Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Bagan #103823 üzenetére

    Első körben azt döntsd el h milyen célra kell a motor. Mit szeretnél elvárni tőle, mire és hol használnád leginkább. Ez mind egyéni preferencia, ebben nem lehet segíteni.
    Nem mindegy, ha csak "motorzgatnál 80-90-nel", van kanyarokat keresnél és tempósabban szeretnél menni, vagy pl. letérnél a műútról is. Egyik sem "ciki", de mégis más más motorkategóriában érdemes gondolkodni, a méretedtől függetlenül.

    Nyilvánvaló, h kissé furcsa méretűnek hat alattad ez a 300-as Honda, de a térded nem veri a kormányt, nyújtott kézzel, egyenes háttal ülsz rajta. Nem hinném, h kényelmetlen volt, itt tényleg max így visszanézve a fotót tűnhetett fel, h valójában mekkora is fizikailag ez a motor.
    Szóval, ha kényelmes volt, a felhasználási igényeidnek megfelel (az ereje is), akkor nyugodtan vehetsz 300-ast is.
    Ha viszont kell az erő, a nagyobb test, esetleg 2 személyes használat is tervben van, és hasonló kategóriát szeretnél, akkor 80-100 le környékén érdemes nézelődni.
    Ha jó pár éve van már A2-d, szerintem még most is van különbözeti vizsga lehetőség 30-40.000ft-ért A-ra. Érdemes megcsinálni.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák