- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz WonderCSabo #11601 üzenetére
Hát őőő a játékok meg a win egy partición van csak a kép zene film stb ezek is külön partición vannak.
De még mindig nem értem eddig nem fogyott a hely most meg igen?? Pedig nem igen szoktam YouTube-zni.És az a legfurább hogy hiába üritem a cachet akkor is 123GB marad holott tegnap meg ha üritettem 124GB lett. De nem is az bosszant hogy kevesebb lett a hely hanem hogy hova lett.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
BullZeye
veterán
Azt tudjuk, hogy kell megcsinálni, hogyha a Firefoxból húzok egy képet mondjuk MSN-be akkor ne a Tempbe lévő random nevű BMP-t akarja elküldeni, hanem azt a képet abban a fájformátumban és méretben, ami ott van és amit áthúzok?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
veterán
Üdv!
Menüsort hogyan kell visszaállítani, ha véletlenül kivettem a pipát?
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
dqdb
nagyúr
válasz Thunderzolee #11604 üzenetére
Nyomd le az Alt-ot, és megjelenik ideiglenesen a menü.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
veterán
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz erikke17 #11602 üzenetére
És biztos vagy benne, hogy a temp viszi, azon belül is a FF? Millióegy oka lehet, miért fogy a helyed, találgatással nem mész semmire.
Nálam a legjellemzőbb ok a sys restore pointok elszaporodása volt, aztán mikor beütött az autoclean, megint lett helyem. Total commanderrel alt+shift+enter megnézi, mekkorák a mappáid az aktuális könyvtárban, ezzel a módszerrel le tudod követni a pontos okot. -
erikke17
őstag
válasz Tele von Zsinór #11607 üzenetére
Szerintem biztos mert MSN Xfire uTorrent COD 2MP nem fog ennyit tempelni esetleg van vannak valami olyan filek amik akkor is bent maradnak ha törlöm az előzményeket FF-ben??
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
-
erikke17
őstag
válasz egykori #11612 üzenetére
Szerintem meg FF mert ha PH-n fórumozok egy kicsit akkor ha sajátgép-Helyilemez C jobbgomb-tulajdonságok akkor mindig többet mutat kevesebbet sose csak többet.
Kb ennyivel indultam 48.8 aztán 48.9 49.0 most meg 49.1 azért ez nem kevés hely ahhoz képest hogy semmi telepitgetés meg semmi játék ma nem is volt és ez mind 3 nap alatt fogyott el ennyi ilyen tempóval 2 hét és nem lesz helyem.
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Koczka
tag
hi
lapok között billentyűzetnek melyik kombinációjával lehet váltani ?
-
WonderCSabo
félisten
válasz Tele von Zsinór #11618 üzenetére
Van itt még jó pár hasznos a fülekkel kapcsolatban (Pl. Ctrl+1-8 az adott számú tabra ugrik), meg még egy valag gyors gomb.
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #11619 üzenetére
Köszi, a címsor kiválasztására szolgáló F6-ot kerestem már mióta. Opera miatt reflexből nyomogatni szoktam az F8-at, amikor oda szeretnék ugrani, de természetesen nem történt semmi sem
Kár, hogy a linkek közötti mozgás billentyűzetről nincsen megoldva FF-nél. Szintén Opera alatt rengeteget böngészek egér nélkül, mert néha billentyűzettel gyorsabb a navigáció, vagy gépelés közben szimplán lusta vagyok felemelni a jobb kezemet.
-
Bibby
addikt
Hol találom a fájlokat amiket még tölt le a firefox?
Ελευθερια η θανατος
-
dragonfx
veterán
de jó hogy frissült 3.64re.
már éppen jöttem volna sírni hogy internetes felület alól nem fogadja el a multimédiás funkciogombparancsaimat a gép a billentyűzetről.
de szerencsére most ezzel a verzióval jó lett.
nem hiszem ez biztonsági win xp beállítási hiba lett volan mert most mükődik jól.viszont.
utobbi 3 gyorsabb verzió lett szerintem.tűzrókát szeretjük.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
A FF hova teszi az ideiglenesen letöltött dolgokat? Lehet jó lenne azt kiürítenem!
Tigris, tigris, csóvafény...
-
localhost
Közösségépítő
-
flash-
veterán
Miért indul lassan a firefox?van hogy 2-3 perc mire elindul!
win xp sp3
csak a szükséges firefox kiegészitők vannak,
a temp meg hasonló mappák üresekmi lehet a baj?
-
egykori
őstag
válasz flash- #11626 üzenetére
Na, ez a kérdés az, amire max. az a megoldás született eddig - tudomásom szerint -, hogy válts, mondjuk Win7-re!
A magyarázat, kb. annyi, hogy az XP prefetch technikája még nem annyira kifinomult, mint az újabb Windowsoké.
A 2-3 perc kissé túlzónak tűnik, de lehet, hogy van ilyen is, nálam (szintén XPSP3) a rendszer betöltődése utáni első indításnál (hidegindítás) kb. 30 mp. Azután már 5 mp-en belül indul. Bár, most a 3.6.4-es használatánál a hidegindítás lement 2-3 alkalommal olyan 15-20 mp közé. "Azé ez má valami, ugye?"[ Szerkesztve ]
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Segítsen nekem valaki légyszíves.
Kezdőlapként a google.hu van beállítva,de sajnos törölhettem valamit vahy nem tudom mi az oka,de megváltozott egy kicsit a kezdőlapom,de én szeretném visszaállítani úgy ahogy volt.Lehet hogy apróság de nekem fontos lenne,előre is köszi!
-
flash-
veterán
válasz egykori #11627 üzenetére
hát vicces ez az egész...
és mégis az egész média és informatikus társadalom oda-vissza nyalja fényezi a firefoxot, hogy a leggyorsabb böngésző.
Hát nem tudom mi vesz el több időt:az hogy egyik böngésző 0,01 másodperccel előbb hozza be a kívánt oldalt, vagy hogy 1-2 perccel előbb indul az egyik mint a másik.
gyorsaság ide vagy oda, szerintem több időt elvesz a firefox lassú indulása,mint amennyi pluszt hoz a gyorsasága.Most a k-meleon-t tapasztalgatom.
-
WonderCSabo
félisten
válasz creed30 #11628 üzenetére
Az esetleg nem jutott eszedbe, hogy a Googlet frissítették?
flash-: Az FF-et sosem titulálták a leggyorsabb böngészőnek, inkább az Opera nevezte el így magát... Nekem a hidegindítást télleg fél perc, de aztán csak 4-5 mp lesz a következő újraindítás.
-
creed30
aktív tag
válasz WonderCSabo #11630 üzenetére
Kedves WonderCSabo!
Ha tudtam vagy sejtettem volna mi okozta a változást ,nem kérdeztem volna.
Közben szerencsére megoldódottAzért köszi!
-
Steelmanus
addikt
válasz flash- #11629 üzenetére
Szia.
Most frissittem a W7 32 bit alatt es az XP SP3 alatt is a FireFox-t a 3.6.4-re. Ahhoz hogy XP-t hasznaljak at kell bootolnom ra mert kulon vincsin van. A konfigomat lathatod az adatlapomon, szoval XP SP3 alatt sem eri el a "hideginditas" 6-8 mp-t. Megneztem a konfigodat bizony egy kicsit regies es emlekszem hogy amikor egymagos AMD 3000+ es ATI 9800 Pro volt a gepem joval tovabb tartott az FF hideginditasa viszont akkor meg a 2.x et lehetett elerni de nemreg egy a Tiedtol lasabb gepre is az FF 3.5.x -et tettem fel direkt a Tulaj keresere es ott sem volt tobb mint nagyjabol 10-12 mp. Az hogy 2.3 perc az arra utal hogy a gepeden nincs valami rendben. -
nagyúr
sziasztok!
esetleg van valakinek valami ötlete arra, hogy a firefoy-om miért nem hajlandó lementeni egyetlen fájlt sem?
Klikkelek, kijelölöm a könyvtárt, megadom a fájlnevet, leokézom, download manager szerint le is jön, majd nem találom az adott könyvtárban a fájlt...
Nyoma sincs....Ez vajon miért lehet?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Nekem nem talált frissítést a FF
Pedig itt már írtátok,hogy a 3.6.4 kint vanTigris, tigris, csóvafény...
-
BullZeye
veterán
válasz BullZeye #11603 üzenetére
Azt tudjuk, hogy kell megcsinálni, hogyha a Firefoxból húzok egy képet mondjuk MSN-be akkor ne a Tempbe lévő random nevű BMP-t akarja elküldeni, hanem azt a képet abban a fájformátumban és méretben, ami ott van és amit áthúzok?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
nagyúr
válasz Steelmanus #11634 üzenetére
windows 7
egy user van, rendszergazdai jogokkal, mindenhez van joga...tegnapelőttig működött, tegnap egyszer csak nem volt hajlandó torrent fájlokat megnyitni utorrent-tel, az pedig csak ma tűnt fel, hogy a tegnap és ma letöltött .rar fájlok nincsenek a helyükön...
egyszerűen nem értem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tegnap toltam egy Ccleanert a gépre, a szemét eltávolítást, meg a regedit pucolást. Az ugye a rókába is belenyúlt, törölte a helyek adatbázist, stb. (W7 x64) Ez nem lenne gond, de először a PH!-n nem töltődtek be az avatarok képei, az már helyrejött, bár kicsit lasabban működik a ph, mint volt. A nagyobb gond akkor jelentkezik, ha az ncore.cc oldalon böngészek. Ha átkattintok arra a fülre, akkor vagy gondolkodás után tölt csak be, vagy betölt, de görgetni nem tudok több másodpercig, a böngésző átmegy kvázi lefagyásba, majd megvillan az ikonja a tálcán, aztán lehet görgetni. Mikor átkattintok ncore tabjáról egy másikra, akkor is van ez a jelenség. Más oldalaknál nincs meg ez a hiba.
Szal lehet CCleanert távol kellene tartani a rókától.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #11642 üzenetére
Mint írtam, az nem gond, hogy törölte az előzményeket, időnként én is szoktam. A gond az, hogy az ncore tab kattintásakor valami elcsesződik, pár másodpercre megfagy a böngésző, majd pedig a tálcán lévő ikonja a többi megnyitott programé utánra kerül.
Kérdés, hogy mit csináljak vele? Álljak neki, és tegyem újra az egész rókát? Most még csökkentett módban elszórakozok, hátha esetleg csak valamelyik kieg kavarodott meg...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, a Ghostery plugint kellett letiltani, az okozta a gondot.
-
ftc
nagyúr
Firefox 3.6.3 merre tárolja jelszavakat win7 alatt?
-
dqdb
nagyúr
A profilod alatt a következő fájlokban:
key3.db: kulcsadatbázis az elmentett jelszavakhoz
signons.sqlite: elmentett jelszavakA két fájl együtt ér bármit is, külön-külön kevesek.
#11645: nincs mit. Itt van részletesebb leírás a profilok lelkivilágáról, ha éppen elérhető az oldal. Most a Google cache segített.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz WonderCSabo #11639 üzenetére
jelentem, újraraktam, és továbbra sem hajlandó elmenteni egyetlen egy fájlt sem, legyen az kép, vagy rar, vagy akármi.
egyszerűen nem értem.
mozillát használok 2002 óta, nem akarok mást használni, de két napja egyszerűen nem működik ezen a gépen, hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok