Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16741888

    törölt tag

    Reggeli elmélkedés. Nekem a reggeli munkábajárós útvonalam az FZ1el a Veres Péter, Kerepesi, Hungária úton történik az út nagy részében kocsisorok között egyensúlyozva.

    Kerepesin kocsisorok között utólértem egy szemlátomást kezdő dölöngélő motorost egy NCvel... mindenki volt kezdő, az ember nyilvánvalóan türelmes az ilyen sporikkal. Aztán nézegettem hátulról az embert, 30 rugós MT sisak, de a sisakbeszélő az benne van...

    Az embernek ingerenciája lenne hozzá hogy elmagyarázza ameddig nem tanulsz meg dölöngélés nélkül lassan menni addig ne akarjál már zenét halgatni vagy telefonálni a sisakban hanem fókuszáljál már ember az útra meg a forgalomra mert a motor nem olyan megbocsátó mint az autó... meg úgy amúgy is bírd már ki azt a pár percet ameddig a motoron ülsz telefon nélkül és élvezd már az utat.

    Persze tudom nem vagyunk egyformák, és mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné, meg nyilván mindennek van valamilyen oka, és neki is nyilván jó oka volt erre ettől függetlenül számomra nehezen érthető a dolog. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák