Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yodamastah

    őstag

    válasz Pocee #86195 üzenetére

    3 Spyke kesztyűm volt. kettő csak motorozástól szétment igen rövid idő alatt (cserélték gariba, kaptam újat). A harmadik egy eséstől kuka lett. Amúgy nem voltak rosszak. (mind akkor csúcsmodell volt)

    Spidik jól bírták, most is van egy középkategóriás modell amiben 2 szezon van és jól van. Bár kényelem szempontból nem a legjobbak, itt ott mindegyik nyomott (3 volt összesen).

    Amit nagyon utáltam az egy diadora volt, mocskos kényelmetlen, nem szellőző fos volt. Elajándékoztam 1 év után. Igaz ez inkább egy túra modell volt. Ebben egyszer estem, de ott az árokba szálltam be, nem tudom betont hogy bírta volna :)

    Ami legjobban bírta eddig az egy frank thomas kenguru kesztyű volt. 4 esés kellett hogy széthulljon. Jól védett és kényelmes is volt. Ezt elraktam emlékbe (remélem még megvan). Az utolsó esés után hihetelten hogy nézett ki, és közben a kezem nem sérült meg egyáltalán :)

    GP plus nagyon jó benne motorozni, pont ott lágy ahol kell, de csak abban a tartományban enged mozogni ahol kell. Mellette kényelmes is nagyon. Egyébként meglepően jól bírta a kakucsos csúszást. Pedig lent volt mindkét kezem. Nem szakadt szét a varrás sehol. Tempó mondjuk nem volt az is igaz. Láthatóan mindkét tenyér csúszó protektor dolgozott. (más kesztyűmnek a tenyere ilyenkor már legalább 1 réteg kiszakadt.)

    (kesztyűre sosem sajnáltam a pénzt, és soha nem sérült még meg a kezem, pedig általában az le szokott érni.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák