Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Zoli bácsi #147470 üzenetére

    Azért vettem Serpentize kabátot, mert vállalták a méretre igazítást. Felpróbáltam a közeli méretet, az eladó pedig mérte, hol merre kell igazítani és ahhoz gyártották. Mivel ez egy textil kabát, amire különösebb vízállóságot nem vállaltak, sima mosószerrel mosom. Anno a drága Columbia kabáthoz megvettem a speciális mosószert. Gari lejárta utáni évben egy komoly esőben beázott itt-ott, bementem az üzletbe és szó nélkül cserélték, csak a blokkot mutassam meg.

    Ugyanilyen gerincprotektor van benne, ami a maga kategóriájában jó, de amúgy kevés. A merev, kemény műanyag a jobb, ami leér derék alá is, csak ez nem épp utcai viselet.

    Acélbetétes bakancs hideg lesz, amellett addig véd, amíg nem deformálódik. Ismerek olyat, akinek a lábára ráesett valami, a lábfeje kijött a topánkából, de pár lábujja ott maradt...
    A motoros oktatásra én se vettem motoros lábbelit, sima 5.11 Tactical bakancsot vettem. Kényelmes, de a bordás talpa zavaró a lábtartón, illetve nagyon szépen látszik a váltókar nyoma az orrán, illetve a jobbon a lábtartó feletti kosz nyoma. Egyszerűen nem ott van erősítve, merevítve, ahol motorozás közben még elegendő kényelmet ad. Ami olyan, abban viszont járni kell megtanulni. Sajnos a motoros csizma járáskomfort és biztonság terén ellentmondásos.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák