Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz lordvico #2326 üzenetére

    Robi szavai arra utalnak, hogy kapott 1 hét egérutat, ha ezalatt kiüríti a kontóját, még el is simulhat az ügy.
    Bölcsen beszélsz!
    Itt a fórumon senkinek nincs pontos és teljes információja az ügy állásáról és a lehetséges folytatásról. Ez a katolikus központ illetékesein és a T illetékes felsővezetőin múlik.
    A jogosulatlan felhasználók számára szerintem is az a legjobb taktika, ha kilépnek a flottából. Bízva abban, ahogy a 26-a valóban a türelmi idő vége, és utána a T is azt mondja, hogy spongyát a múltra.
    Persze ez még nem garancia arra, hogy nem kell következményekkel számolniuk. Ez sok mindentől függhet. Legfőképp a robis flottatagok számától (veszteség nagysága a T-nél). A felhasználóknak tarifakülönbség visszafizetésénél súlyosabb következménnyel szerintem nem kell számolniuk. Szerencsés esetben akár ez is elmaradhat. De ez egyedül a T-n múlik.
    Persze, aki veri a tamtamot a T-nél, hogy jogai vannak, meg nem írt alá visszafizetést és hasonlók, az akár egy jó kis vegzálásra is számíthat. Ne feledjük, hogy ebben az esetben a T a sértett fél! (Hova süllyedtem! Leírtam, hogy egy multi a sértett. :O De mi tegyek, ha kivételesen így van?)
    Nem olvastam/ismerem az igazolás szövegét, de ha (!) szerepel benne bármilyen megfogalmazásban, hogy egyházi szolgálattevőt jogosítja a tarifára, akkor a jogosulatlan felhasználónak vesztett ügye van, mert tudta, hogy ő nem az. És nem hivatkozhat arra sem, hogy nem is olvasta el az igazolást.

    Persze utólag kiderülhet, hogy lett volna jobb lépés. De ezt most senki sem jósolhatja meg. Szerintem még a döntési helyzetben levőknél (katolikus és T-s vezetők) sem dőlt el véglegesen, hogy mi lesz a végső kimenet.
    Tehát ebben a kármentő szakaszban mindenkinek magának kell mérlegelnie és dönteni, milyen megoldást választ. És garantált megoldásra senki sem tud tanácsot adni.

    Egyébként az igazolás magánokirat, mert az egyház nem hatóság. De a hamisítás az áll.

Új hozzászólás Aktív témák