Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    válasz AndrewTdi #66665 üzenetére

    Én egykori amerikai focis karrierem okán ilyen Haxapad-os aláöltözőt használok síelésnél és motoron is, ha pályára vagy komolyabb túrára megyek:

    Ez a Hexapad rendszer miatt tapasztalatból mondom sokkal jobban elnyeli az energiát, mint a motoros nadrágokba épített egyszerű kis szivacs! Nem olcsó, ahogy a HGabor féle Dainese megoldás sem az, de gondolom az is nagyon jó lehet..

    cannibal #66671: Én ezt a menetszél dolgot úgy szoktam megoldani, hogy nyáron ha nagy a meleg akkor az MRA VarioScreen felső részét alacsonyra állítom, vagy teljesen leszedem, de ha esetleg városban közlekednék a dugóban akkor az egész plexit leszedve már szinte naked motorom van. :)
    Biztos megszokás kérdése, de nekem a Naked motor kb. 80km/h-ig volt csak jó, felette a szél olyan nyomást csinált a fülemben, hogy az már nagyon zavaró volt, 120-nál meg már a sisakot akarta letépni a fejemről a hurrikán. Hozzászoktam ahhoz, hogy magas plexivel 100-nál még felnyitott sisakrostéllyal tudok motorozni, és nem jön a szemembe a szél meg a bogarak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák