- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Hali!
Nem tudom, hogy valaki belinkelte-e már ezt a cikket, de nagyon nagyon hasznos a Firefox tuningolásával kapcsolatban. A cikkben említenek néhány kiegészítőt, és néhány eljárást amivel félelmetes mértékben fel lehet gyorsítani a Tűzrókát. Én kipróbáltam és kegyetlenül begyorsult, ezért csak ajánlani tudom!
A cikk: TuningRemélem sokaknak tetszeni fog a cikk, nekem sokat segített.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
WonderCSabo
félisten
Eddig lorentz bétát (3.6.3plugin1) használtam és most frissített róla 3.6.4 betara. Na ebben nincsen plugin különválasztás. Lehet, hogy ezt is elnapolják?
-
egykori
őstag
válasz WonderCSabo #11302 üzenetére
Nekem is a 3.6.4 van fenn, de nálam van egy plugin-container.exe a Feladatkezelőben a FF használatakor - akkor ez mi lehet
-
19870820
senior tag
válasz WonderCSabo #11304 üzenetére
Üdv Nálam nincs ilyen fájl a feladatkezelőbe.Ez miért lehet?Persze 3.6.4 bétát mondom.
Szerk.: Mégis van ilyen fájl,de úgy néz ki csak ha megnyitom oldal nélkül a mozillát akkor nem rakja még be a feladatkezelőbe.Ahogy megnyitottam mondjuk az origot egyszerre ott lett.[ Szerkesztve ]
-
19870820
senior tag
válasz WonderCSabo #11306 üzenetére
9 megnyitott lappal maga a mozilla 80mb és plugines fájl fogyasztása 34mb még pluszba.Ez így jónak számít?Csak kiváncsi vagyok.
-
egykori
őstag
válasz WonderCSabo #11304 üzenetére
Nagyon szívesen, de nem korrigálásnak szántam, csak érdeklődtem - ugyanis ebben a pluginos dologban nem nagyon vagyok otthon.
Egyébként az az érdekes, hogy felraktam egy másik (memória-szegény) gépre is a 3.6.4-est, de a Farmville-t rosszabbul kezeli (több memóriát igényel), mint a 3.5.9-es, lefagy - és ezt nem értem miért? -
19870820
senior tag
válasz WonderCSabo #11308 üzenetére
ncore,bigtorrent,mozilla developer oldala,metnet,omsz oldala,wetterzentrale,prohardver,az izlandi vulkán webkamerája,chat.hu,met.hu riasztási oldala.
Közben 10oldal lett már. Így Mozilla 84mb+34mb a pluginos.
Szerk.: Próbaképpen megnéztem az Opera 10.52 legfrissebbel is totál ugyanezeket az oldalakat.Opera 434mb.Tudom-tudom az Opera másképp kezeli a memoriát,de azért mégiscsak szembetűnő.[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz egykori #11309 üzenetére
A Farmville iszonyat szarul van megírva az alapból vacak Flash platformon, szóval mindig zabálja az erőforrásokat. Ez a lorentz még béta, nálam az előző verzió szinte mindenhol lefagyott (még youtube is), az újjal már jól megy. Sztem a véglegesben mára Farmvillel sem lesz gond.
19870820: Normális. Érdemes tesztelgetni, hogy pl. HD youtube videókat nézel. Egyébként itt az élő példa rá, a FF nem zabálja a RAMot, csak ha vmi gebasz történt egy oldallal, vagy kieggel.
[ Szerkesztve ]
-
Shiku
aktív tag
válasz Steelmanus #11293 üzenetére
Az van beállítva, hogy "nincs proxy"
És ezt a képet hozza ki.[ Szerkesztve ]
-
Shiku
aktív tag
válasz WonderCSabo #11314 üzenetére
Ezt nem tudom, hogy hol lehet megnézni :$
(avastot használok, ha fontos ez...)
[ Szerkesztve ]
-
nyikszi
őstag
válasz WonderCSabo #11316 üzenetére
Egyértelműen látszik, hogy ESET van fenn neki és ráadásul piros is. Nincs frissítve. A sárga háromszög is figyelmeztetés, az is frissítés a winxp számára. Tehát innen kezdve előbb ezeket kellene megoldani, aztán visszatérhetünk a kapcsolódási problémára.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
Shiku
aktív tag
Tényleg ez volt a gond Köszönöm szépen a segítséget.
-
csimave
tag
Csáó!
Ugye van egy hosts file( c/windows/system32/drivers/etc/hosts)
Xp-n, ha beírtam egy oldalt, akkor simán letiltotta, semmilyen esetben se tudtam megnyitni.
Win7-en viszont hiába írom be, az oldalak ugyan úgy bejönnek. Természetesen Rendszergazdaként módosítottam.Mit tegyek?
http://www.pro-betting.atw.hu TUTI TIPPEK SPORTFOGADÓKNAK!
-
Steelmanus
addikt
Szervusztok.
Most frissitettem a 3.6.4-re mert felajanlotta a Firefox elotte a 3.6.3plugin1 volt fent.
De honnan lehet letolteni, mert szeretem ha a gepemen van a legfrissebb.
Eddig innen szedtem le oket, de itt meg a regebbi van. -
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #11322 üzenetére
Ez az, Koszonom szepen, pedig jartam itt csak eszembe nem jutott hogy a nightly kozott keressem. Megegyszer Koszi'.
-
dqdb
nagyúr
válasz csimave #11320 üzenetére
64 bites Windows 7-et használsz? Ha igen, akkor 64 bites programmal kell megnyitnod a fájlt, különben a 32 bites programok számára emulált változatot tudod csak felülírni.
64 bites Vista/Windows 7 esetén Indítsd el a Notepadet adminisztrátorként, onnan nyisd meg a fájlt, és működni fog (én is használom, mert egyszerűbb az MSN reklámszervereit kinyírni így, mint a tűzfallal játszadozni).
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
erhas01
tag
válasz WonderCSabo #11240 üzenetére
udv :
ket gep konyvjelzojet ugy fesulom ossze, hogy az egyiket exportalom html be?
ezutan a masik gepen ezt a fajlt beillesztem a importalaskor?
koszonettel : erhas01 -
erhas01
tag
válasz WonderCSabo #11326 üzenetére
udv:
koszi vegeztem is.
koszonettel : erhas01 -
jorden06
senior tag
Hali!
Miért van az, hogy ha gyorsan görgetek egy oldalt amiben több kép van(tehát nem egy fórum, hanem pl a PH! egyik címlap cikkét) akkor beszaggat a kép a monitoron, mire az oldal aljára érek? Nem hiszem, hogy a hardverrel lenne gond, mert az Opera nem csinál ilyet pl... Valami rossz a beállítás FF-ban?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Shad0w
senior tag
Üdv.
Van egy olyan problémám, hogy az A4tech X-718F-es egeremmel egy idő után nem tudom használni a előre/hátra gombokat. Ugye ez az alt+right és alt+left bill. kombináció és amikor nem tudom már használni a gombokat akkor az alt-ra sem reagál a böngésző. Szal vhogy beragad az alt gomb. Erre nincs valami megoldás? Vagy egyedül én szenvedek tőle?
-
törölt tag
Nekem most frissített 3.6.4-re-
másnak is ?
Csak azt nem értem mért köszönte meg hogy részt veszek a béta tesztelésbe vagy ilyesmit. (nem túl jó az angolom )
-
-
törölt tag
Lenne 1 kérdésem az megoldható hogy amikor full képernyős F11-es módba van t a FF és ugye felviszem a nyilat akkor előjön a böngésző eszköztár , de azt szeretném ha jönne vele a könyvjelző eszköztár is megoldható ?
-
WonderCSabo
félisten
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #11341 üzenetére
igen olvastam
De hogy lássa raktam képet
A kieg-et köszi.
JetiRulez
Szerintem nyugodtan használhatod. Még ha béta is. De majd WonderCSabo kijavít ha tévedek
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
melyik gombbal hívhatom elő a címsort
operába van ilyen hogy teljes képes módnál az 1ik gombra előjön de csak a címsor. -
törölt tag
válasz Steelmanus #11345 üzenetére
ezt ismerem, vagyis már kérdeztem itt a topikba és mutatták
De nekem jobb így hogy szó szerint full képernyőn van,
WonderCSabo
Akkor egyszerűbb már feltolni az egér nyilat
operába sokkal diszkrétebb ott bill komb-ra csakis a címsor jön ki.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Steelmanus #11347 üzenetére
Igen.
A hivatalos oldalról szedtem.
WonderCSabo
Ez hogy lehet ?
JetiRulez
Miért zavar ?
Szakértők szerint ezek ugyanolyan biztonságosak mint a rendes. Ez a FF meg még csak össze se omlott csak 1-2szer a plugin-a. És gyorsabb mint a stabil.
De nekem Chrome-ből és Operából is a legújabb béták vannak fenn.
(Chrome se omlott össze talán csak egyetlen 1szer az is plugin miatt mint a FF. Opera kicsit összeomlósabb de mivel béta ez ezzel jár de az se omlik össze minden 5 percbe. )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Ubuntu Linux
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Stellar Blade
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest