Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bogyó bá'

nagyúr

válasz csongi #32336 üzenetére

Nem értek egyet, én - vén fejjel - nagyon szerény anyagi lehetőséggel vágtam bele a motorozásba, ezért lett A1/B125 és filléres, 20 éves kis 125-ös gép. Most sincs pénzem, ami kevés meg van, azt inkább benzinre, a kilométerek gyűjtögetésére fordítanám. El fogok jutni ezzel a kis vacakkal Erdélybe is, bár tudom, hogy nem lesz mindenütt egyszerű a dolog. Tuningolni nem akarom, mert egyrészt nincs gyári alkatrész hozzá, tehát muszáj vigyázni rá ameddig csak lehet, másrészt akkor már egyszerűbb volna egy nagyobb jogsit (ez tervben is van) és egy nagyobb, de gyári állapotú motort venni (ez viszont nincs).

Mivel itthon a városban nem járok vele, csak hosszú úton túrázgatni, így igazából komoly gondom nincs a gyenge töltésével sem, legalábbis eddig kb. 5500km-t szedtem össze úgy, hogy csak most télen, használaton kívül töltöttem 3x az akksit. Inkább csak a magam megnyugtatása végett fogom az akkut is az eredeti, nagyobb kapacitásúra cserélni, gondolva arra, hogy az erdélyi túrán a telefon és a fényképezőgép töltését is a motorról kell megoldani, a GPS-en kívül. Önellátás, na! ;)

A műszerfal világítását vagy LED-esíteni fogom, vagy pedig lekapcsolhatóvá alakítom, így meg is lesz (majdnem) a 10W többlet.

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Új hozzászólás Aktív témák