Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz runner 125 #141197 üzenetére

    A gyári varió dobozok felmennek oldalra a motorod mostani állapotában, de csak ha teljes gyári mániád van vedd azt. Rohadt nehezek azok a dobozok! Műanyag az egész, sérülékeny nagyon, a mechanika (ugye ezért vario, mert kitolható) miatt egy csomó helyet vesztesz.

    Nekem az előző motorról megvoltak az sw-motech alu dobozaim, ezért vettem rá ilyen konzolt külön, ami egyébként merev, mint a gyári konzol, véd mindentől is. A dobozokat évente 1x, esetleg 2x használom, asszimetrikus a kipu miatt, de pont ugyanannyira lóg így ki a két oldalon a doboz, ami a kormány szélesség, szóval éppen rajta lehetne emiatt többször is, de engem zavar a fel és leszállásnál, csak kempingezéshez használom.

    Az sw-motech konzoljára viszont lehet kapni rá való platnit, meg hozzá puha táskát, de pl én megvettem az emagról egy pár 30l puha táskát, aminek a hátára felszereltem a gyári csavarokkal a táskákát. (a táska beleséjbe ment egy 3mm alu lap, így bármennyire megterhelem, nem szakad ki) Ha érdekel bp-en megmutatom, nagyon elégedett vagyok vele. Topcase egy givi doboz lett, így nem egykulcsos, hanem 2, azaz van a givinek, meg az oldaldobozoknak.

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák