból a gépet, mint mindig.
Ezután jött a baj... a Firefox 5ből 4szer befagyott, ha elindul akkor jó.
Na jó mondom restart... nemjó... elindítom vagy jó vagy fagy... vagy akkor ha valami weblapra kattintok vagy rögötn, ahogy kedve van..jó firefox legújabb telepítés... pampampam... nem jó.
Oké.. Java kér frissítést.... pampampam... nem jó.Azt vettem észre hogy ha Rendszergazdaként indítom úgy elsőre jó... DE
mégse tökéletes, egy helyen tapasztaltam csak hibát eddig. youtubon bejelentkezve a jobb felső sarokban ahol a profilom van ha oda kattintottam lenyílt egy nagy menü stb.. na ott nem reagál semmit.A IE8 is elkezdett szórakozni mivel néha onnan facebokozok (másra nem használom) itt is betölti a facebbokot legalábbis ő azt írja, de fehér a képernyő. újra kell inditani az IE-t hogy betöltse van amikor ez is sokadszorra.
Na kérem, Mi történt ??
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
+ indamailom se megy :S mi a franc lehet ez ?
minden bővítmény rendesen legfrisebb feltéve... :S java is flash is| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
laszlohu
addikt
válasz Steelmanus #30882 üzenetére
Köszi
-
Geryson
addikt
Mesterek! Olvasom az első hozzászólást, de sajnos nem találtam a megoldást. Egy oldalt véletlenül, touchpaddel brutálisan felnagyítottam. Menüben, sehol nem találom a visszaállítást. Van erre valami megoldás?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
szabacsik
őstag
Sziasztok!
Most lett tele mindenem a chrome-al. A kérdésem az lenne hozzátok, hogy megoldható valahogyan, hogy a chrome-ból mindent átmentsen magához? (Könyvjelzők megvan, de ilyenek hogy jelszavak, vagy előzmények,...esetleg a google fiókból letudom-e szinkronizáltatni valami addonsal)/\____/\
-
Kiskokó
veterán
Na töröltem a sütiket de semmi javulás... azóta Win Update-el minden frissitést feltettem úgy tünt mintha megjavult volna de nem..
Most már bejön az indamail meg a youtubnál is működik a leugró ablak stb stb
de ha nem rendszergazda ként inditom el akkor kapásából fagyás...ApphangB1 hibát ír néztem neten utána de a megoldások amiket írtak nekem nem segített...
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
mikk2000
őstag
Helló.
FF19-nél nekem az tűnik fel ha újságot olvasok, hogy a betűk néha eltorzulnak, ha frissítek a lapon akkor talán jó lesz egy ideig. Régebbi verzióval, más böngészővel ilyen gondom még nem volt. hwsw-n jön elő a leghamarabb.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
Szerttettem 8 Gb RAM-ra, es erdekelne hogy mikent lehetne athelyezni a profile mappat a RANDiskre.
Eloszor is melyiket toltsem le es egy kis segitseg elkelne.
Talaltam videot de egy kicsit zavaros nekem.[ Szerkesztve ]
-
mikk2000
őstag
válasz Steelmanus #30897 üzenetére
Nem pont abban a hozzászólásban, de kicsit lejjebb láttam egy beállítást, meglátom segít-e. Kösz.
-
canniball
nagyúr
válasz Steelmanus #30898 üzenetére
Dataram Ramdisk, free és ha jól emlékszem egész jó leírás van az oldalukon.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- GTA V
- Napelem
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android szakmai topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest