Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    mai m7-es kedvenc pillanatom: belső sávban eltévedve csorog egy fehér seat valami kombi... látom nagy a baj, azt se tudja mit csináljon, így szépen eleresztem a gázt és becsorgok mögé. de tényleg becsorgok, nem rázuhanok, hogy előzni tudjon... becsorgok, csorgok, miafasz, már 125-tel megyek... de nem, nyugodt vagyok. emberünk küzd az elemekkel, a szembeszéllel, a belső sávval... már 120-szal megyünk.. rálép a gázra, lassan 130, már közel másfél perce bohóckodunk.. majd végre kielőz valami autót és lemegy jobbra.
    kíváncsiságból benézek az ablakán, miközben csak mellé gyorsítok, hogy ugyan ki ez a parádés sumaher, és egy olyan fószer bámult vissza rám, hogy majd elröhögtem a sosak alatt magam, esküszöm, ha szemmel lehetne ölni, már hamuvá égtem volna a motoron :DDD
    rárántom a gázt, menjünk tovább, visszanézek a visszapillantóba és emberünk már újra a belső sávban 'hasít'. de!!! már 200 méterre járok, visszapillantóba nézek és mit látok, rámkúrta a refit, hogy a kurvanyámat... hát ilyet :))

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák