- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
válasz kabelmania27 #6100 üzenetére
Köszi, ezek egy része szerintem mindkettőnél érvényes. A csomagot épp nem tudom megnézni, mert (szokás szerint) nem jön be az oldal, ha bejön megadom.
-
kabelmania27
félisten
Nincs mit! Telekomnál ASZF-ben nincs definiálva extrém adatmennyiség, Diginél van, mivel Telekomnál független az analóg tv a hgw-től ezért írtam hogy netprobléma esetén ha gond van az iptv-vel akkor analógot tudsz nézni.1412-őt ha felhívod és a lemondás gombját választod ügyintéző fel fog ajánlani egy hiéna csomagot, érdemes megkérdezni, kérsz gondolkodási időt, ha nem találod megfelelőnek nem fogadod el, ha elégedett vagy a szolgáltatással próbálj kiharcolni valamilyen kedvezményt, esetleg áram és gázt is vihetnéd Telekomhoz kevesebb számlával kellene foglalkozni, vannak akciók kedvezményesen lehet tévét telefont laptopot venni akár részletre is.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
félisten
-
berbatov2
senior tag
válasz kabelmania27 #6100 üzenetére
Ezt szepen ledaraltad
-
DuplaZso
aktív tag
Hétfőről keddre virradó éjszaka.
-
leviske
veterán
Valaki tudna nekem egy digi-s kapcsolatot mondani? Mert mailben folyton letagadják a 29-es körzetet, mostanság hirdetést meg nem kaptunk.
-
kabelmania27
félisten
válasz Intruder2k5 #6109 üzenetére
Szerintem üzletkötőt.
leviske: Ha nem hajlandók foglakozni veled, rendelj meg Telekomtól hiéna csomagot, 10alatt kapsz 120/10-es netet+hd adást+telefont.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #6110 üzenetére
Sokak által utált IPTV-vel, a 2-3 box-ból max 1HD adás nézhető, stb... A 120/10 net sebesség meg sehol sincs a DIGI-től hasonló árban kaphatótól! Az igazság az, hogy a Telekom meg a UPC hiénázhat ahogy akar, akkor is messze van árban a DIGI-től! Én leginkább várnék még néhány hetet, amíg az ügyfélszolgálat is jobban képben lesz, ha addig nem sikerül kapcsolatot másik találni!
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
félisten
válasz Intruder2k5 #6111 üzenetére
Lejárt szerkesztési idő miatt nem fejeztem be
leviske: Vagy a tévét hagyd (médiacard/iptv miatt) UPC-nél és Telekomtól kérj net (30,50és120ast adnak hiénában) mellé 200Ft-os telefont így is megkapod kedvezményesen. -
leviske
veterán
válasz kabelmania27 #6112 üzenetére
Van itthon Telekom bekötve, csak nem tudunk megegyezni a net használatban és ezért kéne egy 50-es DIGI a Telekom mellé.
(#6109) Intruder2k5: A 29-es körzetben csak az üzletkötőkön keresztül lehet elérni a DIGI-t, ahogy a Telekomot is vagy 2 éven keresztül csak ott lehetett.
-
MODERÁTOR
-
leviske
veterán
válasz kabelmania27 #6114 üzenetére
Az a baj, hogy - hogy is mondjam pepitában - a hálózatot folyamatosan terhelik, ezzel pedig a ping-et fellövik az egekbe. Tesó tesóra nem szokott hallgatni, szóval egyszerűbb a 120-as bővítés árán egy kis DIGI-s független csomagot beújítani a jelenlegi mellé a konfliktusok elkerülésére.
(#6115) Intruder2k5: Nem tudom ez mennyire szarkasztikus megjegyzés volt , mindenesetre ebben az évben én már kerestem őket és az ügyfélszolgálat kijelentette, hogy nem tudnak 29-es körzeti jelenlétről, ami fura...
-
leviske
veterán
válasz logarithm #6117 üzenetére
Oké, nekem viszont nem volt időm Szegedre ingázás mellett még a kispesti ügyfélszolgálatukkal beszélni. Azért kérdeztem az itteni összekötőt, mert azt hittem azzal gyorsabb mint egy felesleges kör az ügyfélszolgálat felé.
Bár ha tényleg megoldható a dolog routerből, akkor felesleges emiatt két céggel is szerződésben állni.
(#6119) hedgehog: Lehet az lesz.
-
BBéci
legenda
válasz kabelmania27 #6107 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Az én esetem sokkal bosszantóbb! 400 méterre lakó haverom most örülhet a 200/50-nek, míg nekem be kell érni a 18/1-gyel, mert a Digi egyelőre csak légkábeleket hajlandó kiépíteni. Ráadásul feleannyit fizet, mint én.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
poli27
veterán
Én megoldottam a 400m kérdést, igaz UPC vel, de jobb mint a 8 megás Inviteles dsl Ubiquiti Nanobeam M5 400 igaz be kell fektetni meg kell rálátás, de ha ez megvan 160 at tud az eszköz
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Na meg kell oda egy másik saját ingatlan, vagy legalább szülőké, nagyszülőké, anyóséké, stb...,, ahova be tudod köttetni a gyors netet! És lássuk be, azért egy haverhoz nem igazán szerel az ember antennákat a tetőre, nem fizet elő internetre a házába, nem visz neki oda plusz 1-2 áramfogyasztót, stb...
[ Szerkesztve ]
-
Burrit
tag
Most hívott a T-Kom, Szentmártonkátán még nincs átadva az optikai hálózat előre láthatólag 1-2 hét és kész lesznek, augusztus 4-én hívnak időpontot egyeztetni!
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #6125 üzenetére
Nekem se szülő se haver nincs abban a házban jelzem
Becsöngettem és megbeszéltem velük kapnak tőlem netet ingyen és ennyi[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
félisten
UPC-n digitálisba nálatok megy a TV2 Rtlklub?
-
bigdady
nagyúr
-
Burrit
tag
Sziasztok!
Kicsit leült a topic, ezért panaszkodok egy sort.
1 hónapja bedobálták Szentmártonkátán a T-homeos szórólapokat, hogy rendelhető a szolgáltatás. Én meg is rendeltem, pár hét múlva felhívott a T, hogy még tesztelik a hálózatot, de augusztus 4.-én hív, hogy mikor jönnek kötni, na ez eddig nem történt meg. Azt nem értem, minek szórólapozzák be a falut, ha még 2 hónapig sehol semmi? Már nagyon szabadulnék a UPC-től. A másik dolog, hogy épp lakásfestésben vagyunk, nem lenne hátrány, ha még festés előtt lenne furkálva és nem utána!
-
törölt tag
válasz Anonymus X #6136 üzenetére
Remélem, hogy a digi monoron tőrt döf az upc szívébe. És ha már ott van, talán reménykedhetünk mi is.
-
kabelmania27
félisten
válasz Anonymus X #6136 üzenetére
Digi sok helyen (pl Békéscsaba, Budapest XVI. XVIII.) nem fejezte be a hálózatépítést.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus X
tag
válasz kabelmania27 #6138 üzenetére
Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy amennyiben a Digi eredményesen zárja a mobil pályázatot, akkor a mobilra fogja fektetni a hangsúlyt, így valószínűleg a 29-es körzetbeli terjeszkedése sem fog továbbhaladni.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
törölt tag
válasz Anonymus X #6139 üzenetére
Digi, mint 4. mobilszolgáltató?
Mikor záródik a pályázat? -
törölt tag
válasz Anonymus X #6141 üzenetére
Köszi!
Akkor akár 4 szolgáltató is lehet. Normál esetben ez növelné az árversenyt, de szerintem egymás között úgyis lezsírozzák. -
Burrit
tag
Nálunk már kész a hálózat, a szomszédos Nagykátán a szolgáltatás is működik, az utolsó infó amit kaptam az az, hogy tesztelik még. Tudom türelmetlen vagyok, az eddigi 15 évet kibírtam, de most már nagyon benne van a bugi a lábamba 8/0.75 helyett 120/50 nagy előre lépés. Azért a ping-re kíváncsi leszek, most stabil 50ms!
-
Burrit
tag
válasz kabelmania27 #6144 üzenetére
Kibírom Csak várom a upc-vel történő szakítást. Nagyon kíváncsi leszek mit fognak ajánlani, hogy maradjak, és hogy azt eddig miért nem ajánlották fel, mint régi ügyfelüknek.
Széles mosollyal adom majd át a modemet, hogy elviheti a főnökénet és síkosító nélkül felhelyezheti az azt megillető helyre!
-
Zsocy155
őstag
válasz kabelmania27 #6146 üzenetére
Én tavaly leadtam a beltérit, semmit nem szóltak. Aztán lehet azért, mert az internet még maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest