Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Micsurin #135614 üzenetére

    7100 as olaj egy api sn olaj. Egyaltalan nem ettol van a jelenseg.

    Az olajfilm nem finomabb, nem folyamatosabb, ezt igy nem lehet leirni. Ezt vizsgaljak a teszteken az ASTM D-4172 masneven 4 gorgos teszttel, aminek az eredmenye megjelenik az api teljesitmenyszintben is.

    Amennyiben egy regi blokkba egy eszter alapu olajat raksz, aminek csucs teljesitmenyszintje van, es az eszter mivolta miatt sztatikusan tapad a polaros molekulaja a fem felulethez - nemugy, mint az asvanyi - szoroolajozas eseten biztosan nem lesz baj a kenessel, az esetleges felszaraz kenesnel a hovillanasoknal pedig az EP adalek lep reakcioba.

    Teljesen mindegy, hogy a kawa beallitva, vagy takaritva van, a kompresszio nem valtozik. Ha mast mertetek, az nem ettol van, hogy ki lett takaritva, stb. Ez ilyen marad, mivel a kopast nem tudod eltuntetni takaritassal.

    Egy jobb olaj egy regi motorban is jobban mukodik, es nem ertem hogy lehet kovetkeztetni ennek az ellentetere.

    Surubb olaj rosszabb lesz a siklocsapagyaknak, masnak meg jobb lesz. 5100 meg egy alsopolcos olaj, amire sokan panaszkodnak, hogy bemelegedve csontos lesz tole a valto...

    A vezermutengely nem az olajtol pittingesedik, hanem a rossz feluletkezelestol, vagy a koszorulestol, vagy a krvasok kmtol.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák