Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aslan

    aktív tag

    Nos... helyzetjelentés IQpro ügyben.

    Múlt héten szerdán hívtam őket 3. alkalommal, ekkor mondták, hogy másnap (csütörtökön) itt lesz a cucc. Nem érkezett meg csütörtökön. Aztán pénteken sem. Pontosabban ezt hittük. Ugyanis írta itt valaki, hogy lehet, hogy elírták a címet, mert ő is így járt. Nos valóban ez történt, de hála Istennek az elírás csak a házszám utolsó karakterét érintette, ami is a közvetlen szomszédünk (családi házas övezet)... viszont az illető nem tartózkodott otthon délután 16:00 órakor, amikor megékezett a levélcsomag, így csak egy értesítőt dobtak be neki a postaládába. Ez is másnap, szombaton derült ki. A hétvégén nem tudtam átvenni a csomagot, ezért hétfőn kicsit késve a munkából a Posta nyitása előtt már ott voltam, hogy átvegyem a cuccost. Így tehát a birtokomba került a SIM kártya, amit el is kezdtem használni, és eddig úgy tűnik, hogy a routerben tökéletesen teszi is a dolgát, bár még nem volt alkalmam rendesen és alaposan letesztelni, eddig jónak tűnik! Ma adom fel a Kártyabirtokosi megállapodást.

    Tehát a verdikt:

    Tényleg nem kapkodják ez az új ügyfelek belépését... esetemben 17 nap volt a rendelés leadásától számítva a kipostázás és a 20. napon sikerült kézbe venni a levélcsomagot a fent taglalt helyzet miatt.

    De nem lényeg, a fő, hogy valóban megérkezett a SIM és jónak is tűnik... mint írtam alaposabb teszt a napokban (ha összejön már ma) lesz.

    Üdv:
    Aslan

    SAMSUNG GALAXY S20+ 5G - azé me jóóó!

Új hozzászólás Aktív témák