Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csongi

    veterán

    Az uj trend majd megjelenik, csak ido kerdese. A fenyre valtozo plexi szine.
    Letezik, de csak Nasa szinten. Irdatlan draga.
    Vannak valtozo arnyalatu lencsek es plexitek a piacon. Csak nagyon lassuak. Es itt a sebesseg ami sok penzbe kerul.

    Mivel a balestek jelentos reszenelel csak utolagos elemzes tortenik, a pontos toresi becsapodasi pillanatokat csak feltetlezni es saccolni tudjak.
    Az Ece nem azert nem csinal"szigorubb" tesztet mert nem tudna. Egyszereuen ertelmetlen.
    Egy sisak hiaba marad egybe es nyeli el az utes energiait, ha a lagyreszek tehetelensegi energiajaval semmit nem tud tenni. Szetkenodik az agyad a koponya csonton, de a sisaknak hala nem torik be a fejed.
    Magyaran hamarabb leped at a testi fizikai hatarokat mint egy 40ezres minositett sisak a toresi hatarokat.
    Mivel egy felgomb geometria alakrol beszelunk, a becsapadosai szog iranya mondjuk ugy vegtelen. Szoval egy ece minositesu sisaknal hiba szigorubb egy masik, az agyad a nyakcsigolyad hamarabb kressel be, mint a sisak.

    Szoval ha van rajtad 200ezres siasak, ugyan ugy nyekkensz, ha atleped a fizikai hatarokat.
    Nem leszel a sisaktol erosebb. De a kenyelmet meg kell fizetni. Zajok, a kilatas, a plexi torzulas a mechanikak, festes, belso anyaghasznalata.
    Majd a fullextras sisakot is 3-5 evente cserelned kellene a gyarto javasalata szerint.
    5ev is, ezen az eghajlati ovon kb2.5. Ennyi idot toltesz motoron kb. Van aki ennek a toredeket, van aki tobbet. Legyen ez egy atlag. Ha szerencsed van ennyi ido mulva kapsz bele szivacsot

    Csakhogy ez gazdasagi tevekenyseg.
    Pont olyan arazasa van, ahol mar inkabb veszel egy ujat.Mert a regit eladod a hasznalt piacon es kis rafizetessel uj sisakod lesz. A sok kisebb penzu meg orul, hogy van egy markas sisakja. Igaz idotulhordasos. Persze az iranyaba nem kell elmondani,hogy te egy szavatosagg lejart termeket veszel, de azt kozlik, hogy milyen csucslategoria,es milyen daraga ujonnan. Az osszetarto ketkereku tarsadalom szegyenek tartom. Amint penz szagu a dolog, maris maga fele hajlik a kez. Ez csak a sajat kis hoborgesem, tessek figyelmen kivul hagyni.. :)

Új hozzászólás Aktív témák