- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Viktor0610 #1908 üzenetére
Az már akkor került fel, mikor megint zárt lett.
Kétszer nyitottam már.
Majd akkor nyitom megint, ha lesz biztos root megoldás, mert úgy látom, a MIUI 11 megint nem egyszerű eset.
Nekem sajnos nincs időm kísérletezgetni.#?*@&!
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Redmi Note 8-hoz tudtok ajánlani adb drivert? Amiket találtam, semmit nem fogad el.
Usb hibakeresést bekapcsoltam, rádugom a telót, talál egy trinket-idp eszközt, de bármit csinálok ott a felkiáltójel, hogy nincs driver telepítve.-
-
válasz V.Stryker #1910 üzenetére
Én ezt használom:
[TOOL]Minimal ADB and Fastboot [2-9-18]
amit eddig a gépre dugtam mindent felismert
szerk.:
C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>adb devices
List of devices attached
9dd65e4e device[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
alex devil
senior tag
Szevasztok,
MIUI 11 Eu stable rom van az MI9 telefonomon. A Mi Band 4 az üzeneteknél (messenger, viber) az üzenet szövegét nem jeleníti meg csak annyit ír ki, hogy üzenetem érkezett. Lehetséges, hogy valami MIUI 11 hiba miatt nem kap hozzáférést az értesítésekhez a MI Band annak ellenére, hogy engedélyeztem a beállításokban? (már újratelepítettem az alkalmazást, újra beállítottam mindent, megadtam az engedélyeket újból,..)S23
-
vegyszer
addikt
válasz alex devil #1912 üzenetére
A mind a MiFit, mint nd az illetékes app jogait érdemes átnézni. Nekem viber nincs használatban, de a messagerrel (a moddolt MiFit appal, lócitrom fórumtárs fordításával tökéletes) az árvíztűrőtükörfúrógép ÁRVÍZTŰRŐTÜKÖRFÚRÓGÉP teszt is tökéletes.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
poolbig
aktív tag
Üdv!
Beszereztem egy Note 8 Pro-t (MIUI Global 11.0.2, PGGMIXM), eddig nagyon tetszik.
Néhány alapfunkciót hiányolok:
- Gyorstárcsázás (egy számgomb folyamatos nyomásával hív egy arra beállított számot)
- A főképernyő körbeforgatását nem találom hol kell beállítani.
- A hívásrögzítést sem találom
- Külön csengőhang beállítás adott kontakthoz
Köszi a válaszokat -
zeon.hu
nagyúr
MIUI 11- ben nincs hívásrögzítés?
Ezt közölni kéne a telefonommal is, mert amúgy vígan rögzít...
(Global stabil rom)#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
válasz zeon.hu #1917 üzenetére
Van egy kis összevisszaság ami a hangrögzítést illeti. Némelyik telefonban megmaradt némelyikből meg kivették a MIUI11 frissítése folyamán. A teszt a MIUI 10 alatt volt és még írják is , hogy van benne, most meg én is azt olvasom, hogy csak az indonéz romban maradt meg.Tényleg a telefon topikjában kell megkérdezni
[ Szerkesztve ]
-
-
vegyszer
addikt
válasz sajtjani #1924 üzenetére
Persze, lócitrom fórumtárs kezelgeti (gyakorta frissül a gyárit frissítését követve). Itt a Mi Band 4 magyarítás menete, és a szükséges fájlok hozzá, leírással: https://bit.ly/miband4hu
Van saját topikja a karkötőnek itt
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
válasz zeon.hu #1922 üzenetére
Ez a készülék mikor jelent meg?
Mert az utóbbi pár hónapban szinte minden Xiaomi/Redmi készüléken a Google Tárcsázó és Üzenetek app van alapból, amik nem teszik lehetővé a Hívásrögzítést.
Persze van megoldás mindenre, de gyárilag nincs ilyen funkció.
És ez független a MIUI 11-től, erőteljesen típusfüggő a dolog.
-
-
poolbig
aktív tag
válasz vadászcsiga #1916 üzenetére
Köszi az útbaigazítást.
-
Fall-N
veterán
Bekerülhetne az összefoglalóba az a fontos tény, hogy miért nem müködnek a widgetek külső launcheren* ha megérinti az ember öket. Illetve nem nyílik meg a hozzá tartozó program ha nincs megadva az összes (kirakott) widgethez tartozó programnál az engedély. Sokszor felmerül itt is és a telefonok topikjában is. -> [link]
Nekem sem volt egyértelmű, így magamtól később jöttem csak rá.
*Termesztesen a MIUI nagyvonalúan bánik a saját MIUI System launcherével és a Poco launcherrel, mert azokkal müködik beállítások nélkül is. Gondolom így akarják terelni az embert a saját cuccaik felé, hogy ne használjon az ember külső launchert. Vagy rendszeralkalmazásra nem vonatkozik az alap tiltás.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #1934 üzenetére
Nem kell minden apróságon fennakadni.
Gondolom mivel ez MIUI topik sokat járnak ide a xiaomi topikgazdik is, gondolom rájuk gondolt a fórumtárs. -
aprokaroka87
nagyúr
Pedig egy összefoglaló lehet hasznos lenne, mivel sok közös pont van miui-k ban
-
V.Stryker
nagyúr
Általánosságban melyek a miuis telefonokra a legstabilabb főzött romok?
-
-
vegyszer
addikt
válasz V.Stryker #1937 üzenetére
Erre pont olyan a válasz, mintha körbe kérdeznéd itt, kinek mi a kedvenc étele, itala, szexpozíciója.
Az ízlés nem objektív.
Próbáld ki, használd, találd meg azt a hibát, amivel képtelen vagy együtt élni, keress tovább. Hidd el, másnak jó az is, úgy ahogy neked nem."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
V.Stryker
nagyúr
válasz vegyszer #1939 üzenetére
Igazából az a kérdés, hogy melyik a legelterjedtebb, melyiket fejlesztik legtöbben. Biztos van valami sorrend, hogy van amelyik évek óta rendszeres fejlesztésen megy át és van amit néhány hónapja valami kis indiai megpiszkál így vagy úgy.
Ránéztem a telóm (Redmi Note 8) telegramjára ,de ezer átláthatatlan szar van.
Én egy olyan romot keresek, amin minden tökéletesen üzemel, ki van herélve, optimalizált és nem kell frissítgetnem, hanem mondjuk egy évig elvagyok vele.[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #1942 üzenetére
Egyetértek.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Fall-N
veterán
válasz Viktor0610 #1934 üzenetére
Tényleg.
trebona: Sokan beszívtuk vele, ezért gondoltam. Főleg, hogy csak a MIUI 11 óta van ez. Pont úgy lenne a logikus hogyha fordítva lenne. Külön tiltsa le az ember ha nem akarja.
-
zoli2222
csendes tag
Segítséget kérnék!MIUI 11-ben hogy lehet engedélyezni letöltött APK telepítését!Nem lehet megnyitni a fájl hibát ír
Köszi előre is? -
MODERÁTOR
-
zoli2222
csendes tag
Köszi,de Ncore-ról letöltött apk,ami múködik más telefonon.A Xiaomi MI5s plus-on nem települ.Az Astro azt írja "No application found for this file type",tehát semmilyen APK nem telepíthető!
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest