Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz zgospel #136819 üzenetére

    Én nem akarok bizonygatni . Pont így nem hittem el, pedig a saját utam előtt 1 hónapja olvasgatom ugyanezt a bmw topikban.

    Nem hazafele fogyasztott jobban, 2000 km feletti távban volt mindig jobb, akkor is mikor felfele mentünk. Sokat, mert 2e méter feletti részeken is voltunk. Ráadásul nem tudsz annyit spórolni a lejtőn, amennyi a többlet az emelkedőn.

    A magyar tankolás után a hangja is más lett. De mindegy is, én meg vagyok győződve, hogy így van. A magyar 100-as benzint én is feleslegesnek tartóm, ott nem érzem a javulást.
    Egyéb iránt már azzal át vagyunk verve, hogy kell az E10, mert még keresve se találtam.Ausztria,Svájc,.Olaszországban ilyet, minden E5. Mindenhol az olcsó 95-ös E5 -t tankoltuk.

    És tuti Persunak is igaza van az út minőség miatt is van különbség, de 30%?

    És hogy mennyire mentünk? Előttem egy 650 es burgmann, végig karcolta a kanyarokat. Biztos nem vetekszünk a hmcs lapra fektető tempójával, de az a burgmann annnyira jól megy, hogy mindenki meglepődik, konkrétan nem volt semmi belső kényszerem megelőzni. Amikor én mentem előre, el tudtam szakadni tőle, de nem volt jelentősen lassabb a tempója, nem is erőltettem.

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák