Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    Na most ott tartunk, hogy az az YSS elvileg nem is YSS volt hanem rebranded occosított angol aftermarket (TEC)*... felvettem a gyártóval a kapcsolatot akihez tovább lettem irányítva na ő szerintük meg egy 78kg-os sofőr és egy 62kg-os utas rendszeresen együtt az nem rendeltetésszerű használat és nem kell csodálkozni ha a rugó elgörbül a gátlókon. :)

    Szerintem megeresztem a PP BuyersProtectiont és megrohadhat mindkettő ott ahol van mert ez kommikus, az eladóval van egy ~9db levelezéses beszélgetésem, hogy biztosan megfelelő lesz-e normál A-B közlekedésre 2 személynek a rugóstag, ehhez képest 800km-ert bírt abból 350 volt utassal a többi az ami én jártam melóba egyedül egy nyomoronc Thinkpaddel a hátamon. :)

    BázisMotortól ellenben lerendeltem egy pár YSS SHOCK ABSORBER STEREO RE302-350T-20-X-et úgyis nagyon régóta szemezek velük csak drágállottam, tanulság occóhúsnak híg a leve de ezt ezek szerint 8 év alatt se tanultam meg Ebay kapcsán. :D

    *
    ui.: Meg is lettem volna lepve ha tényleg az YSS gyártott volna ennyire gatyát... tettük fater robijára, haver F650-jébe de még munkatárs banditjában is az van. Nem egy Bitubo de sosem volt rá tényleges minőségi panasz legfeljebb, hogy éppen csak, hogy jobb mint az új gyári vagy hasonló de minőségi panaszt sose hallottam még irl tulajtól. :)

    Szóval ebay seller szépen makkerkodik mondjuk az izgalmas, hogy a levelezési cím gyanúsan azonos volt a tényleges gyártóval. Ez egy izgi kör lesz úgy érzem... :)

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák