Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BoB

    veterán

    válasz vlevi #69644 üzenetére

    Kösz hogy leírtad a tapasztalataidat!

    geresics: amikor néztem cordura ruhát, akkor láttam hogy van olyan nagyon olcsó nadrág, amiből nem lehet kivenni az esőbélést, és mivel az légzáró, abba beleizzadsz. Nem ilyen a tiéd is?

    A rossz szag mert azért szokott jelentkezni az olcsó cuccoknál, mert nincsenek antibakteriálisan kezelve. A szagot a baktériumok fejlesztik. Nézz utánna, lehet venni ilyen cuccokat amivel utólag is lehet kezelni a ruhát ha minden igaz.

    SymbianOS:
    Amikor én voltam ilyen nagyszabású mátra - bükkös túrán (Gyöngyös - Lilafüred), a hegyekben a sok kanyar és a nagy létszám miatt én 1-esben, csúsztatott kuplung-al mentem, valami 5-10 km/h -val haladtunk....
    Egyáltalán nem volt jó élmény. Beszélgetés során kiderült, hogy azoknak tetszett akik amúgy is lassan szoktak menni, és csak egyenesen.

    Jellemző, hogy kaptam tippet arra a Lilafüred - Eger útra ami egyrészt jó minőségű másrészt fasza kanyargós és nem forgalmas. Na most, akiknek tetszett az a túra azt mondták arra ne menjek mert nagyon sok a kanyar ezért rossz az út :DDD , meg sajnálkoztak hogy a "lapon fordulók szétbasszák az utat". Itt nem tudom mire gondoltak, attól hogy jól bedöntöd még nem megy szét az aszfalt, a lábtartó sem fogja felszedni. Gondolom arra értették hogy nem tudnak nyugodtan, lassan menni.

    [ Szerkesztve ]

    You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

Új hozzászólás Aktív témák